terminarz

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

terminarz

#1 Post autor: radzion » 10 maja 2003, o 14:48

Tak sobie przegladalem terminarz rozgywek i postanowilem troche zabawic sie w typera!!oczywiscie niektore wyniki moga byc dla nas troche optymistyczne ale staralem sie i tak byc bardzo obiektywny
zobaczcie co wymslilem:

mecze ruchu do konca:(w nawiasie ilosc mozliwych punktow ktore zdobedzie)
szczakowianka (3), amica (1), zaglebie (1), groclin (1) ,legia (0), pogon (3), razem zdobytych 9 punktów

zaglebie lubin ----lech (1), szczakowa (0), ruch (1), amica (0), groclin (0), legia (1) razem 3 pkt

Widzew lodz - groclin (1 juz zdobyty), legia(1), pogon(3), gornik(3), wisla (0), kszo (3) razem=11

szczakowianka- ruch(0), zaglebie (3), groclin (0), legia (0), pogon(3) gornik (3) razem 9

plock- legia (0),pogon (3), gornik (3), wisla (0),kszo(3), odra (1) =razem 10

lech- zaglebie (1), groclin (1), legia(0), pogon (3), gornik (1), wisla (0) = razem 6

po zsumowaniu wszystkiego tabela wygladalaby tak

9. plock 38
10.Widzew 38
11.lech 36
12.ruch 35
13. szczakowa 35
14.zaglebie 27

w mniej optymistycznej wersji dla nas mozemy dodac jeszcze zaglebiu punkty z szczakowa 1 z nami +2 z groclinem i amica po 1!na wiecej ich nie stac czli maja dodatkowe 5 punktow i maja azem 32
nam odejmuje sie 1 i mamy 34, wiec i tak jestesmy wyzej!
tak wiec w przypadku dzisiejszego zwyciestwa ze szczakowa i 3 punktow z pogonia to do gry w barazach brakuje nam w 4 meczach 2 punktow,
a zauwazcie ze liczylem tez ze wiekszosc tych zespolow wygra mecz z gornikiem i pogonia,gornik jest mocny zwlaszcza u siebie i komus jeszcze jakis punkcik moze ukrasc,tak samo pogon bedzie walczyla do konca, o czym przekonala juz sie wisla (wymeczone 1-0)

tak wiec w ostatecznosci moze byc jeszcze lepiej bpo brakowaloby nam 1 punktu zeby sie bezposrednio utrzymac!!!
tak wiec wszystko jest jeszcze mozliwe!!!!!
najwazniejsze zeby dzis zwyciezyc,bo w przeciwnm raze wszelkie kalkulacje pojda sie j....!!
a jak wgramy to bedziemy mogli lac moczem na wszelkie spoldzielnie!!!1!!

moze i jest to bardzo optymistyczna wersja ale jest rowniez bardzo realna,zobaczymy za jakis miesiac! :wink:

fuhr
Kontakt:

#2 Post autor: fuhr » 10 maja 2003, o 15:02

dzisiaj musza wygrac - to jest moje zyczenie na jutrzejsze urodziny
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: Adi-Żory » 10 maja 2003, o 15:05

Dzisio musimy wygrać i tak musi być.
DO BOJU NIEBIESCY!!!!!!!!!!!
RUCH Chorzów NIGDY NIESPADNIE!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#4 Post autor: m-p » 10 maja 2003, o 15:12

Czarno to wszystko widzę. Może nawet baraży nie być..
Lubin wyjazd ( a tam nowy trener) wronki może remis
legia (0pkt.) groclin chyba tylko z pogonią mamy 3pkt.
:(

Rommel
Kontakt:

#5 Post autor: Rommel » 10 maja 2003, o 15:23

nie był bym taki pewien z ta Pogonia moze byc tak ze jeszcze zdupimy albo bedzie remis chodz tego sobie wam i NASZEMU UKOCHANEMURUCHOWI nie zycze
[b]N I E B I E S K I[/b] [b]G I S Z O W I E C[/b]

Dzyn

#6 Post autor: Dzyn » 10 maja 2003, o 15:56

Jakie niepewne trza wierzyc do konca, nawet jak to sie stanie faktem, nie wolno opuszczac ukochanego klubu w tych slabszych chwilach

przyjda nowe, lepsze 8)

Jeszcze rok, moze dwa i Ruch Chorzow mistrza ma

Gość

#7 Post autor: Gość » 10 maja 2003, o 16:17

FUhr wszystkiego najlepszego. oby spelnily sie twoje zyczenie.

RADZION ja mysle ze ten remis z Groclinem bedzie berdzo ciezko zdobyc.
Zreszta chyba wiekszosc tak samo by postawila wszystkie wyniki no ja oprocz tego Groclinu. Jednak wszystko sie moze potoczyc inaczej. Moze zdobedziemy tylko 3 punkty dzisiaj i z pogonia a i tak sie utzrymamy. Albo tak samo i sie nie utrzymamy. To jest Polsk liga wiec wszystko jest mozliwe.

PS Jedno jest pewne majstra nie bedzie :)

Gość

#8 Post autor: Gość » 10 maja 2003, o 22:28

PO DZISIEJSZYM SZPILU WIDZE CIEMNOSC W OBLICZANIACH RADZIONA ... "BRAWO ROGALA"

Gość

#9 Post autor: Gość » 10 maja 2003, o 22:43

RADZION z twoich obliczen odejmujemy 9-2=7. 7 punkto do konca sezonu. Stawia nas to w fatalnej sytuacji. Zespoly z ktorymi moxemy nawiazac walke to Zaglebie i Pogon. Chociaz do dzisiaj byla to takze Garbarnia. Nawiazalismy z nimi walke ale jezeli w meczu w ktorym musimy wygrac my remisujemy to II LIGA.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#10 Post autor: radzion » 11 maja 2003, o 09:44

ja ale zauwaz ze np wynik zaglebia zech trefiol i raczej u nich zech sie nie powinien pomylic do konca sezonu!!!a nawet jakby my zdobyli te 7 punktow to i tak bydymy mieli wiecej niz zaglebie,bo oni wtedy musieliby zdobyc juz 9 w 5 meczach!!
a baraze i tak sa nieuniknione,zreszta wczesniej jak to liczolch to mi tak wylazlo ze my i szczakowa baraze a zaglebie spadek,zreszta madrzejsi bdymy juza za 2 tydnie po szpilach z amica i zaglebiem, wtedy bydymy wiedziec juz wszystko

malolat

#11 Post autor: malolat » 13 maja 2003, o 21:02

do konca mamy juz tylko 5 kolejek to oznacza mozliwosc zdobycia 15 pkt. a ja licze na 10 i to da nam kolejny sezon szkoda ze z tak slabym skladem ale co tam!

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#12 Post autor: jalboss » 14 maja 2003, o 09:25

A ja myślę że wszystko rozstrzygnie się w ostatniej kolejce. Miejmy nadzieję że żabole zachowają sie fair i nie będziemy musieli grać w barażach że o spadku nie wspomnę.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

ODPOWIEDZ