O pozytywach nie pisza, bo by mi za długo zajeło, ogólnie prawie wszystko super, choć moim zdaniem troche za bardzo dziś grali środkiem a za mało skrzydłami i rozciągali gre, co przynosiło najwięcej pożytku. A co do młyna to jak na tak dużą ilość to były momenty gdzie było ciszej niż na ostatnich meczach, ale może to przez śpiewanie nowych nie wszystkim jeszcze znanych piosenek.
Reszta to już same wielkie pozytywy, pięć torów, pięciu graczy, dość pewne wyjścia Paśnika, co prawda woloł piąstkować niż chytać ale dobro i te, włąściwie w całym meczu ino dwa takie momenty co sie trocha szło znerwować, roz własnie wyłaził i sie w końcu cofnął, i ro co nie chycił tego strzału co z kozłowoł przed nim, ale jakieś wielkei błędy to nie były, a i bez kosekwencji. Miki też mi sie wydaje, że dziś grał troche słabiej. Bardzo dobra natomiast gra Śrutwy, z resztą dziś wszyscy grali super, nawet w obronie czyste wejścia Makucha, czy nawet Łudzińskiego. BRAWA< BRAWA I JESZCZE RAZ BRAWA. HEJ RUCH.
A co do kibiców Piasta to dla mnie sie całkiem nieźle zaprezentowali, oczywiście zachowująć pewną skale. Dobrze jak na nich.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke