a mi wogole! tyle w temacie, nie chce sie rozwodzic nad tym...Michalik pisze:Jo tam akurat do Bonka nic nie mom ale i tak fest mi juz jest szkoda Petasza
kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!
- L_M
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co to za piłkarz co niby jest taki dobry, a w spotkaniu rezerw, dostaje czerwono, pauzuje trzy mecze i zaś dostaje czerwono, ino mi nie godejcie, że mu tak zależy,
w obronie gro dno, w ataku moze mioł dwa dobre mecze, a już go nie kerzy nie wiem jak wielbili, jedyne co umie to wciepywać bala z rogu i cało robota jego. wszedzie dobrze gdzie nas nei ma, kożdy lepszy kto nie gro, wiela to ludzi pisało często, zeby wlozł jakiś rezerwowy, a jak wlozł to porem pisali po co wlozł jak on jest w takiej formie i tak si ezachowuje, jak sie zachowuje.
Dla mnie nie jest normalne, ze synek dostaje w spotkaniu rezerw dwa razy zcerwona kartke, wiec moze z nim jest jednak od strony emocjonalnej nie tak i wcale sie nie dziwia, ze nie gro. jak to jest do wos za***isty grajek, co mioł chyba jeden mecz moze dwa dobry w Ruchu, a potem no ja jakby mógł mieć więcej, jak wszyscy do niego tacy nie dobrzi.
.
Dla mnie tak jak napisałech fajnie by te dwie pozycje prawy obrońca i lewy pomocnik to podstawa, ale wyraźnei napisałem, ze jak bedzie mozliwość to dla dobrego gracza sie znajdzie miejsce na kożdo pozycja.
w obronie gro dno, w ataku moze mioł dwa dobre mecze, a już go nie kerzy nie wiem jak wielbili, jedyne co umie to wciepywać bala z rogu i cało robota jego. wszedzie dobrze gdzie nas nei ma, kożdy lepszy kto nie gro, wiela to ludzi pisało często, zeby wlozł jakiś rezerwowy, a jak wlozł to porem pisali po co wlozł jak on jest w takiej formie i tak si ezachowuje, jak sie zachowuje.
Dla mnie nie jest normalne, ze synek dostaje w spotkaniu rezerw dwa razy zcerwona kartke, wiec moze z nim jest jednak od strony emocjonalnej nie tak i wcale sie nie dziwia, ze nie gro. jak to jest do wos za***isty grajek, co mioł chyba jeden mecz moze dwa dobry w Ruchu, a potem no ja jakby mógł mieć więcej, jak wszyscy do niego tacy nie dobrzi.

Dla mnie tak jak napisałech fajnie by te dwie pozycje prawy obrońca i lewy pomocnik to podstawa, ale wyraźnei napisałem, ze jak bedzie mozliwość to dla dobrego gracza sie znajdzie miejsce na kożdo pozycja.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- L.G
- Kontakt:
Lewoskrzydłolwego to my momy bardzo dobrego - nazywo sie Makuch, momy do tego dwóch niyzłych lewych obrońców - Bartnik, Starowicz, ino momy zbyt pasywnego i asekuracyjnego trenera, żeby odważoł się zmienić roz zatwierdzono regułka.
Petasz jest zdolny w dodatku mody facet, szkoda że go zmarnują bo jest po prostu źle prowadzony. Co do jego gry obronny to w zimowych sparingach groł jako lewy obrońca i robioł to dobrze wiync niy piszcie gupot.
Na pewno w grze obronny jest dużo lepszy od Cwielonga (w grze obronny jako lewy skrzydłowy - podkreslom)
Napastników tyz na razie momy dojś. (Janoszka !!!! Cwielong !!! Markiewicz !!! - zmłodego pokolenia)
Problemem jest prawa strona - Myszor i Smarzyk dojś wiekowi w przyszłym sezonie stanowczo trzeba ściągnąc kogoś na ich miejsce), Fosa sie zatracioł, Grzyb tyz niy nojmodszy. To tu trzeba ze dwóch zdolnych w miara modych ludzi.
Co do środka pomocy, jak w końcu wyzdrowieje Rajman to bydzie dobrze.
Klaczka tyz w przyszłym sezonie poleku bydzie musioł dać sie spokój i myśla że podstawowo para srodkowych to bydzie Kośmicki-Balul ale tyu trzeba jeszcze jednego chopa w razie kontuzji, kartek
Petasz jest zdolny w dodatku mody facet, szkoda że go zmarnują bo jest po prostu źle prowadzony. Co do jego gry obronny to w zimowych sparingach groł jako lewy obrońca i robioł to dobrze wiync niy piszcie gupot.
Na pewno w grze obronny jest dużo lepszy od Cwielonga (w grze obronny jako lewy skrzydłowy - podkreslom)
Napastników tyz na razie momy dojś. (Janoszka !!!! Cwielong !!! Markiewicz !!! - zmłodego pokolenia)
Problemem jest prawa strona - Myszor i Smarzyk dojś wiekowi w przyszłym sezonie stanowczo trzeba ściągnąc kogoś na ich miejsce), Fosa sie zatracioł, Grzyb tyz niy nojmodszy. To tu trzeba ze dwóch zdolnych w miara modych ludzi.
Co do środka pomocy, jak w końcu wyzdrowieje Rajman to bydzie dobrze.
Klaczka tyz w przyszłym sezonie poleku bydzie musioł dać sie spokój i myśla że podstawowo para srodkowych to bydzie Kośmicki-Balul ale tyu trzeba jeszcze jednego chopa w razie kontuzji, kartek
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- Simone
- Kontakt:
podstawa jest inteligentne odmlodzenie naszej kadry ...
Wprowadzanie powoli mlodziezy do gry
Wiadmomo , mlodzi nam awansu nie dadza ale nie moze byc tak ze jak zalozmy wrocimy za rok do Ekstraklasy to o sile zespolu beda decydowac
35 letni Myszor , 36 letni Srutwa , 33 letni Grzyb , 30 letni Bonk , 35 letni Klaczka i 33 letni Mikulenas
- tak to na dzisiaj wyglada
Na dzisiaj perspektywiczni to : Makuch , Balul , Baran i Pulkowski i Pepe - troche malo
Zebysmy nie obudzili sie z reka w nocniku ...
Wprowadzanie powoli mlodziezy do gry
Wiadmomo , mlodzi nam awansu nie dadza ale nie moze byc tak ze jak zalozmy wrocimy za rok do Ekstraklasy to o sile zespolu beda decydowac
35 letni Myszor , 36 letni Srutwa , 33 letni Grzyb , 30 letni Bonk , 35 letni Klaczka i 33 letni Mikulenas
- tak to na dzisiaj wyglada
Na dzisiaj perspektywiczni to : Makuch , Balul , Baran i Pulkowski i Pepe - troche malo
Zebysmy nie obudzili sie z reka w nocniku ...
- L.G
- Kontakt:
niy jest tak żle są jeszcze:Simone pisze: Na dzisiaj perspektywiczni to : Makuch , Balul , Baran i Pulkowski i Pepe - troche malo
Starowicz, Kosmicki, Janoszka, Markiewicz, (Basta, Łudziński i Petasz - jak niy zrobiom z nich kolejnego Wawrzynczoka) trzech modych tormanów.
Może warto ściągnąć nazot Dereka ? (zaś dwa tory wciepnął)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ruchowiec71
- Kontakt:
Nie chce nic godac ale dl amnie to troche dziwne ze Makuch gra na lewej stronie. zeby ni ebyło bardzo go cenie i uwazam za suepr wzmocnienie ale on ni eumie grac lewa noga - nie wiem czy zauwazyliscie ze przy kazdej centrze jak sie prosi żeby centrowoł z lewej nogi to on musi na prawa przełożyćłowca goroli pisze:Lewoskrzydłolwego to my momy bardzo dobrego - nazywo sie Makuch, momy do tego dwóch niyzłych lewych obrońców - Bartnik, Starowicz, ino momy zbyt pasywnego i asekuracyjnego trenera, żeby odważoł się zmienić roz zatwierdzono regułka.
Czy jo wiem ze dosć Cwielong gro jakj grooststanio dobrze ze strzylo o Markiewiczo i Jnaoszki trudno cos powiedziec bo nie graja ale na moj eoko to takie Mario 10lat młodszy by sieprzydoł typowi lis pola karnego i na dodtaek dosyc szybkiłowca goroli pisze: Napastników tyz na razie momy dojś. (Janoszka !!!! Cwielong !!! Markiewicz !!! - zmłodego pokolenia)
Jeszcze jest Baranłowca goroli pisze: Klaczka tyz w przyszłym sezonie poleku bydzie musioł dać sie spokój i myśla że podstawowo para srodkowych to bydzie Kośmicki-Balul ale tyu trzeba jeszcze jednego chopa w razie kontuzji, kartek
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA ERKA
NIEBIESKA ERKA
- Simone
- Kontakt:
tak łowca ale oni nie graja i niewiadomo na co ich stac tak naprawde
Kosmicki ma 30 lat z tego co wiem wiec perspektywiczny to on juz raczej nie jest
Jest jeszcze 17 letni Babiarz - stawialbym na niego od przyszlego sezonu za np Wawrzynczoka ktora dostal juz wiele szans
zapomnialem o Ludzinskim - racja
Kosmicki ma 30 lat z tego co wiem wiec perspektywiczny to on juz raczej nie jest
Jest jeszcze 17 letni Babiarz - stawialbym na niego od przyszlego sezonu za np Wawrzynczoka ktora dostal juz wiele szans
zapomnialem o Ludzinskim - racja
- Patton
- Kontakt: