Hydrozagadka Bydgoszcz - RUCH Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#46 Post autor: L.G » 15 maja 2006, o 09:02

dżejzi pisze:Tylko jedna uwaga slavo: Amica spada niżej??!! Gdzie niżej - do II ligi? Chyba nie. Do trzeciej też nie bo tam grają jej rezerwy. To jeśli jej nie będzie ani w II, ani nigdzie indziej, to może jednak znaczy że została wchłonięta przez Lecha??!! Totalna hipokryzja...

Wszelkie fuzje odbierające poszcególnym miastom drużyny nie są uczciwe, ale taka jest rzeczywistość. Jednak nie lubię kiedy ktoś próbuje udowadniać, że sytuacja z Lechem jest inna bo oba zespoły są w tej samej lidze... Ciekawe czy kibice z Wronek podzielają Twoje zdanie??

W Bydgoszczy też nam odebrano drużynę w 1998 roku i nikt się nad tym nie roztkliwiał. Teraz gdy los się odwrócił coraz więcej kibiców wraca na Gdańską 163. Pozdrawiam wszystkich trzeźwo myślących...
Kolego trzeźwo myślący, zacznij myślec trzeźwo i sam sobie odpowiedź na pytanie czy pierwsza drużyna i druga drużyna to dwa rózne kluby ??.
Kibicujecie (już niedługo) złodziejskiemu tworowi i na siłę próbujecie dorobić ideologię do w myśl której wszystko jest cacy.
A skoro już wspomniałeś o jakimś wchłanianiu, to przypomnij mi jakiż to bydgoski klub wchłonął Kujawiak Włocławek ?
Nawet do herbu prawa nie macie i musicie posiłkować się jakąś sraczką w tle oryginału !
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#47 Post autor: Patton » 15 maja 2006, o 09:06

To nie do konca jest tak jak tutaj piszecie "tegie glowy". Bo dla kibicow Lecha to jest zwykla fuzja i rozwazaja OPUSZCZANIE meczy Lecha w OE. PozdRawiam

P.S. Moze wrocimy do tematu? ;)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#48 Post autor: L.G » 15 maja 2006, o 09:20

Patton pisze:To nie do konca jest tak jak tutaj piszecie "tegie glowy". Bo dla kibicow Lecha to jest zwykla fuzja i rozwazaja OPUSZCZANIE meczy Lecha w OE. PozdRawiam

Wracając do tematu. Jak Srutwa wyjdzie od początku w podstawowym składzie, wciąż rozgrzany po sobotnim meczu (kto wczoraj oglądał sport na TVP3 ten wie o co chodzi), to koledzy Baniaka z gwizdkiem sprowokuja go raz dwa i odstrzelą. A wtedy będzie ciężko. Ogólnie bardziej obawiam się koneksji i ukłądów hydrobaniatych niż drużyny Kujawiaka.

ps. gratuluję kibicom Lecha toku rozumowania, rozumien gdyby protest dotyczył rozgrywek intertoto.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#49 Post autor: 19r20 » 15 maja 2006, o 10:07

Patton nie idźmy za daleko
nie zbojkotują Lecha bo to łączenie dwóch 1-szo ligowych drużyn a nie 2 i 4 ligowej....
dobrze że Amiki już nie ma, szkoda że Zawisza gra w 4 lidze
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#50 Post autor: L.G » 15 maja 2006, o 10:12

19r20 pisze:Patton nie idźmy za daleko
nie zbojkotują Lecha bo to łączenie dwóch 1-szo ligowych drużyn a nie 2 i 4 ligowej....
no i hydrostwór bydgocławek nie połączym się z niczym tylko zmienił miejsce rozgrywania meczy, a dodatkowo zrobioł sobie nowy herb imitujący inny oryginalny...

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#51 Post autor: Patton » 15 maja 2006, o 10:17

19r20 - ja tylko mowie, jakie glosy kraza wsrod kibicow Kolejorza. A jak bedzie zobaczymy wkrotce. Pewnie wyniki, stadion i atmosfera wszystko zmienia. PozdRawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

wojtas 81

#52 Post autor: wojtas 81 » 15 maja 2006, o 10:54

lowca_goroli ma racje, jezeli Mario nie ochlonie to moze byc niedobrze!!!

Awatar użytkownika
ruchowiec71
Kontakt:

#53 Post autor: ruchowiec71 » 15 maja 2006, o 13:53

łowca goroli pisze:
Patton pisze:To nie do konca jest tak jak tutaj piszecie "tegie glowy". Bo dla kibicow Lecha to jest zwykla fuzja i rozwazaja OPUSZCZANIE meczy Lecha w OE. PozdRawiam

Wracając do tematu. Jak Srutwa wyjdzie od początku w podstawowym składzie, wciąż rozgrzany po sobotnim meczu (kto wczoraj oglądał sport na TVP3 ten wie o co chodzi), to koledzy Baniaka z gwizdkiem sprowokuja go raz dwa i odstrzelą. A wtedy będzie ciężko. Ogólnie bardziej obawiam się koneksji i ukłądów hydrobaniatych niż drużyny Kujawiaka.

ps. gratuluję kibicom Lecha toku rozumowania, rozumien gdyby protest dotyczył rozgrywek intertoto.
A co powiedział Mario na TVP3 bo ni eogladałem i nie wiem a chetni ebym sie dowiedział.
Dzieki za odp
WIELKA WIELKA WIELKA

NIEBIESKA ERKA

wojtas 81

#54 Post autor: wojtas 81 » 15 maja 2006, o 14:08

Mario na TVP3 bardzo najezdzal na sedziow a szczegolnie na liniowego, byl bardzo podenerwowany (jak my wszyscy) i juz wiedzial ze bedzie musial sie z tych slow tlumaczyc!!!

nosiadek

#55 Post autor: nosiadek » 15 maja 2006, o 14:30

Moim zdaniem Niebiescy powinni wyjść z tego pojedynku zwycięzko.....mój typ 0:2 8) 8) 8)

KacoR
Kontakt:

#56 Post autor: KacoR » 15 maja 2006, o 21:59

jak bydzie remis to bydzie OK a jak wygrajom to bydzie za***iscie!!!

maciejrts
Kontakt:

#57 Post autor: maciejrts » 15 maja 2006, o 22:03

Aleksandr pisze:
maciejrts pisze:Jedziecie do bdg jako zorg. ekipa przyjezdna?
kolego idz juz spac bo jest juz pozno :lol: :roll:
styrałeś mnie, ale juz wiem przynajmniej na przyszłość by o nic się nie pytać

pzdR

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#58 Post autor: gerhat » 15 maja 2006, o 22:09

ruchowiec71 pisze:
łowca goroli pisze:

A co powiedział Mario na TVP3 bo ni eogladałem i nie wiem a chetni ebym sie dowiedział.
Dzieki za odp
mało mikrofonu nie zezarł

Panewniki
Kontakt:

#59 Post autor: Panewniki » 15 maja 2006, o 22:19

gerhat pisze:
ruchowiec71 pisze:
łowca goroli pisze:

Dzieki za odp
mało mikrofonu nie zezarł
A jak mu wszyscy zaczeli klaskac co stoli kolo tunelu :D Sorry za :off_topic:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
rubin
Kontakt:

#60 Post autor: rubin » 15 maja 2006, o 23:02

wynik 0-0 biera w ciemno na hydrostworze.

p.s. niech wujek adi czuwo nad nami

ODPOWIEDZ