RUCH - POLONIA ( Probierz trenerem Widzewa!!!!)
RUCH - POLONIA ( Probierz trenerem Widzewa!!!!)
Jestem ciekaw opini jak zagra Polonia jeżeli grajki wiedzą że ich trner jest już w WIDZEWIE
Moim zdanie to źle że tak wczesnie jest to postanowione chopcy ( Polonia) mogą mieć w du... dalsze granie
Moim zdanie to źle że tak wczesnie jest to postanowione chopcy ( Polonia) mogą mieć w du... dalsze granie
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ruch - POLONIA ( Probierz trenerem Widzewa!!!!)
temat troche za wczesnie pierw mecz z Podbeskidziem, a zmiana trenera nie powinna miec zadnego wplywu wszak pilkarze graja glownie dla siebie, pozatym jesli polonia bedzie miec pewne baraze to wydaje mi sie ze czesc pilkarzy bedzie oszczedzana wlasnie na nie by nie zlapac jakiejs kontuzji albo kartki i oslabic sie na baraz.Jr pisze:Jestem ciekaw opini jak zagra Polonia jeżeli grajki wiedzą że ich trner jest już w WIDZEWIE
-
- Kontakt:
Jr - zrobiles z pilkarzy Polonii jakies sierotki. Bez przesady. Kopanie pily jest ich zawodem. Jesli Polonia sie nie utrzyma, to oni w II lidze tez grac nie beda, wiec graja przede wszystkim dla siebie. A co do Probierza, to ma chlop reke, bo zrobil z niczego druzyne, ktora urwala wiele punktow i jest bliska utrzymania (mysle ze daja sobie rade w barazach). Ciesze sie, ze kariere zaczyna wielu mlodych i obiecujacych szkoleniowcow...
- Pablo__Mikołów
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gramy bez kartkowiczów: Łudzińskiego, Barana oraz Klaczki. Polonia chyba będzie testowac w meczu z nami wariant gry na baraże.
A tak w ogóle to moim zdaniem ta kolejka powinna sie odbyć w środę, bo w sobote będą mistrzostwa i niektórzy na stadion się nie wybiorą...
A tak w ogóle to moim zdaniem ta kolejka powinna sie odbyć w środę, bo w sobote będą mistrzostwa i niektórzy na stadion się nie wybiorą...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- L_M
- Kontakt:
taaa a w srode niektorzy ida do roboty... sto tysiecy razy walkowane. i tak zle i tak niedobrzeElmer pisze:Gramy bez kartkowiczów: Łudzińskiego, Barana oraz Klaczki. Polonia chyba będzie testowac w meczu z nami wariant gry na baraże.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mariusz "swoim" nie strzeli :lol:Lukas89 pisze:Ruch już nie podniesie sie w tabeli na 6 miejsce..ale jakby przegrał to mógłby teoretycznie spaść na 10 miejsce a Polonia mo "pewne" baraże więc też nie wiem czy bydzie walczyć w tym szpilu......więc typuja skromne3-0 do Nos 2 bramki Mikiego jedna Śrutwy....
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]