rubin pisze:1-1 dzieki wujku !!!!!!!!!!!!!!!!!rubin pisze:wynik 0-0 biera w ciemno na hydrostworze.
p.s. niech wujek adi czuwo nad nami
tobie tyz juz dziekujemy
No to przewaga nad barazami wynosi 2 pkt cza uważac na podbeskidzie tam po mojymu bydzie decydujoncy szpil o unikniyncie barazy
opierając się na fragmentach meczu hydromnasaż-Kszo i wypowiedzi Cwielonga napisza - szkoda, że tylko zremisowaliLukas Michalski pisze:Wyrownany szpil na kartoflisku. jak to powiedzial pepe 'mozna bylo ich spokojnie trafic dzisiaj'. na pewno poziomem gry Ruch nie odstawal, a zdaniem bydgoskich dziennikarzy byl pilkarsko lepszy. mnie poza tym punktem na ciezkim terenie i kolejnym dobrym nieprzegranym meczem, ciesza slowa trzeciego z rzedu trenera, ktory wprost zachwyca sie gra kombinacyjna Ruchu. ku***, w przyszlym sezonie musi byc dobrze! aha a te sytuacje srutwy to zadne setki zas nie byly, wiec nie ma co miec pretensji.
Niy wiysz ? Mosz to w poście na kero odpowiadosz wyrażnie napiasane. W kilku innych również i raczej są to te same argumenty, bo Wleciał wg moi opinii popełnio te same błyndy roz bez konsekwencji roz z konsekwencjami (Drwęca np.). Niy wiym po co próbujesz skierowac dyskusja na tory, że mi sie jego nazwisko niy podobo.simonsays pisze: Jo niy wiem co ty mosz do tego trynera. Mi sie zdowo, ze lon Ci poprostu nie lezy z nazwiska,
Ogólnie , wolfik ogólnie i o 1:1 z :oops: Włocławkiym tysh . Tako mało refleksja. Niy chytejcie mie za słówka - Kosta :lol: wto jak wto ale ty pamiyntosz lepsze czasy , abo...........?wolfik pisze:O jakim meczu piszesz :roll:Lutz pisze: Godejcie co chcecie , jo sie tysh ciesza z kożdy wygrany , ale nigdy sie niy pogodza z tym że gromy we II lidze z Heko :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: przy 1500 kibicach. Nu ale , takie czasy , pra ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 38 gości