Paśnik czy Nowak

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ruchowiec71
Kontakt:

#61 Post autor: ruchowiec71 » 17 maja 2006, o 16:07

Scypion pisze:
Michalik pisze:Bramkarzy momy fest niepewnych i nie powiem przydolby sie juz Norko , bo moze On takich bledow nie popelnio...
Ale i tak potrzeba nom nowego i dobrego tormana....
ludzie myslcie jakby norko bol dobry to by nie grol w Albani... sam trza szukac jakiegos modego ale juz ogranego w miara tormana w nizszych ligach...moze ktos napisac cos wiecy o tormanie kiery stol wbramie Widzewa w meczu z nami? skad bol itp...
Jesli śie nie myle a wydaje mi sie że nie to bramkarz Widzewa to Fabiniak (młody) wypozyczony z Pogoni
WIELKA WIELKA WIELKA

NIEBIESKA ERKA

Michalik

#62 Post autor: Michalik » 17 maja 2006, o 21:16

ruchowiec71 pisze:
Scypion pisze:
Michalik pisze:Bramkarzy momy fest niepewnych i nie powiem przydolby sie juz Norko , bo moze On takich bledow nie popelnio...
Ale i tak potrzeba nom nowego i dobrego tormana....
ludzie myslcie jakby norko bol dobry to by nie grol w Albani... sam trza szukac jakiegos modego ale juz ogranego w miara tormana w nizszych ligach...moze ktos napisac cos wiecy o tormanie kiery stol wbramie Widzewa w meczu z nami? skad bol itp...
Jesli śie nie myle a wydaje mi sie że nie to bramkarz Widzewa to Fabiniak (młody) wypozyczony z Pogoni
a no Fabiniak jest fest za***isty, jeszcze pamietom go z gry w Pogoni, jednak mom nadzieja ze kiedys Nowak wroci do formy sprzed 2 lat i bedzie dobrze a jak dotychczas to mysle ze na najblizszym szpilu z Radomiakiem to w bramce stanie Norko...

fifi_Łaziska

#63 Post autor: fifi_Łaziska » 18 maja 2006, o 21:03

Ja uważałbym , że Nowak gdyby nie był po kontuzii , a Paśnik co prowda mo forma więc dopuki Nowak po kontuzii se niy odpocznie to Paśnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fifi_Łaziska

#64 Post autor: fifi_Łaziska » 18 maja 2006, o 21:05

Paśnik dopuki Nowok se niy odpocznie po kontuzii

Michalik

#65 Post autor: Michalik » 5 cze 2006, o 23:24

Tak trocha odbiegna od tematu, ale trocha mi zol Nowaka. Nie wiem czy zescie zauwazyli ale On zawsze ale to zawsze idzie podziekowac kibicom za doping! Inni rezerwowi ida do szatni a on zawsze dziekuje i za to go ciagle cenia i chciolbych zeby teroz z Polonia to On stanol w torze.

PS. Sory za odbiegniecie od tematu.

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#66 Post autor: kibol-siem-ce » 6 cze 2006, o 07:35

Michalik pisze:Tak trocha odbiegna od tematu, ale trocha mi zol Nowaka. Nie wiem czy zescie zauwazyli ale On zawsze ale to zawsze idzie podziekowac kibicom za doping! Inni rezerwowi ida do szatni a on zawsze dziekuje i za to go ciagle cenia i chciolbych zeby teroz z Polonia to On stanol w torze.

PS. Sory za odbiegniecie od tematu.
Już nim sie Łęczna interesuje i nie wykluczone że pójdzie jak sam nie gro.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

ObeRschlesien_Kattowitz

#67 Post autor: ObeRschlesien_Kattowitz » 6 cze 2006, o 08:53

Nowak na tor!!!Niech sie synek tyż pochyto trocha 8)

Dziobol

#68 Post autor: Dziobol » 6 cze 2006, o 09:18

A jo mysla ze w ostanim szpilu Wlecial powinien trzymc Norko jak oczywiscie jest w formie , niech synek tez sie wykaze

19kibic20

#69 Post autor: 19kibic20 » 6 cze 2006, o 09:42

pasnik gral roznie nowak gral malo nie ciekawie to wyglondalo to zostal nom jeszcze norko trzeba go sprawdzic w sobota jest ku tymu okazja atak na marginesie to jo jest ciekawy czy bizacki mo juz jakis klub :flaga:

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#70 Post autor: fRyta » 6 cze 2006, o 11:25

19kibic20 pisze:na marginesie to jo jest ciekawy czy bizacki mo juz jakis klub :flaga:
ja, klub emeryta :)
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

19kibic20

#71 Post autor: 19kibic20 » 6 cze 2006, o 12:27

piotrus napisol biacki mo jusz klub emeryta a morze by tak klub altejsam :flaga:

MaxSunrise

Nowak bąd zco bądz ..........

#72 Post autor: MaxSunrise » 7 cze 2006, o 17:33

Nowak bardziej doświadczony nie zapomnijmy co robił w meczu np..ze zniczem baraze ....ale liczy sie forma obecna ;] a w sumei dobrze ze mamy dwoch dobrych bramkarzy ;] :twisted:

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#73 Post autor: Ozor » 7 cze 2006, o 20:25

Ale nie mamy ani jednego bardzo dobrego!

ishateR

#74 Post autor: ishateR » 7 cze 2006, o 20:34

Schaniel z Urani juz skonczyl dzisiej grac...a szkoda bo by mógł w Ruchu popykać :lol: :lol: :lol:
(taki żarcik ) :lol:

ODPOWIEDZ