kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
bluefil
Kontakt:

#1441 Post autor: bluefil » 15 mar 2006, o 16:45

łowca goroli pisze:hmmm.... nudne ? czymu niy gupie ?
Punkt widzenia na piłka nożno np. takiego klubu jak Real jest nudny ?
Wdowczyk to tyż pewnie ignorant ...

"Widać, że Dariusz Wdowczyk bierze przykład z najlepszych, bowiem największe kluby świata nie boją się stawiać na nastolatków. W słynnej FC Barcelonie pierwsze skrzypce gra Lionel Messi (18 lat), a w Arsenalu Londyn w środku pomocy dzieli i rządzi o miesiąc starszy Cesc Fabregas.

Znamy też przykłady negatywne, gdzie młodzi, zdolni piłkarze zwykle siedzieli na ławce rezerwowych i marnowali talent. Tu przykładem może być Paweł Brożek, który kilka lat temu został okrzyknięty największym talentem w Polsce, ale do dziś wciąż nie pokazał swoich nieprzeciętnych umiejętności.
"

to taki wycionek z Interii
http://pilka.interia.pl/liga/1/news?inf=728146

ale u nos niy wolno takich tematów poruszać, bo zaroz zrobią z ciebie alkoholika i degenerata.
Lowca, nie wkladaj w moje usta czegos czego nie powiedzialem. Mowie nudne, bo to jest nudne. Twoj kazdy post tyczy sie S&B, a to nawet najwytrwalszych moze znudzic. Twoja gadka nic nie zmienia i dziwi mnie, ze masz w sobbie tyle nienawiscie i zacietrzewienia zeby ciagle walkowac ten temat.....
A co ma Real do twojego nudzenia to zupelnie nie rozumiem. Mieszasz rzeczy, piszesz duzo, a wniosek zawsze jeden S&B musza odejsc. Kogos mi to przypomina, podobny tok myslenia do pewnego polskiego mulata i jego hasla Balcerowicz musi odejsc. Poszukaj moze kogos silniejszego, kto wdrozy twoje mysli w zyciu. Andrju znalazl kaczora.....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

slavo
Kontakt:

#1442 Post autor: slavo » 15 mar 2006, o 18:24

bluefil pisze: A co ma Real do twojego nudzenia to zupelnie nie rozumiem.
ano niystety nic niy mo, a powinien.

Sibik musi odejść. Jędryczko musi odejść. Pokładowski musi odejść. Suker musi odejść. Jarczyk musi odejść. Bartos musi odejść Mandrysz musi odejść :!: :!: :!: :!:

Czy tak może być ?

TomSky
Kontakt:

#1443 Post autor: TomSky » 31 mar 2006, o 17:37

Czy to prawda że Wojtek Musial odszedł do Walki Zabrze ??
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1444 Post autor: spyru » 31 mar 2006, o 17:44

gdzieś czytałem że tak. Nie ma go w składzie wiecd napewno gdzieś odszedł :wink:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

juan21

#1445 Post autor: juan21 » 31 mar 2006, o 18:04

na 100% jest w Walce. PozdRo

bogas1985

#1446 Post autor: bogas1985 » 15 maja 2006, o 20:05

troszke nie na temat...ale chyba jeszcze za wczesnie na temat: "Kto przyjdzie, kto odejdzie tego lata". Tak czytałem sobie, że drużyna Romka Dąbrowskiego awansowała do I ligi Tureckiej. Tak myślałem ze jakby dzialacze sie postarali to ogli by np. takiego Dabrowskiego albo Gilewicza na przyszly sezon skusic do gry w Ruchu. Wprawdzie sa juz wiekowi, ale na pewno zarobieni i mogliby Ruchowi pomoc w awansie. Co o tym myslicie? W koncu cos naszemu klubowi zawdzieczaja...

Michalik

#1447 Post autor: Michalik » 15 maja 2006, o 21:40

No napewno by sie przydali, ale jak juz tak patrzymy to mogli by takze skusic "wiekowego" pilkarza jakim jest P.Lech .....

arcio
Kontakt:

#1448 Post autor: arcio » 15 maja 2006, o 21:53

Michalik pisze:No napewno by sie przydali, ale jak juz tak patrzymy to mogli by takze skusic "wiekowego" pilkarza jakim jest P.Lech .....
ten temat jest już zamknięty - miał okazję - nie skorzystał - jego strata :]
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#1449 Post autor: L_M » 15 maja 2006, o 22:06

arcio pisze:
Michalik pisze:No napewno by sie przydali, ale jak juz tak patrzymy to mogli by takze skusic "wiekowego" pilkarza jakim jest P.Lech .....
i dobrze, choc jak na benefisie mowil to praktycznie juz bylo poukladane prawie z jego przyjsciem na Cicha. ale jak gosciu pod czterdziestke odklada sobie 'swoj' Ruch na koniec (a tak sie o Ruchu wyrazal), za jakims Belchatowem, to nic tu po nim. a przydalby sie na pewno, jako bramkarz.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#1450 Post autor: Simone » 15 maja 2006, o 22:50

Z jednej strony trzeba go zrozumiec , ma juz swoje lata a w Gorniku napewno leca mu jeszcze kupe kasy choc nie wiem czy czegos sie nie zrzekl

W Belchatowie podejzewam ze dostal 3 razy tyle co u nas mu proponowali ...

Trzeba budowac perspektywiczna druzyne , Lech to juz przeszlosc i niech tak zostanie

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1451 Post autor: MkF » 15 maja 2006, o 23:10

Lukas Michalski pisze:
arcio pisze:
i dobrze, choc jak na benefisie mowil to praktycznie juz bylo poukladane prawie z jego przyjsciem na Cicha. ale jak gosciu pod czterdziestke odklada sobie 'swoj' Ruch na koniec (a tak sie o Ruchu wyrazal), za jakims Belchatowem, to nic tu po nim. a przydalby sie na pewno, jako bramkarz.
tak jeszcze to tewgo tematu pasuje mi...Gęsior :? jo po tej wizycie Darka na Wigili Niebiskich zech byl pewny ze bydzie na Cichej a tu...pieziadze Drzymały...szkoda mi takich ludzi :x

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1452 Post autor: MkF » 16 maja 2006, o 01:12

co :shock: Baszczu w Ruchu ? :shock: :roll: tu sie godo ze mo wyjechac na Wyspy a ty godosz ze mogl by wrocic na Cicho :lol: bij mnie laciem :hahaha:

Alex_

#1453 Post autor: Alex_ » 16 maja 2006, o 01:24

kolego simonsays idz juz spac prosza cie :wink:

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#1454 Post autor: L.G » 17 maja 2006, o 11:07

Tam na Baszcza czy Gory niy momy co liczyć. Ale Pach warty bołby uwagi.
To tak w sferze realny - niy fantastyki
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

wojtas 81

#1455 Post autor: wojtas 81 » 17 maja 2006, o 11:46

Trzeba tym razem pomyslec o Wzmocnieniach,a nie tylko a transferach bo wymiana kilku pilkarzy nic nie da, potrzebujemy wzmocnien przynajmniej na poziomie Mikiego, jakby nie on to nie wiem kaj by my byli w tabeli!!!

Zablokowany