Jak okazac niezadowolenie ?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
TAU1920ZEN

#16 Post autor: TAU1920ZEN » 6 maja 2003, o 21:37

ja tam moge przescieradlo podrzucic do Vira mam niedaleko :wink:

ZARZAD I ROGALA.......RUCH NAM ro***erdala!!!!!!!

Pepek
Kontakt:

#17 Post autor: Pepek » 7 maja 2003, o 09:43

To jak Tauzen zmontujecie cosik?? :lol:

Ja bym wym trez przescieradla mogl przynies ino ja mieszkam w swionach : :cry: :wink:

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#18 Post autor: vahanara » 8 maja 2003, o 17:05

To jest tak ważny dla Ruchu mecz że powinniście się raczej mobilizować jak wspomóc drużynę a nie opier... zarząd. Na to przyjdzie jeszcze czas.

Oto cytat Maćka Mizi :"...Jesteśmy w takim momencie, kiedy doping z
trybun naprawdę może być równoznaczny z dwunastym piłkarzem na boisku. Wierzę, że taką właśnie przewagę będziemy mieli nad Garbarnią w najbliższej ligowej kolejce"

Ja też w to mocno wierzę.
Pozdrawiam i do zwycięskiego "zobaczenia" :)

NIEBIESKI

#19 Post autor: NIEBIESKI » 8 maja 2003, o 19:01

] moim zdaniem tu juz nie pomoga zadne transparenty. Naprawde niektorym nie zalezy na utrzymaniu w I lidze. Malo jest w Ruchu takich zawodnikow jak Srutwa. ps. mi sie wydaje ze ten kto spadnie obok Kszo i Pogonii - jest juz dawno znany...[/list]

stan01

#20 Post autor: stan01 » 8 maja 2003, o 21:20

jalboss pisze:Może ktos ma dostęp do szybkiego druku i mógłby wydrukować ze 500 szt. ulotki z gifem "Rogala zabija nasz Ruch".
Rozrzuciło by się to po trybunie głównej i sektorach.
Moglbym druknac z 100 do 200 szt. tego typu ulotek i dostarczyc przed samym meczem. Ale bylyby to ulotki bardzo skromne, na zwyklym papierze, czarnobiale (bo nie mam dostepu do kolor ksero), no i ilosc zalezalaby od formatu, tzn. moglby to byc format A4 lub A5. Czekam na Wasza opinie w tym temacie, bo nie chce na darmo niszczyc papieru no i wyjsc na jakiegos "dupka".
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH NIEBIESKICH, KTORZY JESZCZE WIERZA!
stan01

stan01

#21 Post autor: stan01 » 8 maja 2003, o 21:28

Wracajac do mojego postu, gif Dj Maciara otoczylbym tekstem:
ZARZAD WRAZ Z ROGALA RUCH ROZWALAJA!
oraz: RUCH TO MY, A NIE WY!!!!
Prosze o opinie bo czasu juz niewiele!

Pepek
Kontakt:

#22 Post autor: Pepek » 8 maja 2003, o 22:27

Jak chcesz to ja moge poroznosic te ulotki po sektorach bo mi zalezy zeby zobaczyc dobre czasy do ruchu. Kiedys z tata przychodzilem an mecze a teraz powiedzial ze juz niechce marnowac kasy na ogladanie takich meczy. Co z nim szlem na ruch to mi gadal jak to fajnie bylo za jego czasow caly stadion byl zawsze pelny i kibice krzyczeli niebiescy niebiescy niebiescy i oczywiscie ruch zwyciezal i pokazywal dobra pilke. Chcialbym zeby teraz tez tak bylo i zrobie wszystko dla dobra klubu ! ! !

Świętochłowice Najlepsi Ruchu Kibice ! ! !

Viro

#23 Post autor: Viro » 8 maja 2003, o 23:20

wg mnie protest przeciwko niezadowoleni z postawy zarzadu to jedno a doping to drugie
mozna rozdac ulotki wywiesic transparent ale doping musi byc jak ch**
mnie nie bedzie bo udaje sie do gdynii ale licze na zwyciestwo i wierze ze stworzycie przejebana atmosfere tak jak prosi Maciek Mizia
pozdRo

ANIANAP

#24 Post autor: ANIANAP » 9 maja 2003, o 20:11

MOIM ZDANIEM TO SIĘ NA NIC NIE ZDA. CAŁY ZARZĄD Z PREZESEM NA CZELE WIE O NIEZADOWOLENIU KIBICÓW ALE TO WSZYSTKO NIE ROBI NA NICH WIĘKSZEGO WRAŻENIA. NAWET GDYBYŚMY WYWIESILI 100 FLAG Z HASŁAMI NIEZADOWOLENIA TO I TAK BY BYŁO JAKBY RZUCIĆ GROCHEM O ŚCIANĘ. CI LUDZIE WOGÓLE SIĘ Z NAMI NIE LICZĄ I TRZEBA SZCZERZE PRZYZNAĆ ŻE MAŁO KIEDY SIĘ Z NAMI LICZYLI.
KIBICÓW RUCHU Chorzów MA NAJLEPSZYCH W POLSCE A ZARZĄD TEGO NIE DOSTRZEGA TO DLACZEGO MY TYCH PIERDOLONYCH FRAJERÓW KTÓRZY NIC NIE ROBIA MAMY SZANOWAĆ . ROBIENIE FLAG NARAŻA NAS NA KOSZTA A NIC TYM NIE WSKÓRAMY.TRZEBA BY BYŁO ZORGANIZOWAĆ SOPTKANIE TYCH PSEUDO DZIAŁACZY Z NAMI KIBICAMI I PEWNE RZECZY SOBIE WYJAŚNIĆ O CO W TYM WSZYSTKIM CHODZI. UWAŻAM ZE CAŁY ZARZĄD TO SA LUDZIE NA NIEODPOWIEDNICH STANOWISKACH .

pANOWIE DZIAŁACZE JAK WAM TAK ZALEŻY NA TYM ŻEBY RUCH SPADŁ TO MOGLIŚCIE GO WOGÓLE NIE ZGŁASZAĆ DO ROZGRYWEK! POZDROWIENIA OD WIERNYCH KIBICÓW Z HALEMBY DO KIBICÓW RUCHU W CAŁEJ POLSCE !!!!!!!!!!1

Dugi Piekary

#25 Post autor: Dugi Piekary » 11 maja 2003, o 09:33

Teraz nie ma juz co okazywac , tylko albo czekac na cud i ze zarzad sie zmieni , albo na to ze ktos ich wy***przy

ODPOWIEDZ