UWAGA NA NIEKTÓRYCH PIŁKARZY

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Degrelle

UWAGA NA NIEKTÓRYCH PIŁKARZY

#1 Post autor: Degrelle » 5 maja 2003, o 19:33

Nie chce robić zamieszania.
Ale wiem, że niektórym piłkarzom nie zależy na tym, by RUCH został w I lidze. Dlatego zaczęły się podchody związane z sprzedarzą meczy.
Wiem, że podejrzany był mecz z Widzewem (spójrzcie kto nie grał potem z Lechem), który ponoć został...
Nie bede mówił nazwisk. Niektórzy na forum wiedzą znacznie więcej więcej i może się odezwą.
Nie warto się zbytnio pieklić na nich, ale warto by było może zwrócić uwagę piłarzom, że mają grać dla RUCHU z pełnym zaangarzowaniem. I że w każdym meczu bedą obserwowani.

LoLo

#2 Post autor: LoLo » 5 maja 2003, o 22:33

jezeli to prawda to chciał bym wiedziec które to te "GWIAZDY"

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: Adi-Żory » 6 maja 2003, o 01:02

Chciałbym wiedzieć co to za gwiazdy.
Pokazałbym im!!!!!!!!!
Pozdro.

_MIKOLOW_

#4 Post autor: _MIKOLOW_ » 6 maja 2003, o 09:42

Adiurbz pisze:Chciałbym wiedzieć co to za gwiazdy.
Pokazałbym im!!!!!!!!!
Co byś im takiego pokazał :?: Nic niemożesz takiemu zrobić, tylko niepotrzebne pieprzenie :!:
Po cześci nie dziwie się takim postepowaniom piłkarza, który wie ze los druzyny jest przesadzony, zna rostrzygniecie meczu ( wynik nie zalezy od niego, tylko od "góry" czyt. Rogala) , to czemu ma synek nie zarobic pare groszy obstawiając "pewniaka" :D , dodatkowo jak jeszcze nie chca w klubie regularnie placic :?: :!:
Tylko , że to juz nic wspolnego nie ma ze sportem, taka jest je***a polityka :!:

PozdRawiam

P.S. Cza wieRzyć do końca :!:

Pepek
Kontakt:

#5 Post autor: Pepek » 6 maja 2003, o 09:49

Ja proponuje wjazd do szatni tak jak to bylo w rundzie jesiennej i od razu zaczeli lepiej grac, niech wiedza ze RUCH TO MY ! ! ! :twisted:

_MIKOLOW_

#6 Post autor: _MIKOLOW_ » 6 maja 2003, o 09:51

Powyższy post miałem wstawić do tematu "Profesjonal a profesjonalizm", ale ten temat jest chyba jemu pokrewny :D

Adi - jo tyz bych chcioł poznac tego gwiazdora, ale nic bych mu nie zrobił (w przeciwieństiwe do ciebie jak piszesz) ino spytołbych się go na co stawio :lol:

PozdRawiam

P.S. Cza wieRzyć do końca :!:

pko

#7 Post autor: pko » 6 maja 2003, o 13:04

_mikolow_ wyglada ze sprzedal/kupilbys wszytko wiec przestan juz wierzyc ty juz nie musisz !!

WOJTEKK

#8 Post autor: WOJTEKK » 6 maja 2003, o 13:18

ja wychodze z zasady,ze jak sie mówi a to trzeba tez powiedziec i b,wiec Degrelle albo napiszesz kogo masz na mysli albo faktycznie nie rób zamieszania takie jest moje zdanie

_MIKOLOW_

#9 Post autor: _MIKOLOW_ » 6 maja 2003, o 13:43

PKO - jakbym nie wieRzyl to bym nie jezdził :!:

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: Adi-Żory » 6 maja 2003, o 14:12

Mikołów masz rację.Trzeba wierzyć do końca w utrzymanie w lidze.
Pozdro.

pko

#11 Post autor: pko » 6 maja 2003, o 14:54

_mikolow_ to bylo odnosnie twojej wielkiej checi poznania wynikow jak sie domyslam w celu odpowiedniego obstawienia w sts a wiec postapieniu w sposob jaki nasi grajkowie uznaja za normalny ... dawanie temu przyzwolenia w jakiejkolwiek formie jest dla mnie skurwieniem i twoja wiara dlatego wydala mi sie w tym momencie mocn naciagana

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#12 Post autor: jalboss » 7 maja 2003, o 07:45

Idąc tropem Degrelle porównałem oba składy i wyszło mi, że z Lechem nie grali (a z Widzewem tak) Matyja i Narwojsz.
Narwojsz jest cieńki jak dupa węża od początku sezonu, natomiast Matyja, no cóż, to jego zagranie ręką było nieco dziwne (nikt go nie atakował). Al emoże mi się tylko wydawało.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Kuba..

#13 Post autor: Kuba.. » 7 maja 2003, o 21:14

Czesc wszytskim

Jalboss OK zgodze sie z Toba ze moze i tych dwoch pilkarzy ale do tego towarzystwa dodal Gorawskiego i jego rzekome sciemnianie o zlym samopoczuciu przed switetami jak sie nie myle .Moze i cos w tym jest ...

Zobaczymy co pokaze jak wogule wyjdzie w podstawowym skladzie w meczu z Garbami ze szczakowej.

malolat

#14 Post autor: malolat » 8 maja 2003, o 13:27

blagam nie tlumaczmy nie udolnosci pilkarzy checia sprzedarzy meczow bo jak dla mnie to obecni ludzie w ekipie niebieskich nie byli by do tego zdolni , wystarczy pomyslec co by ich czekalo gdyby Ruch niedaj boze spadl do II ligi - kto ich wtedy zatrudni ?

piechol
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#15 Post autor: piechol » 8 maja 2003, o 17:51

a ja uwazam, ze znalezliby sie tacy, chcacy zatrudnic tych grajkow...
od małego NIEBIESKI

ODPOWIEDZ