Uwagi ( propozycje) do moderatorów
- m-p
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
- rubin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ruchowiec71
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Gerhat - co Ty chcesz od mojej osoby? Mniemam, ze ten "Pattent" odnosil sie do mnie.... Do Twojej wiadomosci od dnia wczorajszego Lowca nie ma bana, dlatego zamknalem tamten temat, gdyz nie wnosil juz nic sensownego do tej dyskusji. Obie strony konfliktu wypowiedzialy sie w tym temacie, ja jako administrator rowniez powiedzialem co mysle o calej sprawie, zaznaczylem, ze sciagne bana. I tak tez postapilem. Nie wiem o co dalsze pretensje, glupie docinki i posty. Tymbardziej Twoje gerhat, w stosunku do mojej osoby. I nie mowmy tutaj o czyms takim jak obiektywnosc, bo nie ma miejsca nigdzie!! Nawet Ty, czy tez Lowca, czy tez Slavo uwazajac sie za obiektywnych, w oczach innych mozecie uchodzic za skrajnosc. Nie wiem, czy na tym forum znajdzie sie osoba, ktora bedzie w stanie zapanowac nad calym tym "burdelem" kiedykolwiek. Moze rozpiszmy wybory na modow i adminow - bedzie wtedy w 100% demokratycznie. Tylko jak wygra np. Ch, czy ktos pokroju Fritza - co wtedy jeden z drugim napiszecie?? PozdRawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Patton co Ty chcesz od mojej osoby. Dla Towjej wiadomosci ktos usunol wpisy moje jak i Lysego. Dlatego nie ma tematu, nie ma ostrzezen. O co wiec Ci chodzi, po co te pretensje i glupie docinki, tym bardziej Twoje Patton, w stosunku do mojej osoby, tymbardziej ze nic nie wnosza sensownego do dyskusji.
Jak widac jo tez tak umia.
Jak posty zostaly usuniete to swoje osobiste uwagi kieruj na priva, bo skoro nie ma postow nie powinno byc Twojego publicznego odniesienia do nich.
I na koniec duzy plus za to, zes przyznol ze nie ma czegos takiego jak obiektywny mod, bo czesto gesto zaslaniano sie tu obiektywizmem ktorego porostu nie ma.
I to tyla w temacie.
Jak widac jo tez tak umia.
Jak posty zostaly usuniete to swoje osobiste uwagi kieruj na priva, bo skoro nie ma postow nie powinno byc Twojego publicznego odniesienia do nich.
I na koniec duzy plus za to, zes przyznol ze nie ma czegos takiego jak obiektywny mod, bo czesto gesto zaslaniano sie tu obiektywizmem ktorego porostu nie ma.
I to tyla w temacie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: