Podbeskidzie Bielsko-Biała - RUCH Chorzów
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Pablo__Mikołów
- Kontakt:
No - 9 meczów bez porażki - passa podtrzymana - teraz licze na za***iście wielko frekwencja z Poloniom - Tak jak napisoł Danion - dla Podbeskidzia to boł mecz o życie, dlatego ciśli przez cały mecz; szybko strzeliliśmy bramke, a przez to Podbeskidzie było podbudowane do jeszcze większej walki. Strzelili brama w drugiej połowie - ale z tego co żech widzioł na SportowychFaktak to już pod koniec I Połowy było ciepło w naszyj jedenastce; jo na wynik nie nażekom - Pozdro !! 

-
- Kontakt:
Wlasnie wrocilem z Bielska,boisko klepisko nierowne a pilka stawala w wodzie,podbeskidzie teraz raczej napewno w bararzach,niebiescy kibice super,Bizak mial 2 okazje jedna z 8 metrow z podbicia na sile zamiast spokojnie a druga to szli 3 na 1 obronce tylko dobrze dograc i znowu zawalil Bizak,szkoda ze nie gral mikulenas bo by my im wdupcyli,ciezka walka o kazdo pila ,Bielsko gryzlo ziemie ale i tak bararze, w sumie ok,miki siedziol na trybunie.
Dzieki NIEBIESCY za walke. :flaga: :pijaki:
Dzieki NIEBIESCY za walke. :flaga: :pijaki:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie mom pytań oprócz jednego: Co tyn chop jeszcze robi na boisku???? BIZACKI DEJ SE SPOKÓJ Z GRĄ!!!ZIBI13 pisze:Wlasnie wrocilem z Bielska,Bizak mial 2 okazje jedna z 8 metrow z podbicia na sile zamiast spokojnie a druga to szli 3 na 1 obronce tylko dobrze dograc i znowu zawalil Bizak
GDYBY NIE TY MOGLIBY MY TYN SZPIL WYGRAĆ!!!
Ale żech wrócil wkur*iony!!
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
He he a jo sie tam ciesza że Tochel mo baraże, bo tak godoł ze mo bilet na Polska Niymcy kupiony i chce się uczimac bez baraży; hehe ciekawe kaj bydzie w Bielsku czy w Dortmundzie;
Dziynki za walka i za niy odpuszczyni szpila; a sytuacje byd pzreciwnika dobić cza wykorzystywać!!!
Wtedy sie jest KLASOWOM drużynom
NIEBIESCY!!!
Dziynki za walka i za niy odpuszczyni szpila; a sytuacje byd pzreciwnika dobić cza wykorzystywać!!!
Wtedy sie jest KLASOWOM drużynom
NIEBIESCY!!!
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Też właśnie wróciłem z BB. Niebiescy walczyli jakby o utrzymanie, nikt nie cofnął nogi ani razu. Ambicja, ambicja , ambicja. Boisko padaka, dziury zasypywane piaskiem. Na takim boisku przy kombinacyjnej grze Ruchu, napradę ciężko się gra. Remis zasłurzony ale... Bizak, 89 minuta, 5 metrów i bramkarz na ziemi... WSTYD
Kibice niebieskich super
Kibice niebieskich super
-
- Kontakt:
Też wróciłem przed chwilą. Tak jak już pisano, boisko fatalne, kibice Niebieskich super, na 30 min. przed meczem nie wpuszczano do klatki, ale przed rozpoczęciem szpila chyba zmiękli i otwarli furtka, ale byli my już na trybunie. Jeśli chodzi o sam mecz to wg mnie, mimo niezmienionego składu, Niebiescy grali dwoma drużynami: jedna do przerwy, która spisywała się całkiem nieźle na tym klepisku prowadząc 1:0 i druga, która broniła wyniku, co jej sie nie udało. przeprowadzając jedną czy dwie kontry-w tym ta seta Bizaka. Wg mnie remis jest sprawiedliwy, chociaż momentami było nieciekawie.
-
- Kontakt:
tyz nazot wrocilech... no niedosyt, ale mogli my tez klupy dostac... pierwszo polowa jako tako, ale w drugi duzo gorzyj...
jo nawet nie wiem co sie tam dzialo ino widziolech ze na dobitka bizacki poszol i przestrzelil do pustego tora... wczesniej to tez my akcja mieli co w slupek poszlo.
duzo stan boiska ustalil - jak my z kontrom wylazili to bal sie zatrzymywol w wodzie...
ogolenie to remis jest sprawiedliwy, choc mozna bylo...
no i pasnik tez elegancko - znowu pare interwencji 1 klasa... ale wykopy... przy torze to nie za bardzo do powiedzenia miol co...
kibice rzeczywiscie w porzadku
jo nawet nie wiem co sie tam dzialo ino widziolech ze na dobitka bizacki poszol i przestrzelil do pustego tora... wczesniej to tez my akcja mieli co w slupek poszlo.
duzo stan boiska ustalil - jak my z kontrom wylazili to bal sie zatrzymywol w wodzie...
ogolenie to remis jest sprawiedliwy, choc mozna bylo...
no i pasnik tez elegancko - znowu pare interwencji 1 klasa... ale wykopy... przy torze to nie za bardzo do powiedzenia miol co...
kibice rzeczywiscie w porzadku
-
- Kontakt:
wypowiedzi pomeczowe:
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1& ... _id=127098
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1& ... _id=127082
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1& ... _id=127098
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1& ... _id=127082
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt: