Na mecz za darmo !!!
Na mecz za darmo !!!
(Ciepłe wieści) Ci ktorzy przidom do obojetnie z ktorej z kas z identyfikatorem " Klubu kibica "otrzymaja bilet na mecz za darmo - pozdrawiom wszystkich wybierajacych na mecz 8) 8) 8) - ZAWSZE NIEBIESKI !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
dokladnie,jak dla mnie to bedzie glupi pomysl,mimo iz mam identyfikator w takim wypadku kupie i tak bilet,albo wchodza za friko wszyscy albo nikt!!!!vahanara pisze:Jeśli darmowe bilety mają być tylko dla klubu kibica to jest to bez sensu!
Ci kibice i tak przyjdą na mecz. Darmowe wejściówki powinny ściągnąć "pikników" i zrobić atmosferę a tak kapa...
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Jezeli to prawda z tymi darmowymi biletami ,to moim zdaniem jest to kompletny niewypał.przecierz Ci ludzie co maja identyfikatory i tak sa zawsze (przewarznie )na meczu bo to oni stwarzaja doping i atmoswerę wokół meczu.Tu chodzi o zwykłych ludzi co nie maja identyfikatorów bo ich nie potrzebowali chyba ze chieli jezdzic na wyjazdy.dziewczyny raczej tez nie maja identyfikatorów a z pewnoscia chciały by zobaczyć ten mecz ,bo wstępu za darmo juz nie mają.jak juz zarzad cos wymysli to nic innego nie pozostaje tylko się pochlastać.jutro przyjdzie ze 5000 tyś i to wszystko,a rogala potem powie że wstep był darmo a i tak frekfencja się nie popisała
-
- Kontakt:
Wiecie co ja was nic a nic nie rozumie.
Jeszcze kilka, kilkanascie dni temu wszyscy byli oburzeni ,ze zarzad nie wpuszacza na mecz za darmo,teraz gdy zrobil cos takiego dla kibicow ktorzy posiadaja identyfikatory to wszyscy nagle chca placic za bilety!!
Przeczycie sami sobie.
Jak juz bedzie pewne z tymi identyfikatorami to zamisat wydawac je na bilety dajcie ja nam na orpawe (to pomysl ViRo)
a napewno nie pozalujecie 
P.S. Nie piszcie za chwile,ze bronie zarzad itp.
Bo ich mam gleboko w du***
Jeszcze kilka, kilkanascie dni temu wszyscy byli oburzeni ,ze zarzad nie wpuszacza na mecz za darmo,teraz gdy zrobil cos takiego dla kibicow ktorzy posiadaja identyfikatory to wszyscy nagle chca placic za bilety!!
Przeczycie sami sobie.
Jak juz bedzie pewne z tymi identyfikatorami to zamisat wydawac je na bilety dajcie ja nam na orpawe (to pomysl ViRo)

[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]
- radzion
- Kontakt:
bolek kurna czy ty nie rozumiesz jednej rzeczy???co da to ze my wejdziemy za friko(ci co maja identyfikatory) skoro my jestesmy na kazdym meczu i teraz tez bysmy byli!!tu chodzi oto zeby bylo jak najwiecej ludzi i tylko wpuszczenie wszystkich za friko moze przyniesc oczekiwany efekt,a jak tylko my wejdziemy to i tak bedzie tyleludzi co wczesniej,bo wiekszosc z nas ma identyfikator!!Bolek pisze:Wiecie co ja was nic a nic nie rozumie.
Przeczycie sami sobie.
Jak juz bedzie pewne z tymi identyfikatorami to zamisat wydawac je na bilety dajcie ja nam na orpawe (to pomysl ViRo)a napewno nie pozalujecie
widze ze to ty tego nie rozumiesz.1
zreszta co to za sprawiedliwosc,w czym npo cico maja identyfikatory sa lepsi od tych co nie maja!mysmy dali tylko zdjecia i dostalismy identyfikator!!innym sie nie chcial,zreszta nie ma takiej potrzeby!
a tak popatrz,ktos nie chodzi caly sezon na mecz a teraz wejdzie za friko bo ma identyfikator,a ktos byl na wszystkich szpilach zaplacil juz za bilety poad 100 zl i teraz tez bedzie msual placic bo nie ma kawalka papieru ze zdjeciem???
co ty na to??/??