Ruch Chorzów - Piast Gliwice 31.05 godz. 19.00
MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ TO NIEBIESCY I WONTPIA ZE TO SIE KIEDYS ZMIENI!!!!!!!!!
KOCHOM TEN KLUB!!!!!!!!!
RUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HAAAAAAA KAAAAAAAAAAAAAAA EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
KOCHOM TEN KLUB!!!!!!!!!
HAAAAAAA KAAAAAAAAAAAAAAA EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
-
- Kontakt:
a Mariusz zaś po meczu narzekał. Zresztą zobaczycie w wypowiedziach pomeczowych. Bez sensu, jego nie można ściągać z boiska :shock: Ja wiem , że on ma ambicję, ale w klubie rządzi trener, a nie Mariusz. Szacunek dla niego za grę, ale po co te wypowiedzi po meczu? A z Bizaka już nic nie będzie.
A co do szpilu: nie grali dobrze, ale konsekwentnie. Taką drużynę (grającą konsekwetnie) chcę widzieć na jesień. 5:0 trochę za wysokie, ale niech się Piast martwi. Wreszcie spokojne utrzymanie i tylko punktów straconych wcześniej żal...
A co do szpilu: nie grali dobrze, ale konsekwentnie. Taką drużynę (grającą konsekwetnie) chcę widzieć na jesień. 5:0 trochę za wysokie, ale niech się Piast martwi. Wreszcie spokojne utrzymanie i tylko punktów straconych wcześniej żal...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ci co uważają, że Mikulenas grał słabo a Mario dobrze, byli chyba na innym meczu.
Miki (chyba mając wzgląd na wynik) grał dziś bardziej jako rozprowadzający i kilkakrotnie szukał partnerów choć sam mógł kończyć (i pewnie by skończył).
Mario popisał się tylko cwaniactwem przy "eliminacji" Kozika i chwała mu za to. No i w końcu trafił za którą tamś setką. Przez resztę meczu raczej statystował. Grali z przodu Miki z Łudzińskim, zresztą bohater z Białego dziś słabo pogrywał (no ale raz znalazł się gdzie trzeba i asystę zaliczył)
Innymi słowy zyczyłbym sobie by Srutwa grał tak jak Mikulenas gdy ten gra słabo :-) Zmiana w 60 minucie jak najbardziej słuszna i mam nadzieję, że Wleciałowski zareguje w odpowiednim momencie na fochy J.E. M.S
Ogólnie świetnie choć Piast grał lepiej niż wskazuje to wynik.
Najbardziej cieszy !! niepamietam od jakiego czasu bramka po rzucie rożnym !!!!, szkoda, że centra z drugiej strony lezy i kwiczy, jak widze te krótkie rzuty rózne to mi flakami obraca.
Kolejny świetny mecz Barana, dobry Pulkowskiego, Klaczki, Myszora
No i brawo Pasnik !
Bonk, Bizacki ??? no ponoć tez grali
Miki (chyba mając wzgląd na wynik) grał dziś bardziej jako rozprowadzający i kilkakrotnie szukał partnerów choć sam mógł kończyć (i pewnie by skończył).
Mario popisał się tylko cwaniactwem przy "eliminacji" Kozika i chwała mu za to. No i w końcu trafił za którą tamś setką. Przez resztę meczu raczej statystował. Grali z przodu Miki z Łudzińskim, zresztą bohater z Białego dziś słabo pogrywał (no ale raz znalazł się gdzie trzeba i asystę zaliczył)
Innymi słowy zyczyłbym sobie by Srutwa grał tak jak Mikulenas gdy ten gra słabo :-) Zmiana w 60 minucie jak najbardziej słuszna i mam nadzieję, że Wleciałowski zareguje w odpowiednim momencie na fochy J.E. M.S
Ogólnie świetnie choć Piast grał lepiej niż wskazuje to wynik.
Najbardziej cieszy !! niepamietam od jakiego czasu bramka po rzucie rożnym !!!!, szkoda, że centra z drugiej strony lezy i kwiczy, jak widze te krótkie rzuty rózne to mi flakami obraca.
Kolejny świetny mecz Barana, dobry Pulkowskiego, Klaczki, Myszora
No i brawo Pasnik !
Bonk, Bizacki ??? no ponoć tez grali
Ostatnio zmieniony 31 maja 2006, o 22:36 przez slavo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mje sie wydaje ze widzów było o wiele wiecej od 6 do 7 koła mogło byc spokojnie
atmosfera na szpilu na maxa jak dopingowoł cały stadion to az ciarki przełaziły
pozdro
atmosfera na szpilu na maxa jak dopingowoł cały stadion to az ciarki przełaziły
pozdro
BYŁO NAS WIELU... ZOSTALI NAJWIERNIEJSI FANATYZMU NIE MA KONCA
http://www.niebiescy.pl/video.php?id=40
http://i14.tinypic.com/4d3jdib.jpg
http://www.niebiescy.pl/video.php?id=40
http://i14.tinypic.com/4d3jdib.jpg
- Simone
- Kontakt:
mamy 7.5 tys stolkow i jakby wszystkich sciagnac z korony ( dzis stalo w ciul ludzi ) i mlyna plus Piast to mysle ze by sie prawie wszystkie zapelnily ...
Jak dla mnie ponad 6.5 tys ...
Niech wygraja na Podbeskidziu ( chociaz rozsadnie byloby teraz grac mlodymi jak o nic nie walczymy ) to przy sprzyjajacej pogodzie z Polonia trzeba osiagnac 10 tys
Namawiac juz wszystkich ! o tych ktorzy byli dzisiaj jestem spokojny 8)
co do meczu to ... Baran - jest to nasz kluczowy zawodnik i koniecznie trzeba z nim przedluzyc kontrakt najlepiej o 3 lata Chyba najlepszy transfer od 8 lat
Jak dla mnie ponad 6.5 tys ...
Niech wygraja na Podbeskidziu ( chociaz rozsadnie byloby teraz grac mlodymi jak o nic nie walczymy ) to przy sprzyjajacej pogodzie z Polonia trzeba osiagnac 10 tys

Namawiac juz wszystkich ! o tych ktorzy byli dzisiaj jestem spokojny 8)
co do meczu to ... Baran - jest to nasz kluczowy zawodnik i koniecznie trzeba z nim przedluzyc kontrakt najlepiej o 3 lata Chyba najlepszy transfer od 8 lat
- fRyta
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
lysy tyy to chyba musisz byc najszczesliwszym czlowiekiem terzo!wielki wielki mecz!dobra druzyne poznaje sie po tym ze bezlitosnie potrafi wykorzystac oslabienie przeciwnika!dzis to druzyna bylismy my!!
do zobaczenia na polonii!oby tak dlaej panowie!a za rok mamy Orange ekstraklase!!!
Miki jestes wielki!!12 bramek na wiosne!cudo!!!!!!!!!
do zobaczenia na polonii!oby tak dlaej panowie!a za rok mamy Orange ekstraklase!!!
Miki jestes wielki!!12 bramek na wiosne!cudo!!!!!!!!!