Szybka sonda

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Respond

#91 Post autor: Respond » 18 maja 2006, o 09:15

Warunek 1. Piwo z eRką nie może być sikaczem pokroju tego czegoś co dziołchy piją
2.Nie może nazywać sie Ruch bo to nazwa własna i k**** wara od niej
3. Produkcją tego piwa powinien sie zająć jakiś porządny browar pokroju Warka

Zostańmy przy nazwie Niebieski A może żeby było jakieś inne to można by zastosować jakiś niebieski barwnik .....

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#92 Post autor: L.G » 18 maja 2006, o 09:22

Respond pisze: Zostańmy przy nazwie Niebieski A może żeby było jakieś inne to można by zastosować jakiś niebieski barwnik .....
no to jeszcze bardzi zawynzi grono jego potencjalnych miłośników. Jakoś ciynzko byłby mi sie skusić na piwo inne niż złociste.

Najlepszym wyjsciem byłoby "waRka blue" w tonacji niebiesko- złotej(biołej) (oczywiscie chodzi o etykieta czy puszka, niy kolor trunku)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

kempes

#93 Post autor: kempes » 18 maja 2006, o 09:29

CO DO ORGINALNYCH POMYSŁÓW TO MAM TAKI. ZAMIAST KOSZULEK Z NAPISAMI HOOLIGANS,CHWDP,PITT BUL PROPONUJE... JESTEŚMY LUDŹMI ,KOCHAMY NASZ RUCH..... . A PROPO ILOŚCI KIBICÓW NA STADIONIE BEDZIE TAK MAŁO DOPÓKI TERMINY MECZY SIE NIE ZMIENIĄ .SIŁA TKWI W KIBICACH Z LAT 70,80 KIEDY BYLI MŁODZIEŻĄ CYFRY BYŁY za***iste 10,15, NORMALKA 20,30 SZLAGRY .TYCH LUDZI TRZEBA ŚCIĄGNĄĆ Z POWROTEM NA STADIONY ONI MAJĄ PO 35,40,50 LAT ALE JUŻ NIEMAJĄ TYLE CZASU CO WTEDY ,GOSPODARKA SIE ZMIENIŁA I TE PIATKI TO JEST KOMPLETNE DNO ,ZOSTAŁ NAM JESZCZE JEDEN SEZON W 2 LIDZE /POTEM 1 /GDZIE TELEWIZJA NIE UKŁADA GODZIN MECZY.TRADYCYJNY TERMIN TO ZAWSZE BYŁA SOBOTA GODZINA 17 ,NIECH DZIAŁACZE PRZYNAJMNIEJ SPRÓBUJĄ .JA MIESZKAM W TYCHACH I GODZINA 19 ZA hu** MI NIE PASUJE A CO GORSZA POPROSTU MI SIE NIE CHCE ,JAK BĘDZIEMY W ORANGE GRAĆ TO NIEMA WYBORU,TRUDNO,...JESZCZE RAZ CI KIBICE MOŻE GARDEŁ NIE WYPALĄ DOPINGIEM ALE KASE NA STADIONIE ZOSTAWIĄ.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#94 Post autor: spyru » 18 maja 2006, o 09:32

Wracając do tematu to stawiam na NIEBIESKIE
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

DjMaciar
Kontakt:

#95 Post autor: DjMaciar » 18 maja 2006, o 09:38

kempes pisze:CO DO ORGINALNYCH POMYSŁÓW TO MAM TAKI. ZAMIAST KOSZULEK Z NAPISAMI HOOLIGANS,CHWDP,PITT BUL PROPONUJE... JESTEŚMY LUDŹMI ,KOCHAMY NASZ Ruch..... . A PROPO ILOŚCI KIBICÓW NA STADIONIE BEDZIE TAK MAŁO DOPÓKI TERMINY MECZY SIE NIE ZMIENIĄ .SIŁA TKWI W KIBICACH Z LAT 70,80 KIEDY BYLI MŁODZIEŻĄ CYFRY BYŁY za***iste 10,15, NORMALKA 20,30 SZLAGRY .TYCH LUDZI TRZEBA ŚCIĄGNĄĆ Z POWROTEM NA STADIONY ONI MAJĄ PO 35,40,50 LAT ALE JUŻ NIEMAJĄ TYLE CZASU CO WTEDY ,GOSPODARKA SIE ZMIENIŁA I TE PIATKI TO JEST KOMPLETNE DNO ,ZOSTAŁ NAM JESZCZE JEDEN SEZON W 2 LIDZE /POTEM 1 /GDZIE TELEWIZJA NIE UKŁADA GODZIN MECZY.TRADYCYJNY TERMIN TO ZAWSZE BYŁA SOBOTA GODZINA 17 ,NIECH DZIAŁACZE PRZYNAJMNIEJ SPRÓBUJĄ .JA MIESZKAM W TYCHACH I GODZINA 19 ZA hu** MI NIE PASUJE A CO GORSZA POPROSTU MI SIE NIE CHCE ,JAK BĘDZIEMY W ORANGE GRAĆ TO NIEMA WYBORU,TRUDNO,...JESZCZE RAZ CI KIBICE MOŻE GARDEŁ NIE WYPALĄ DOPINGIEM ALE KASE NA STADIONIE ZOSTAWIĄ.
i ludzie z takim podejsciem wogole nie powinni sie tu wypowiadac a tak jak bys chciol wiedziec
apropo lat 80 to cala ta sama ekipa chodzi od czasow jak bylismy lebkami wystarczy zerknac na 10 na i wszystko
jasne wiec nie pisz czegos o czym nie masz pojecia i czekaj na ekstraklase potem kup sobie bilet przyjdz jak beda wygrywac
bo jak przegraja to znowu nie przyjdziesz bo ci czasu bedzie szkoda
idz lepiej na spacer do parku a nie gadaj i nie wypisuj glupot bo serce sie kroi jak taki debilizm musze czytac
zaraz z rana i caly dzien zrabany przez jednego piknika :evil: :evil: :evil:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

kempes

#96 Post autor: kempes » 18 maja 2006, o 10:01

tylko na 10 zostało 1000 z 15000 i nie pi***ol mi tu o wierności do klubu bo kilometrów za RUCHEM to zrobiłem tysiące

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#97 Post autor: KOSTA » 18 maja 2006, o 10:09

"A CO GORSZA POPROSTU MI SIE NIE CHCE "- kempes to zdanie boli , bardzo boli...
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

kempes

#98 Post autor: kempes » 18 maja 2006, o 10:14

chodziło mi o te pieprzone piątki 19 ludzi nie mieszkają tylko w chorzowie , jeszcze do niedawna jeździłem z żoną i córką ale to nie jest godzina odpowiednia na rodzinny wyjazd .ruch to była siła całego regionu nie tylko chorzowa.

marcyk
Kontakt:

#99 Post autor: marcyk » 18 maja 2006, o 10:17

JEDI_V pisze:Jak to mo byc piwo z gatunku super piwosz ktore pijom jus dziewczyny za miedzy i mom miec po nim sraczka to niychca takiego piwa,a po drugie na takim chujstwie niy wyobrazom sie NASZEGO KOCHANEJ E/R\KI
i pod tym sie podpisuja. Prawie to samo chciolech napisac.
Znodlo by sie duzo innych zeczy na ktorych ta nasza eRka szloby umiescic.
Np. moze by pomyslec lo sklepie z paamiontkami takim z prawdziwego zdazynio, a niy ta budka a'la lata 70-te i sztand w sklepie na wolce. A na piwie? jo niy jest za, bo potym mi ftos bydzie dupcol, zech niy jest NIYBIESKI bo niy pija NIYBIESKIGO piwa ino jakes zywce, tyskie, lechy abo inne heinekyny.
A kaj ta eRka nasza klyjić? Jo naprziklad maża lo pizamie w eRki abo lo fuzeklach w barwach R niy godom jus lo takich zecach jak fojercoki, lotwiyradlach do flaszek, roztomaitych abcybindrach. Ftos mi powiy przeca idzie to kupic, idzie ale pizamy niy ma.
Bolech w zeszlym roku na Schalke m.in. w ich sklepie szczyna mi lopadla 3 piyntra zecy zwionzanych z klubym, zresztom co byda pisol, napewno tu som tacy co tam byli i widzieli. to jest pole do dzialanio do naszych specow lod marketingu NIYBIESKIGO.
PS. Kompela chciala mi kedys kupic na wolce fojercok NIYBIESKI nalaziola sie pora razy i nic boly ino biole.
PIWO to jo sie byda piol jake mi smakyje, ale kufa musi byc z eRkom.

JEDI_V - siuskom godomy stanowcze i zdecyduwane NIY. RUCH ciulstwa reklamuwac niy bydzie

kempes

#100 Post autor: kempes » 18 maja 2006, o 10:18

KOSTA pisze:"A CO GORSZA POPROSTU MI SIE NIE CHCE "- kempes to zdanie boli , bardzo boli...
jak człowiek robi na nocki to co, robota daleko i stadion daleko a wcale nie po drodze

volek
Kontakt:

#101 Post autor: volek » 18 maja 2006, o 10:51

Kempes-sorry,ale Ty chyba nie jestes kibicem Ruchu!
Prawdziwy kibic nie powie,ze mu sie nie chce jechac na szpil.
I nie opowiadej,ze mosz daleko.

Ps.chyba odbieglimy od tematu.
Nie chcialbym,żeby Ruch swoim znakiem firmowal jakies szczochy z browaru Imielin czy inny zabrski.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#102 Post autor: wojt » 18 maja 2006, o 11:03

kempes pisze:chodziło mi o te pieprzone piątki 19 ludzi nie mieszkają tylko w chorzowie , jeszcze do niedawna jeździłem z żoną i córką ale to nie jest godzina odpowiednia na rodzinny wyjazd .Ruch to była siła całego regionu nie tylko chorzowa.
Jak Ci sie nie chce jechać z Tych do Chorzowa 15 kilometrów to lepiej sie przeciep na GKs Tychy. Bedziesz miał blisko i nie bedziemy musieli takich rzeczy czytać.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#103 Post autor: wolfik » 18 maja 2006, o 11:04

Szanujmy swoje barwy, jesli mamy piwo z herbem naszego klubu stawiac obok "markowych" piw z zabki za 1,5 zl to mowie nie. Nie rozmieniajmy na drobne wartosci marki jaka jest Ruch.

Ale nie do konca sie zgodze z tym ze wielkie browary robia najlepsze piwo. Te przemyslowe piwa specjalnie smakiem nie zachwycaja pije raczej z przyzwyczajenia czy braku rozsadnej alternatywy. A najlepsze sa male browary np. Amber na Pomorzu czy Browar Śląski w Lwówku Śląskim. Ale w naszej okolicy nie widze browarow gdzie warzyloby sie piwo z pasja;]

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#104 Post autor: kibol-siem-ce » 18 maja 2006, o 13:13

kempes pisze:chodziło mi o te pieprzone piątki 19 ludzi nie mieszkają tylko w chorzowie , jeszcze do niedawna jeździłem z żoną i córką ale to nie jest godzina odpowiednia na rodzinny wyjazd .Ruch to była siła całego regionu nie tylko chorzowa.
Prowda jest tako że we piontki dużo ludzi jeszcze robi popołedniu i im wogóle tyn termin niy pasuje, a sobota wieczorem więcej ludzi mo wolne, no chyba że ktoś robi w "biedronce" i sprzedaje tanie piwa :lol: Ciekawe jak nasze piwko wyjdzie kaj je bydą sprzedawać :?: Bo napewno w każdym sklepie niy bydzie.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

arcio
Kontakt:

#105 Post autor: arcio » 18 maja 2006, o 13:57

kibol-siem-ce pisze:
Prowda jest tako że we piontki dużo ludzi jeszcze robi popołedniu i im wogóle tyn termin niy pasuje, a sobota wieczorem więcej ludzi mo wolne, no chyba że ktoś robi w "biedronce" i sprzedaje tanie piwa :lol: Ciekawe jak nasze piwko wyjdzie kaj je bydą sprzedawać :?: Bo napewno w każdym sklepie niy bydzie.
a prawda jest tako że dużo osób z naszego kochanego Ślonska wypinkalo na działki poza miasto już w sobota rana
nigdy nie jest za późno

Zablokowany