Szybka sonda
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niestety nie wydowo mi sie jakoby jakis konkretny browar wypuscil piwo "Niebieskie" o smaku i cenie zblizonej do produktow ogolnie uznanych za nie-sikacze i taki pomysl bylby na pewno niezly i wtedy na pewno bych sie na takie przeciepnol.
Ale szczerze mowiac to jo bych to widziol trocha inaczej. A mianowicie jakby tak jakis browar, np. warka (przykladowo z powodu banerow na stadionie) zrobila seria limitowano swojego piwa, nazwala je WaRka (oczywiscie z elegancka eRka w srodku) i zmienila na etykietach i puszkach kolor czerwony na niebieski. Cena by mogla zostac ta sama ino dowac po te 20gr na klub. Mimo ze wola niekere produkty Kompanii Piwowarskiej na pewno bych sie takie niejedno kupil jak i mysla ze nie bylbych som. Ew. Tyskie mogloby zrobic to samo ino zamiast Tyskie nazwac ta seria Niebieskie.
No ale tyla w kategorii zyczen, czas poczekac co rzeczywistosc pokaze.
Ale szczerze mowiac to jo bych to widziol trocha inaczej. A mianowicie jakby tak jakis browar, np. warka (przykladowo z powodu banerow na stadionie) zrobila seria limitowano swojego piwa, nazwala je WaRka (oczywiscie z elegancka eRka w srodku) i zmienila na etykietach i puszkach kolor czerwony na niebieski. Cena by mogla zostac ta sama ino dowac po te 20gr na klub. Mimo ze wola niekere produkty Kompanii Piwowarskiej na pewno bych sie takie niejedno kupil jak i mysla ze nie bylbych som. Ew. Tyskie mogloby zrobic to samo ino zamiast Tyskie nazwac ta seria Niebieskie.
No ale tyla w kategorii zyczen, czas poczekac co rzeczywistosc pokaze.
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.
-
- Kontakt:
Wy chyba nie macie co robić i za duzo wchodzicie na strone gks tu piwo tam zaś koszulki , sektorówka wszystko to samo .
Sektorówka juz ma każdy. Piwo prawie też każdy. Może niech ktos sie weżmie za cos innego a nie zgapiac z neta co inni robia .Zanim my to wszystko zrobimy to juz wszyscy to będą mieli i wyjdzie z mody .
Trzeba byc orginalnym .
Sektorówka juz ma każdy. Piwo prawie też każdy. Może niech ktos sie weżmie za cos innego a nie zgapiac z neta co inni robia .Zanim my to wszystko zrobimy to juz wszyscy to będą mieli i wyjdzie z mody .
Trzeba byc orginalnym .
jezeli to mo byc takie piwo smakowo jak te od psiaków gieksiarzy to NIE!!!!! jezeli juz to z jakiegos konkretnego browaru !!!!!!!nie małpujmy az tak coby potem nie wyszli my na .........niech lepiej z kazdej knajpy w Chorzowie co leja piwo po 10 groszy zbiera i juz to bydzie lepiej wygladało a jeszcze mozna zrobic konkurs dla takich knajp kiero wiecej zbiere to nagrody z reportera i wyczytane przed meczem tako liga knajp he he mysla ze dobry pomysł pozatym zapraszom na pRzepalana hehe he
To wymyśl coś oRginalnego takie żeby trafiło do wszystkich i nikt tego jeszcze nie mioł 8)UTYMAN pisze:Wy chyba nie macie co robić i za duzo wchodzicie na strone gks tu piwo tam zaś koszulki , sektorówka wszystko to samo .
Trzeba byc orginalnym .

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale u nas te pomysły były już dosć dawno ino niestety żaden sie nie doczekoł realizacji, a jak sie coś próbuje robić to zaś źle, no rzcezywiście z pewnością spomysło sektorówce czy o piwie mamy z gks, sory ale jak tak godosz to raczej ty mosz jej kompleks a nie my, jo robia swoje i wali mnie czy gks coś mo czy nie mo, bo jakby tak nie patrzeć, to moze zlikwidujmy wszsytko, bo przecież z pewnością nei na Ruchu wymyślono, wiele rzeczy dotyczących życia kibicowskiego czy piłkarskiego klubu.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
A jo wom zrobia przerwa na relaks i napisza kiery tekst mi sie najlepiej podoboł w tym temacie.....jest to tekst...
...według ostatnich sondaży CBOSu 40% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość, pozostałe 60% nie ma pieniędzy na narkotyki...
hahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
PS.Dobre tera po chwili relaksu zaś sie możecie wadzić hehehe:):):)
............POZDRO............
...według ostatnich sondaży CBOSu 40% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość, pozostałe 60% nie ma pieniędzy na narkotyki...
hahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
PS.Dobre tera po chwili relaksu zaś sie możecie wadzić hehehe:):):)
............POZDRO............
- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zgadzom sie z tymi,ktorzy sa za pod warunkiem ze to bydzie piwo jakosciowo dobre i z dobrego browaru,bo niy zamierzom promowac jakis garazowy browar jak to robiom dziolchy za miedzy z browarem imielin(kurde kaj to jest),a co do nazwy to jest zech za NIEBIESCY
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
- ruchowiec71
- Kontakt:
Ruchowiec, a napój energetyczny to nie małpowanie, z tego co wiem to Widzew już mo taki napój. Wyluzujcie każdy pomysł który wspomoże nasz klub jest dobry, a tym co sie nie podobo to niech coś wymyślą. Może byście chcieli niebieski słoniol, żeby sie na meczu podubać. Chopoki trocha więcej optymizmu.pozdrowienia do wszystkich Niebieskich.
- ruchowiec71
- Kontakt:
Tron sorka źle mnie zrozumiałes bardzo mi sie podba by w jaksi sposób rozeklamowc nasz kochany klub Ruch. Tyko wiem ze ostatnio gieks azrobiłapiwo a nie wyadje mi sie zeby piwo Ruch było jakies nadzywczjne (obym sie mylił) wiec tak dałem z anpojem bo to blizsze sportowi niź piwo
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA ERKA
NIEBIESKA ERKA
TAKA MARKA JAK RUCH Chorzów MOŻE TYLKO BYĆ NA MARKOWYM PIWIE -KAMPANIA PIWOWARSKA LUB GRUPA ŻYWIEC,ALE WĄTPIE ŻEBY NA TO POSZLI PONIEWAŻ INNI KIBICE MOGLI BY PRZESTAĆ PIĆ PIWA TYCH BROWARÓW.NAPEWNO NIE BĘDE PIŁ PIWA NA SIŁE JAK BEDZIE TO JAKIŚ SZCZOCHATY BROWAR.PODOBNO WARKA CHCE WSPOMÓC RUCH ALE ILE W TYM PRAWDY SAMI WIECIE. JA W MOIM PUBIE W TYCHACH MAM NIEBIESKI KUFEL Z LOGO RUCHU I PIJE TYSKIE ,INNEGO TAM NIE WLEJE