Jagiellonia Białystok vs Ruch Chorzów 24.05.06
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
bardzo ciezki mecz sie zapowiada, tym bardziej, ze baraze nadal blisko. druzyny walczace o unikniecie barazy czyli Ruch, Piast, Bielsko, a nawet Lechia, Polkowice graja na wiosne, a szczegolnie w ostatnich kolejkach bardzo dobrze, czesto zdecydowanie lepiej niz te walczace o awans. Teraz trzeba zagrac bardzo konsekwentnie w obronie z duza wieksza uwaga niz w ostanich meczach, a powinno byc dobrze bo o gre z przodu ostatnio sie nie martwie
Zapytaj jeszcze, czy kibice Ruchu mogliby podesłać Ci listę imienną... :roll: przyjdziesz na mecz to zobaczysz ilu będzie fanów Ruchu.KiCeK(J) pisze:Wczoraj pokonaliśmy Hydbudowe (zawisza bydgoszcz) 3:1 to chyba o czymś swidczy. Jagiellonia chyba otrząsneła się z kryzysu.
PS w jakiej liczbie macie zamiar do ans przyjechac??
Co do wyniku, to jest on oczywiście sprawą otwartą. Zwycięstwem z Hydrotworem nie ma co się podniecać, pamiętając poprzednie mecze u siebie i wyniki jakimi się one zakończyły... Ja liczę na dobry mecz i świetne widowisko na trybunach.
Zapraszamy i do zobaczenia w środę na Słonecznej.
Pozdrawiam
- rubin
- Kontakt:
1:0 dla RUCHU !!! Tak jak jesienią... wtedy Jaga prowadziła w tabeli... Szkoda że zostały 4 mecze do końca bo sie rozegrali... No chyba że KSZO, Śląsk, ŁKS, Zawisza, Jaga i Zagłębie przestanom grać... Wiecie cuda sie zdarzają...
Zawisze czekają jeszcze mecze z Zagłębiem i Widzewem... Jaga tak samo... ŁKS ma łatwo... KSZO ma jeszcze Widzew, Śląsk i Zagłębie... Ja jeszcze wierze
Jakby czołówka grała na remis... A Niebiescy wygRywali to kto wie 
Zawisze czekają jeszcze mecze z Zagłębiem i Widzewem... Jaga tak samo... ŁKS ma łatwo... KSZO ma jeszcze Widzew, Śląsk i Zagłębie... Ja jeszcze wierze

-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt: