Ruch-Szczakowianka 1:1

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
TomasH P.

#61 Post autor: TomasH P. » 13 maja 2003, o 10:54

A ten ciagle swoje....co kurna z tymi hipermaketami???? Nie masz innych odpowiedzi??? Widocznie sam uwielbiasz taki odpoczynek, skoro innych tak zachecasz. I nie porownuj skutecznosci Ruchu do innych druzyn: chodzi o to, ze w sobote Ruch mial 5-6 200% sutuacji i nic!!!! Daje glowe, ze gdyby GKS, Gornik czy inne kluby mialy TAKIE szanse, toby bylo 4-5 do zera. Jeszcze jedno: ja, idac na mecz i dajac 10, 15 30... zl WYMAGAM zwycieztwa z takimi lajzami jak Szczakowa. A Ty pewnie, potulnie jak baranek, bez zadnych krytyk, przyjmujesz kazdy kompromitujacy wynik. Tak przynajmniej wynika z Twoich wypocin. Nie wiem, ale zdecydowana wiekszosc kibicow jest innego zdania niz Ty i dlatego nie umiesz sie z tym pogodzic, i wysylasz ich do hipermarketow. Wiec nie chwal sie tym 20-sto letnim stazem kibica, tylko spojrzyl chlodnym okiem na to co dzieje sie na murawie, w klubie itd. Nazywanie kogos "piknikiem" uwazam, delikatnie mowiac, za zbyteczne.
Jedno zwycieztwo, do tego z juniorami z KSZO, dobitnie pokazuje nasze szanse na utrzymanie.
Temat uwazem za zamkniety i daruj sobie odpisywanie , poniewaz z gory wiadomo co napiszesz.

:x

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#62 Post autor: gerhat » 13 maja 2003, o 12:42

TomasHP ok postaram sie nie pisać o tobie kim jestes i co robisz, bo nie ma o czym. Myslę że teraz juz będziesz zadowolon :lol:

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#63 Post autor: vahanara » 13 maja 2003, o 12:50

Gerhat kontra Reszta Świata :lol:

Reasumując to masz rację co do malkontenctwa i "narzekactwa". W pełni się z Tobą zgadzam, sam kiedyś opier...em w którymś temacie forumowiczów za to i spotkałem się ostrą reprymendą :) Wszyscy mnie zrugali że jak jestem taki mądry to mam sam coś zrobić itp...
Pozdrawiam raz jeszcze

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#64 Post autor: gerhat » 13 maja 2003, o 13:16

:lol:
ja jestem tez stałym forumowiczem ale staram się nie ulegac panującym klimatom, jeżeli moje zdanie jest inne. Piszę to co myślę, a że nie zawsze to wszystkim pasuje? cóż trudno, czasami pasi a czasami nie ale jeżeli chciaż jeden z tych co bluzgają, przestali chodzić na mecze, kapują co powiedział ... lub dają głowę za to co zrobiłby Górnik albo Dospel zmieni zdanie i zacznie mysleć pozytywnie, to napewno będzie warto.

marcyk
Kontakt:

#65 Post autor: marcyk » 13 maja 2003, o 13:26

mnie opierdali tu juz duzo razy,nawet zostalem nominowany w kategori "blazna roku" za Mariusza i co? Dalej nie strzela tylko marnuje.
a gerhat cos wie w tym temacie.
moze ma jakies udzialy w hipermarketach i czerpie z tego kase?
gerhat dla mnie niecale 30 zl ktore musze wydac na przejazd i bilet to jest troche szmalu, a w hipermarkecie tez duzo za to sie niekupi wiec wole zostac w domu a nie wk***iac sie patrzac na meki naszych "gwiazd"

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#66 Post autor: gerhat » 13 maja 2003, o 14:04

marcyk :lol:
jak Ci nie starcza to Ci postawie szpil z Groclinem, abys mógł się wypowiadać o szpilu, który widzialeś a nie tylko na podstawie suchego wyniku.
Do marketu Cię nie zabiorę bo sam tam nie kupuje (w obawie przed zatruciem pokarmowym) i nie mam tam udziałów (bo nie zarabaiam na naiwności ludzkiej).

ps
Tytuł jaki Ci przyznałem :lol: wcale nie był taki zły, bo tytuły honorowe są w cenie.

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#67 Post autor: wojt » 14 maja 2003, o 01:01

Wydaje mi się Gerhat że na forum poruszyło nas nie to że czesto masz inne zdanie od innych tylko (przynajmniej mnie) to że po takim meczu jak ten ze Szczakowianka, ty który jak mozna zobaczyc w historii twoich postów czesto krytyczny zarówno w stosunku do zawodników jak i zarzadu nagle po sobotniej "klapie"z wielkim optymizmem rozpisujesz sie o meczu, jakbyś zupełnie nie zdawał sobie sprawy co daje i oznacza remis z Jaworznem. Mysle że ten kontrowerzyjny post bardziej obrazuje twój przekorny charakter niz rzeczywiste spojzenie na najblizszą przyszłosć.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#68 Post autor: gerhat » 14 maja 2003, o 08:45

Mecz mi się podobał, emocji było co niemiara, bo ja głownie po to przychodze na mecze, wiem że niektórzy przychodzą tylko po to aby zobaczyc zwycięstwo i Ci głownie są zawiedzeni, oni milej będa wspominać bezbarwny mecz z KSZO, ale mnie napewno na dłużej zapadnie w pamięci sobotni remis. Wynikiem nie jestem zachwycony, ale nadal sądzę że są szanse na utrzymanie. Widac poprawę w grze, nalezy tylko porawić taktykę i skuteczność. Co do taktyki ogólnej to dyktować ją będą najbliższe mecze, z amicą i zagłebiem powinniśmy grać o 3 pkt. ale chodzi mi o tą małą taktykę, a mianowicie jak sie prowadzi jedna bramką i zawodzi skuteczność to w końcówce należy troche poszanować piłkę, pograć nią i dowieźć wynik do końca.

Ja nie odbieram nikomu prawa do krytyki bo sam ją uprawiam ale chodzi mi o to że czasami w całym tym zacietrzewieniu, fanatyzmie, wulgaryzmie i odwracaniu się od Ruchu lepiej znaleźć trochę umiaru i spojrzeć bardziej obiektywnie na to co się stało. Nie rozgrzeszam zarządu, trenera i zawodników z sytuacji w jakiej Ruch sie znalazł, ale co do soboty, to nie moge nikomu zarzucić, że chciał źle, że przeszedł obok meczu. Bezbłędnie nie było ale złej woli trudno się doszukiwać.

TomasH P.

#69 Post autor: TomasH P. » 14 maja 2003, o 09:37

OK, wypalmy fajke pokoju :D : Tobie (przez duze T, jak bys nie wiedzial..) mecz sie podobal , ja jestem wkur...y i tyle w tym temacie.

Wojt: swieta racja! :wink:

niebieski78

#70 Post autor: niebieski78 » 14 maja 2003, o 09:54

gerhat pisze:TomasHP - i bardzo dobrze, kup sobie Play Station, ustaw demo tak aby Ruch wygrywał wszystkie mecze i z głowy, albo przeciepnij się na Real Madryt jak chcesz miec maszynke do wygrywania

:( najsmutniejsze jest ze Ruch byl maszynka do wygrywania przez tyle lat , a teraz....

marcyk
Kontakt:

#71 Post autor: marcyk » 14 maja 2003, o 10:18

gerhat o meczu sie nie wypowiadalem czy byl slaby czy nie bo jak pisalem nie bylem.Bylem natomiast na wszystkich poprzednich 20 lat wstecz i takiego poziomu jaki NIEBIESCY prezentuja teraz (no moze oprocz ost. szpilu) nie pamietam.
a za propozycje postawienia mi tego szpilu dzieki, nie jestem zebrakiem jak bede chcial to sobie odmowie czegos innego i pojade. Zaczalem po prostu dbac o moje zdrowie, choc pieknie by bylo pi***olnac na zawal w Chorzowie na Cichej 6.

pko

#72 Post autor: pko » 14 maja 2003, o 10:36

marcyk no to zapraszamy jest jeszcze okolo 3 tysiecy takich wariatow

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#73 Post autor: gerhat » 14 maja 2003, o 10:49

marcyk, zrezygnuj np. z internetu :lol:

marcyk
Kontakt:

#74 Post autor: marcyk » 14 maja 2003, o 12:31

gerhatku z internetu nie zrezygnuje bo tu jest ciekawiej jak na szpilu. pozdro.
sprobuje przyjechac na groclin, tylko zebys mnie niemial na sumieniu, a do reala pojade w piatek albo w sobote rano rozwiesic plakaty zeby nie ludzie kupowali tylko na Cicha sie wybrali. narazicho.

fuhr
Kontakt:

#75 Post autor: fuhr » 14 maja 2003, o 15:36

ja jak narazie po meczu z Jaworznem sie nie odzywalem bo mialem dosyc

ale teraz patrze na to tak:

wszyscy w Ruchu walczyli na calego coz teraz juz praktycznie na 100% nie unikniemy barazy ale baraze nei oznaczaja jeszcze od razu spadku

(jasne ze po meczu to bylem tak wnerwiony ale tak naprawde nei wiedzialem na kogo bo pilkarze wg mnie naprawde chceli wygrac ten mecz...)

oj zeby jakies punkty wpadly po Amice i Legi :roll:
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

ODPOWIEDZ