Szybka sonda
-
- Kontakt:
- Kirek
- Kontakt:
To jest ku*** wałek bo napewno sie już zdecydowali, że to mo być nazwa Ruch i teraz sciemnili, że na sondzie też tak mo wyjść...nie ma szans żeby w takim czasie z taka przewagą na forum z nazwą NIEBIESCY nagle wygrała inna nazwa...TAK JAK POWIEDZIAŁEM NA POCZĄTKU JEST TO CZYSTY PRZEKRĘT...
............POZDRO............
............POZDRO............
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ciul jak takie wałki mają robić to po ch wogóle pytać kibiców o zdanie, paranoja jakaś, jeszcz enei dawno było wielka przewaga, dl awydawałoby sie najlepszej nazwy Niebieskie, a tu teraz patrza po waszych postach i nie dowierzom, jak nagle sie to zmieniło, ciekaw jestech jak to z tą sondą na tej stronie głównej jest. Ale może sie Lukas, albo inny redaktor;) wypowie.
edit, no bez jaj jeszcze o 8:00 było około 3000 na Ruch, a teraz (9:20) 4000 z hakiem, ciekawe skąd te głosy, to aż nawet na przekręt wydaje sie zbyt głupie, żeby ktoś pomyślał, że to możliwe, dlatego mógłby ktos napisać, czy tojakiś błąd, czy uważacie te wyniki za prawidłowe.
edit, no bez jaj jeszcze o 8:00 było około 3000 na Ruch, a teraz (9:20) 4000 z hakiem, ciekawe skąd te głosy, to aż nawet na przekręt wydaje sie zbyt głupie, żeby ktoś pomyślał, że to możliwe, dlatego mógłby ktos napisać, czy tojakiś błąd, czy uważacie te wyniki za prawidłowe.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Kirek
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- osik
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
No jo jeszcze nie widzioł na Forum, żeby sie ktoś wypowiedzioł o innej nazwie niż NIEBIESKIE wiec czysty przykład, że to wałek dlatego się tym nie przejmuja...
PS.Znocie taki browar RACIBÓRZ??? http://www.browar-raciborz.pl/
...........POZDRO..........
PS.Znocie taki browar RACIBÓRZ??? http://www.browar-raciborz.pl/

...........POZDRO..........
- Bytom20
- Kontakt:
Taką sonde można łatwo oszukać jak ktoś będzie chciał to wyjaśnie jak. Choć ja nie oszukuje bo nie mam czasu sie bawić z tym i niech tak lepiej zostanie. W przeciągu 2 godziny 10 kolesi którym dobrze net chodzi mogą tą strate łatwo nadgonić. Jesli ktoś będzie chciał wyjaśnie na pw o co chodzi. Tutaj nie napisze bo zaraz mnie pół forum zjebie że oszukuje itd itp. Zresztą nazwa niebieskie też mi lepiej pasuje do piwa niż Ruch. Ruch to klub a piwo to Niebieskie. Chyba że wyrażacie zgode to napisze tutaj na forum jak to zrobić.
- osik
- Kontakt:
p....Bytom20 pisze:Taką sonde można łatwo oszukać jak ktoś będzie chciał to wyjaśnie jak. Choć ja nie oszukuje bo nie mam czasu sie bawić z tym i niech tak lepiej zostanie. W przeciągu 2 godziny 10 kolesi którym dobrze net chodzi mogą tą strate łatwo nadgonić. Jesli ktoś będzie chciał wyjaśnie na pw o co chodzi. Tutaj nie napisze bo zaraz mnie pół forum zjebie że oszukuje itd itp. Zresztą nazwa niebieskie też mi lepiej pasuje do piwa niż Ruch. Ruch to klub a piwo to Niebieskie. Chyba że wyrażacie zgode to napisze tutaj na forum jak to zrobić.
-
- Kontakt:
te wyniki to nie przekręt albo copodobne
niestety strona główna - oficjalna nie ma opcji logowania
zeby sonda była wiarygodna jest to bardzo pomocne
niestety u nas liczyliśmy na "uczciwość" ale jak wszyscy widzimy nie można na tym polegać
zarząd chciał poznać opinie kibiców i poznał
niestety strona główna - oficjalna nie ma opcji logowania
zeby sonda była wiarygodna jest to bardzo pomocne
niestety u nas liczyliśmy na "uczciwość" ale jak wszyscy widzimy nie można na tym polegać
zarząd chciał poznać opinie kibiców i poznał
nigdy nie jest za późno