SEKTOR DLA GOŚCI ?????

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Bolek
Kontakt:

#16 Post autor: Bolek » 7 maja 2003, o 17:33

bestia pisze:wy oszołomy widziałeś kiedyś JAWORZNO byłeś tam tumanie???
gdybys byl to bys nie opowiadał pi***ol bo chorzow to sie wali i sypie w każdym miejscu!!nie opowiadaj głupot bo wieśto jest u was!!
JAWORZNO jest 9 miastem co do wielkosci w Polsce i ma powierzchnie jak PARYZ,(wiecie chyba co to jest?)wiec zastanow sie wiesniaku 5 razy zanim cos napiszesz!
Jaworzno wygra mecz!!!
hehehe
Bylem na meczu w jaworznie i tak jechalismy przez te "ulice" gdzie ledwo miescil sie autobus co chwial jakis dom a w nim kozy na placu , kury itp.
Znajdz mi cos takiego w Chorzowie ??
Moze i gdzie jest ale napewno nie w takiej ilosci jak w jaworznie.

A macie tam wieze Eifle ?? :lol: :lol:
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

niebieski78

#17 Post autor: niebieski78 » 7 maja 2003, o 18:09

ty bestia ale ty nie przyjedz bo az strach nas ogarnia po tym twoim wpisie
tos dojebal z tym Paryzem :lol: :lol: :lol:

ja np bylem w jaworznie na ostatnim meczu Szczakowianki z Lechem kiedy spiker powiedzial cos takiego

"za wzgledu na powtazajace sie w klubie skargi o kradzieze gadzetow klubowych w wypadku takiego zdazenia prosze natychmiast poinformowac najblizszy patrol policjii ..."

wyobrascie sobie realcje Lecha :lol:
bestia mam nadzieje ze cie jeszcze nie okradli w tym prawie Paryzu :lol:

ps moze wprowadzimy comiesieczne wybory na idiote miesiaca- mamy faworyta

bestia

#18 Post autor: bestia » 8 maja 2003, o 14:53

Slyszeliscie kiedys o obwodnicach!!??Widac nie.nasz stadion jest polozony na obrzezach miasta.Dlatego wiezli was po wiochach.Wasza MARACANA(hi hi hi)jest w centrum.Co do tego co gada spiker to nie ja to gadam wiec nie pi***ol bo mi nic nikt nie ukradł!Jestesmy pierwszy raz w 1 lidze i wszystkich rozumów nie zjedlismy,ale za to wy jestescie w niej ostatni raz!!!Co do tego konkursu to i tak bym z toba nie mial szans kapucynie!Zycze 2 ligi!!

DjMaciar
Kontakt:

#19 Post autor: DjMaciar » 8 maja 2003, o 15:09

JAK NIE BULDOG SZCZEKAL TO TERAZ BESTIA NORNALNIE SAME POLGLOWKI TU WCHODZA ,DZIECI DO SZKOLY DAJCIE SOBIE JUZ SPOKOJ Z TYM KTO LEPSZY A KTO GORSZY wali wam czy co wejdzcie sobie na swoje forum i tam wymieniajcie poglady a nie bluzgac mi tu bo normalni kibice to takich kiczow nie wala czytam czytam i juz musialem zareagowac bo mie ma szlak strzelic jak widze ta dziecinade
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#20 Post autor: Patton » 8 maja 2003, o 17:13

bestia - to duze te wasze Jaworzno... co tam jeszcze ciekawego jest? Bo juz wiemy o obwodnicy ( jestem w szoku.... :wink: ), o kozach, ze duze jak Paryz ( w Piekarach gada sie tak na dzielnice zuli - o to ci chyba chodzilo co? ) Co do bycia w I lidze... nie wiem, czy sie orientujesz, ale KS Ruch Chorzow troche zasluzony jest dla tej ligi.... szczakowianka tez, nie powiem - 25 tytulow mistrza, 18 pucharow Polski.... 4 ligi mistrzow.... A i zapamietaj sobie, ze Niebiescy to Legenda bez konca.... nawet w 4 lidze, nie takie choragiewki jak u was w jaworznie.... ( wiesz co to choragiewka kibolu?? :lol: ) Zycze spotkania w drodze na Cicha 6 mlodej ekipy PF, moze zmienisz podejscie do wszystkiego :wink:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

bestia

#21 Post autor: bestia » 8 maja 2003, o 22:42

Patton pij mleko!!!Co ty mi tu znowu z jakimis piekarami wyjezdzasz?
i co to za cytaty walisz? Zdajesz mature czy ki ch**? `nic co ludzkie nie jest mi obce`.pPoczytaj siostrze bajki a nie opowiadaj o peefach.
do tego wyzej to nikomu nie bluzgam,a to wasi informatycy wypisuja hujowiny na naszej stronce!
A wszyscy NIE LEKCEWAZCIE POTEGI MOCY!!

Torres(nielogniety)

#22 Post autor: Torres(nielogniety) » 8 maja 2003, o 23:09

do Bestii :lol: i wszystkich "pseudo" kibicow Garbarni ... pozostaje sie tylko zapytac ... ... ... ktos cos mowil czy ktos pierdnal :?: :?: ... ... ... dajcie se chlopki juz spokoj ... idzcie na swoje forum ... a nie wkurzajcie i prowokujcie tutaj normalnych ludzi pajace ... i radzilbym zaprzestac ogladania Gwieznych Wojen ... mozna w tym czasie poczytac jakas dobra ksiazke ... i troche sie rozwinac umyslowo ...

Mik20
Kontakt:

#23 Post autor: Mik20 » 8 maja 2003, o 23:36

bestia pisze:Patton pij mleko!!!Co ty mi tu znowu z jakimis piekarami wyjezdzasz?
i co to za cytaty walisz? Zdajesz mature czy ki ch**? `nic co ludzkie nie jest mi obce`.pPoczytaj siostrze bajki a nie opowiadaj o peefach.
do tego wyzej to nikomu nie bluzgam,a to wasi informatycy wypisuja hujowiny na naszej stronce!
A wszyscy NIE LEKCEWAZCIE POTEGI MOCY!!
hmm bestia to ty jestes ino glupia :lol: Patton w przeciwienstwe do ciebie cos soba reprezetuje a ty?? ino tu sie napinasz.Mieszkasz kajs na wiezy
Eifla, uwierz bestijko nos to nie interesuje :!: :!:
Ps. tak sie z ciekawosci pytom jecie slimaki albo zabki w tym swym Paryzu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#24 Post autor: Patton » 9 maja 2003, o 08:28

bestia - chcialbys byc na takim poziomie rozwoju intelektualnego jak ja co? :wink: Ty naprawde tepy jestes do kwadratu.... Ja juz z gorolami nie dyskutuje wiecej. Pozdro dla normalnych....
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

marcyk
Kontakt:

#25 Post autor: marcyk » 9 maja 2003, o 08:44

Bestia widziales kiedys CIULA ?
OOOO nie widziales !!!!
To spojrz palancie sobie w lustro TAK WLASNIE WYGLADA CIUL

TomasH. P.

#26 Post autor: TomasH. P. » 9 maja 2003, o 10:42

Skonczcie juz z tym Jaworznem... :x Podajcie sobie wasze maile i piszcie do siebie ile wlezie. Ja powiem tylko jedno: garbarnia szczakowianka - potega mocy !!! HAHAHAHAHA, niech skonam, ale to brzmi....

Proponuje dac taki power na meczu, zeby ludziki z jaworzna zobaczyli, kto jest POTEGA. :twisted: :twisted:

Viro

#27 Post autor: Viro » 9 maja 2003, o 14:32

zostawcie juz ten Paryz w spokoju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bestia

#28 Post autor: bestia » 9 maja 2003, o 22:03

Posprzatajcie miasto bo szlachta jutro do was jedzie!!!
JAWORZNO wygra ten mecz nie moze byc inaczej,nic nie zmieni tego nawet to wasze pi***olenie.Mnie tez nie chce sie gadac z wami wiec pisze tu ostatni raz.A do tych co przeszkadza im nasze gadanie to niech sprawdzi co wypisuja na naszej str. wasi rozgarnieci koledzy!
MOC JEST Z NAMI!!!

fuhr
Kontakt:

#29 Post autor: fuhr » 10 maja 2003, o 10:47

bestia pisze: MOC JEST Z NAM
I!!!

oqrwa VADER z jego ekipa dzis do nas przyjezdza :lol:

do zobaczienia na stadionie
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

bestia

#30 Post autor: bestia » 12 maja 2003, o 14:11

No to was lord Vader upiierdolił a nie mowiłem nie lekcewaz potegi mocy!!
Gadaj co chcesz ale nie umniejszaj naszego sukcesu a waszej porachy.
W 2 lidze nie jest zle. Czy to jeszcze pamietasz??!!
Extraklasa znow jest NASZA!!!

ODPOWIEDZ