Hydrozagadka Bydgoszcz - RUCH Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#136 Post autor: Lutz » 18 maja 2006, o 10:32

wolfik pisze:To mozesz napisac ze na Heko bylo 300 bedzie jeszcze dramatyczniej...

Tak z troche innej beczki pokaz mi w Polsce, ktory od 5 lat nic nie wygrywa spada coraz i nizej, jest najnizej w calej swojej historii, a frekwencja nie schodzi ponizej 3,5 - 4 tys.
Ok zeedytuja swój piyrszy post u góry na 3000 i co to zmiyni ? Niy mom zamiaru zaczynać zaś dyskusji o frekwencji ( niejaki "kempes" pedzioł wszystko na tyn temat w innym temacie) , niy o to mi chodziło . Ruch Chorzów - Heko Czermno :oops: :oops: :oops: :oops: o to mi chodziło i była to mało refleksjo . Godom niy chytejcie mie za słówka bo jak jest i na co nos stać wiym som -- ino do tych co kiedyś szpile oglondali przy połnych trybunach i o takim Kujawiaku słyszoł jedynie jakiś bajtel z prowincji Kujawy to troszka z leksza dziwne. To była tylko retrospekcja nic innego ( monyj wziono mie na romantyczność :):):) )

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#137 Post autor: wolfik » 18 maja 2006, o 11:08

Lutz pisze:
wolfik pisze:To mozesz napisac ze na Heko bylo 300 bedzie jeszcze dramatyczniej...

Tak z troche innej beczki pokaz mi w Polsce, ktory od 5 lat nic nie wygrywa spada coraz i nizej, jest najnizej w calej swojej historii, a frekwencja nie schodzi ponizej 3,5 - 4 tys.
Ok zeedytuja swój piyrszy post u góry na 3000 i co to zmiyni ? Niy mom zamiaru zaczynać zaś dyskusji o frekwencji ( niejaki "kempes" pedzioł wszystko na tyn temat w innym temacie) , niy o to mi chodziło . Ruch Chorzów - Heko Czermno :oops: :oops: :oops: :oops: o to mi chodziło i była to mało refleksjo . Godom niy chytejcie mie za słówka bo jak jest i na co nos stać wiym som -- ino do tych co kiedyś szpile oglondali przy połnych trybunach i o takim Kujawiaku słyszoł jedynie jakiś bajtel z prowincji Kujawy to troszka z leksza dziwne. To była tylko retrospekcja nic innego ( monyj wziono mie na romantyczność :):):) )
Ja zwyczjanie nie potrafie zrozumiec tego co wynika z tego ze gramy z HEKO, bedac w 1 lidze musiellismy grac z Wronkami. Ganba to by byla wtedy jakbysmy z takim HEKO przegrali

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#138 Post autor: Lutz » 18 maja 2006, o 11:21

Kufa to Ci już czorno na biołym musza napisć - GANBA TO JE TO ZE GROMY WE II LIDZE :!: :!: O to mi chodzi i niy rób zaś z mojego postu wideł jak to je ino igła. Niy umisz tego zrozumieć co wyniko z tego że gromy z HEKO ?? Ano wyniko z tego to że niy gromy o meistra (tam kaj noasze miejsce) i no właśnie z HEKO o utrzymanie w II lidze. Tylko tela z tego wyniko i nic wiyncy.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#139 Post autor: radzion » 18 maja 2006, o 11:25

Lutz pisze:Kufa to Ci już czorno na biołym musza napisć - GANBA TO JE TO ZE GROMY WE II LIDZE :!: :!: O to mi chodzi i niy rób zaś z mojego postu wideł jak to je ino igła. Niy umisz tego zrozumieć co wyniko z tego że gromy z HEKO ?? Ano wyniko z tego to że niy gromy o meistra (tam kaj noasze miejsce) i no właśnie z HEKO o utrzymanie w II lidze. Tylko tela z tego wyniko i nic wiyncy.
Lutz a co do tego wszystkiego mo Heko?????? tak sie sklado ze w 1 lidze tyz doniedawna i dalej zreszta tyz graly wiochy, typu Wronki (na szczescie juz nie), Grodziski i inne, takie sa czasy ze sponsorzy wola isc na jakies wioski!a zalozmy sytuacja, wlazymy do 1 ligi za rok, a razem z nami HEko! i co dalij ci bydzie ganba ze gromy z jkims HEko? nie no to mzoe sie przeniesymy do Bundesligi, tam takich wiosek nie maa i ganba nie bydzie

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#140 Post autor: wolfik » 18 maja 2006, o 11:29

Lutz pisze:Kufa to Ci już czorno na biołym musza napisć - GANBA TO JE TO ZE GROMY WE II LIDZE :!: :!:
To tu sie z toba zgodze inaczej odczytalem twoj post

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#141 Post autor: L.G » 18 maja 2006, o 11:29

Niy o to Lutzowi chodzi czy w Czermnie miyszko 100 mieszkańców czy 50 tys
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Pavlique
Kontakt:

#142 Post autor: Pavlique » 18 maja 2006, o 12:45

nie no to mzoe sie przeniesymy do Bundesligi, tam takich wiosek nie maa i ganba nie bydzie
a Hahing pora lot nazod jak w łostatnim szpilu majstra aptykorzom spzred nosa sprzontnyli.... :wink:
wiysz niy spiyrom sie z żodnym yno tak mi sie spomniało przi okazji bundesligi... , mie tyż sie marzy coby colki czas być na topie i łotać wszyskim podług lot a do klubów pokroju świt, Heko drwęca jeźdzc na spariongi z okazji jubileuszu miejsciowego sołtysa jak dobrze zapłaci...
ale czasy momy takie a niy inne i cza zrobić wszysko: organizacyjnie pzrede wszyskim aby legenda piłkarsko pzrełożyła się na dzisiejszy wymiar ekonomiczny;
bo inacyj skończymy jak leyton orient - Ci to dopiyro majom tradycjo i co...
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#143 Post autor: Lutz » 18 maja 2006, o 12:45

Ludzieeeeeeeeeeeee .............. Heko ino jako przikład jak nisko my upadli że muszymy grać za takimi leszczami co gorol na wólce wielki o nich niy słyszoł , a wyście sie kufa uczepili , równie dobrze mogłech napisać Finishparkiet ( by boło boło jeszcz śmiyszniy) , abo Swit Nowy Twór Mazowiecki . Sensym mojego szkryfalnio boło to że nasze miejsce je w I lidze i gra o meistra z Ległom a niy z wichom co mo 50 000 miyszkaćców co w kożdy chwili je nom w stanie naklupać . Comprende ?? :lol:
nie no to mzoe sie przeniesymy do Bundesligi, tam takich wiosek nie maa i ganba nie bydzie
Autorze tego cytatu :arrow: szukosz zaczepki :lol:

zeeditowane : heko , parkiet, swit i inne kujawiakozawisze powinny grać we IV,V lidze? . Nojlepi to pedzioł trener Sląska Wrocław po szpilu w Chorzowie - odsyłom do relacji ComTV.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, o 12:55 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#144 Post autor: radzion » 18 maja 2006, o 12:53

Lutz, ja zgoda, nasze miejsce w 1 lidze, i walka o majstra, ale pamietej ze nawet walczac o tego majstra tzrebaby wygrac z takimi wiochami!takie sa czasy, ze takie klubiki sa na topie!oby juz niedlugo!

i lazi mi oto ze co chwila ktos godo: kule z kim nom to przyszlo grac!z jakimis hekami drwecami itd!i nie lazi im bynajmniej o 2 liga ino o same te kluby, i tak jak zech pedziol nawet w 1 lidze by my z takimi wiochami grali,tyla

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#145 Post autor: Lutz » 18 maja 2006, o 12:58

radzion pisze:Lutz, ja zgoda, nasze miejsce w 1 lidze, i walka o majstra, ale pamietej ze nawet walczac o tego majstra tzrebaby wygrac z takimi wiochami!takie sa czasy, ze takie klubiki sa na topie!oby juz niedlugo!

i lazi mi oto ze co chwila ktos godo: kule z kim nom to przyszlo grac!z jakimis hekami drwecami itd!i nie lazi im bynajmniej o 2 liga ino o same te kluby, i tak jak zech pedziol nawet w 1 lidze by my z takimi wiochami grali,tyla
I to włażnie je tragiczne : kaj je Ruch , Szombry , Polonia , Mielec , sosnofiec itd.........nu ja takie czasy.... ...Teroz sie rozłonczom bo jada na ciyżko :) operacjo do szpitala :D

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#146 Post autor: Simone » 18 maja 2006, o 13:43

Brawo ! nie ma sie co oszukiwac , nie mamy jeszcze druzyny ktora po remisie i dobrej grze na boisku vicelidera moze czuc sie przegrana

Tylko zeby sie jeszcze takich porazek jak ta z parkietami pozbyc ...

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#147 Post autor: Scypion » 18 maja 2006, o 14:41

tak pol zartem pol serio....

Mielec - miasto powiatowe w północno-zachodniej części województwa podkarpackiego, położone w dolinie Wisłoki, w Kotlinie Sandomierskiej. Miasto liczy około 63 tys. mieszkańców i ma powierzchnię 47,36 km² (2003 rok). Jest członkiem Związku Miast Polskich.

Metropolia jak ....

sosnowiec w czasie wojny wybito wszystkich zydow tam mieszkajacych zasiedlajac to cos kieleckim wiesniactwem...miasto pelna geba...

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#148 Post autor: m-p » 18 maja 2006, o 15:14

Lutz nie nerwuj sie :D Wiekszosc mlodych forumowiczow
g... przezyla i dla nich to obojetne czy gramy w I lidze z Wronkami
czy W II z Lodzią. Akurat chopcy na takie czasy trefili
i szlus :!: Nie mają zadnych pozytywnych wspomnien tylko
spadki, porazki, baraze, a pomiedzy tym pojedyncze wygrane szpile
z firmami typu Heko i inne. Oni nie wiedza co znaczy grac
o wyzsze cele :cry:

Stary kibic

#149 Post autor: Stary kibic » 18 maja 2006, o 18:32

Atomic jak widze ze Ty nie rozumiesz tematu -sensu wypowiedzi Lutza. Stan ilosci mieszkancow danego miasta do przynaleznosci do danej ligi? Tradycja, ilosc kibicow z siasiadujacych miast, ilosc kibicow z rodzinnego miasta.
Tradycja - tu chyba nie musze tlumaczyc bo wiadomo.
A po druge jak widze to jest tendecja zniszczenia slaskich obyczajow, w tym slaskiego fusbalu. Przyklady- Awantura LKS jakie surowe konsekwencje co do Ruchu, a jakie co do Legji? Prosze pierwszy przyklad ktory wiele mowi. A jezeli ktos mi powie ze te wystepki byly poza boiskiem to jest w bledzie bo to wszystko rozpoczela sie na boisku. Jakie szkody te zamieszki przyniosly? Nie porownywalne z Ruchem.
Jak myslisz ze to wielu fanow nie boli? Lepsza wiocha wchodzi do ligi po to aby sie w niej rozwiazac? A co najgorsze to to ze dostaja dotacje na rozwoj klubu. Stawiala sobie piekne obiekty , a stare kluby co? Splacac dlugi za wszelka cene.Oraz straszenie konsekwecjami roznej masci.
To jest wszystko logiczne? Przeciez to sie kupy nie trzyma.

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#150 Post autor: Grzegorz » 18 maja 2006, o 18:33

Dlaczego w przerwie zloz Pepe?

Kontuzja ?

ODPOWIEDZ