Ruch Chorzów - Piast Gliwice 31.05 godz. 19.00
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Łowca , jo sie domyślom o co ozorowi chodzi . Niy wnikom w to co i czymu Mario taki wywiad doł i czy mioł racjo czy niy , niy wiym o co co chodzi wogóle , niy komyntuja. Ale weź sie przikład z gerhata - powiedzioł swoje o Srutwie ale tysh niy omieszkoł pochwolić chopców za piykny szpil i za wynik . Do ciebie jak widać jest to drugorzyndno sprawa , do Ciebie nojważniejsze jest zj***ć Srutwy , "bramkorzy" ( tukej mom podobne zdanie do cia) z 10 . Jo już takiego wrażynio niy odnosza jo je prawie na 100 % pewny że ciebie to niy pasuje że my sie utrzymali , że my od 8 szpili niy przegrali - tak jak już żech kajś pisoł - im gorzy w Ruchu tym lepi do Cia , pra ? Mosz o czym szkryflać. Czy to tak kufa trudno napisać pora ciepłych słów na temat sziplu , Wleciała, kopaczy czy nawet wyniku bo chyba tymu niy zaprzeczysz że my 5:0 wygrali , ale czy jo za dużo od cia niy wymagom ?
Może i Mario bełkoce , ale jest "niebiebieski" czego o ciebie niy idzie pedzieć . Łazisz na szpile niy po to co by dopingować , zoboczyć zwyciynstwo Ruchu ino po to co by szukać czegoś do czego sie idzie do***rdolić , żałosne i smutne że takich "psedokibiców" momy w swoich szeregach . My w odróżnieniu od ciebie cieszymy sie że my wygrali , że my sie utrzymali i że z jakąś dozą optymizmu mogymy zaglondać w przyszłość .
PS: Poczytej dokładnie co jo napisoł , zanim zaczniesz do mojego postu dorabiać ideologie jak to je w twoim zwyczaju . Tustym zaznaczyłech fragmynty , po to co by ci pokozać że nawet jo niy widza wszystkiego w różowych kolorach ( co byś zaś mi huraeuforii niy zarzucił )
Może i Mario bełkoce , ale jest "niebiebieski" czego o ciebie niy idzie pedzieć . Łazisz na szpile niy po to co by dopingować , zoboczyć zwyciynstwo Ruchu ino po to co by szukać czegoś do czego sie idzie do***rdolić , żałosne i smutne że takich "psedokibiców" momy w swoich szeregach . My w odróżnieniu od ciebie cieszymy sie że my wygrali , że my sie utrzymali i że z jakąś dozą optymizmu mogymy zaglondać w przyszłość .
PS: Poczytej dokładnie co jo napisoł , zanim zaczniesz do mojego postu dorabiać ideologie jak to je w twoim zwyczaju . Tustym zaznaczyłech fragmynty , po to co by ci pokozać że nawet jo niy widza wszystkiego w różowych kolorach ( co byś zaś mi huraeuforii niy zarzucił )
-
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
Lutz.Lutz pisze:Łowca , jo sie domyślom o co ozorowi chodzi . Niy wnikom w to co i czymu Mario taki wywiad doł i czy mioł racjo czy niy , niy wiym o co co chodzi wogóle , niy komyntuja. Ale weź sie przikład z gerhata - powiedzioł swoje o Srutwie ale tysh niy omieszkoł pochwolić chopców za piykny szpil i za wynik . Do ciebie jak widać jest to drugorzyndno sprawa , do Ciebie nojważniejsze jest zj***ć Srutwy , "bramkorzy" ( tukej mom podobne zdanie do cia) z 10 . Jo już takiego wrażynio niy odnosza jo je prawie na 100 % pewny że ciebie to niy pasuje że my sie utrzymali , że my od 8 szpili niy przegrali - tak jak już żech kajś pisoł - im gorzy w Ruchu tym lepi do Cia , pra ? Mosz o czym szkryflać. Czy to tak kufa trudno napisać pora ciepłych słów na temat sziplu , Wleciała, kopaczy czy nawet wyniku bo chyba tymu niy zaprzeczysz że my 5:0 wygrali , ale czy jo za dużo od cia niy wymagom ?
Prowda jest tako, że twoim głownym zajęciem na tym forum jest znaleziynie czegoś co pozwolyło ci sie do mie do***rdolić.
Bo chociaż tyż niy rozumisz o co Srutwie chodzi, że tyz niy popiyrosz nawalonych "bramkarzy" na fortce do zyjny, to przecież niy pochwolołech chopców za zwyciynstwo (czyli oczywsicie niy cieszy mie zwycieństwo, zawsze sie coś znojdzie, pra). Co do twoich chamskich tekstów typu "pseudokibic" i "jest "niebiebieski" czego o ciebie niy idzie pedzieć" - to odpowiym ci tak - ale żech jest Ślonzok czego ło tobie powiedzieć niy idzie i szkoda, że momy w Śląskich szeregach takich niymieckich przidupasów"
pyrsk
ps. teraz ino jeszcze czekom na rewolucyjno teoria, że to jo Srutwie te brednie pisza i podsuwom, żebych mog po tym sie do tego do***przać.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
Lowca ale nie tylko Lutz to zauwazyl ze wiecznie Ci jest zle i ch** .łowca goroli pisze:Lutz.Lutz pisze:Łowca , jo sie domyślom o co ozorowi chodzi . Niy wnikom w to co i czymu Mario taki wywiad doł i czy mioł racjo czy niy , niy wiym o co co chodzi wogóle , niy komyntuja. Ale weź sie przikład z gerhata - powiedzioł swoje o Srutwie ale tysh niy omieszkoł pochwolić chopców za piykny szpil i za wynik . Do ciebie jak widać jest to drugorzyndno sprawa , do Ciebie nojważniejsze jest zj***ć Srutwy , "bramkorzy" ( tukej mom podobne zdanie do cia) z 10 . Jo już takiego wrażynio niy odnosza jo je prawie na 100 % pewny że ciebie to niy pasuje że my sie utrzymali , że my od 8 szpili niy przegrali - tak jak już żech kajś pisoł - im gorzy w Ruchu tym lepi do Cia , pra ? Mosz o czym szkryflać. Czy to tak kufa trudno napisać pora ciepłych słów na temat sziplu , Wleciała, kopaczy czy nawet wyniku bo chyba tymu niy zaprzeczysz że my 5:0 wygrali , ale czy jo za dużo od cia niy wymagom ?
Prowda jest tako, że twoim głownym zajęciem na tym forum jest znaleziynie czegoś co pozwolyło ci sie do mie do***rdolić.
Bo chociaż tyż niy rozumisz o co Srutwie chodzi, że tyz niy popiyrosz nawalonych "bramkarzy" na fortce do zyjny, to przecież niy pochwolołech chopców za zwyciynstwo (czyli oczywsicie niy cieszy mie zwycieństwo, zawsze sie coś znojdzie, pra). Co do twoich chamskich tekstów typu "pseudokibic" i "jest "niebiebieski" czego o ciebie niy idzie pedzieć" - to odpowiym ci tak - ale żech jest Ślonzok czego ło tobie powiedzieć niy idzie i szkoda, że momy w Śląskich szeregach takich niymieckich przidupasów"
pyrsk
ps. teraz ino jeszcze czekom na rewolucyjno teoria, że to jo Srutwie te brednie pisza i podsuwom, żebych mog po tym sie do tego do***przać.
Choby my nawet majstra zdobyli i Srutwa by szczelil 3 tory w decydujacym meczu to ty i tak nie bydziesz zadowolony ino bydziesz narzekol i szukol dziury w calym . Tylko obserwujesz gre i zachowanie Srutwy i czekosz na jakos niejednoznaczna wypowiedz lub blad i interpretujsz go wedlug siebie i go jebiesz . WSTYD
MARIUSZ SRUTWA K.S. RUCH
- L.G
- Kontakt:
No i doczekołech sie. :-)
Dokładnie Dzioboł ! Ruch wygrywo 3 mecz z rzędu, niy przegroł od 8 kolejek a jo swoje niyzadowolenie wyrazom ustami Srutwy :-)
Zaczołech po Jadze a wczoraj żech cos dociepoł reszta.
Oczywiscie szczytym moich marzyn i pragnien jest usłyszeć jeszcze jedyn wywiad ze Srutwą na tymat "braku szacunku, druzyny, asyst, torów, syndziów, pzpn'u tych z niybieską krwią, tych z zieloną i tych paskowaną". Bo chodza na szpile niy z tego powodu że lubia fussball ino z tego, że lubia talkshow'y a'la Drzyzga.
No i oczywiscie podobnie jak wielu komentujących tu: http://www.ruch.chorzow-online.pl/?id=414#kom "selekcja" na sektorach, zapomniołech że jak piłkarze wygrają szpil to take "zachecanie" kibiców jest pozytywne, a wolno je krytykować ino jak szpil bołby przegrany.
Dokładnie Dzioboł ! Ruch wygrywo 3 mecz z rzędu, niy przegroł od 8 kolejek a jo swoje niyzadowolenie wyrazom ustami Srutwy :-)
Zaczołech po Jadze a wczoraj żech cos dociepoł reszta.
Oczywiscie szczytym moich marzyn i pragnien jest usłyszeć jeszcze jedyn wywiad ze Srutwą na tymat "braku szacunku, druzyny, asyst, torów, syndziów, pzpn'u tych z niybieską krwią, tych z zieloną i tych paskowaną". Bo chodza na szpile niy z tego powodu że lubia fussball ino z tego, że lubia talkshow'y a'la Drzyzga.
No i oczywiscie podobnie jak wielu komentujących tu: http://www.ruch.chorzow-online.pl/?id=414#kom "selekcja" na sektorach, zapomniołech że jak piłkarze wygrają szpil to take "zachecanie" kibiców jest pozytywne, a wolno je krytykować ino jak szpil bołby przegrany.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
co do wyniku to jestem bardzo zaskoczony bo się nie spodziewałem!
ludzi na stadionie moim okiem 5500
1 bramki nie widziałem bo widze: Ruch ma rzut rożny - i tak nic z tego nie będzie no i porozglądałem sie a tu tor!
doping w pierwszych 15 minutach za***isty potem wszystko jakby siadło aż do karnego
w 2 połowie i tak 10 nie dopingowała na swoim poziomie
końcowe 15 minut to śpiewy chyba całego stadionu non stop
aha i nie wiem czy wiecie ale ta sektorówka była po raz 2 prezentowana na Cichej, 1 raz było na meczu na jesień ze Szczakowianką i wynik wtedy był 4:0, wiec oby na Polonii ona też była bo wtedy 6 bramek strzelimy napewno 8)
postawa kibiców Piasta bardzo pozytywna
no i teraz Podbeskidzie!!
ludzi na stadionie moim okiem 5500
1 bramki nie widziałem bo widze: Ruch ma rzut rożny - i tak nic z tego nie będzie no i porozglądałem sie a tu tor!
doping w pierwszych 15 minutach za***isty potem wszystko jakby siadło aż do karnego
w 2 połowie i tak 10 nie dopingowała na swoim poziomie
końcowe 15 minut to śpiewy chyba całego stadionu non stop
aha i nie wiem czy wiecie ale ta sektorówka była po raz 2 prezentowana na Cichej, 1 raz było na meczu na jesień ze Szczakowianką i wynik wtedy był 4:0, wiec oby na Polonii ona też była bo wtedy 6 bramek strzelimy napewno 8)
postawa kibiców Piasta bardzo pozytywna
no i teraz Podbeskidzie!!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com