Nie wiem czy bilety za 1 zl dla kobiet i dzieci to dobry pomysl. Wydruk biletow tez kosztuje, a przez to beda tez zbedne kolejki przed kasami przed meczem, a zysk dla klubu marginalny.
Co do biletow za 5 zl nie bedzie ich tej wiosny i nie ma sie juz za bardzo co nad tym rozwodzic. Podano juz tu wiele racjonalnych argumentow za obnizka, ale to cecyzja zarzadu to oni prowadza finanse tego klubu, choc wg mnie ta strozna decyzja o braku obnizki nie jest najlepsza, bo teraz jest chyba najlepszy moment na obnizke pilkarze graja niezle, ludzi chodzi regeularnie sporo 4000 - 5000 na malo atrakcyjne mecze, atmosfera za***iste, mysle ze wraca pwoli moda na Ruch, mozna by to wlasnie wykorzystac. Jestem pewnie ze za 5 zl byloby nas spokjnie dwa razy wiecej. Zarzad jednak nie jest swiadomy lub nie docenia marki jaka jest Ruch i potencjalu kibicow. Ale nie ma co nad tym plakac tylko skupic sie na tym zeby i tak bylo nas jak najwiecej
Nie rozumie tego podawania frekwencji, klub podaje ilosc sprzedanych biletow OK ale frekwencja to jest przeciez ilosc ludzi na meczu, a wiadomo ze jest ich wiecej gdy sa darmowe wejscia. Jesli krzeselek mamy 7500 wiekszosc jest zajeta + wciul ludzi na koronie to jakim cudem wychodzi 3000