RUCH Chorzów - Drweca Finishparkiet NML

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
knoxville

#151 Post autor: knoxville » 13 maja 2006, o 23:08

eee chopcy ... dejcie spokoj przeciez Nowak zagrol calkiem poprawny mecz . 1 brama z niczego , po prostu bal wyszedl z chaosu , zza 10 chopa w polu - napewno byl zasloniety a ze wpadla od slupka to juz wogole nie ma o czym godac , takie cos to i w LM by wlazlo . Przy drugim zrobil wszystko co mogl , gdyby nie jego interwencja przy tym strzale z 6,7 metra z prawej strony wogole nie byloby dyskusji , obronil - zawiedli obroncy kerzy nieskutecznie zaasekurowali bramke , niestety
A co do sedziego to jo nie wiem jak to jest mozliwe ze jeden z szybszych i dynamicznych zawodnikow jak Cwielong , kery w dodatku wcale nie gro w ataku ino dobiego zza napastnikow z lewej strony moze zostac chycony na spalonym z 5,6 razy ? no jakos nie sadza ... SEDZIA CHUUU... kozdy wie :D

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#152 Post autor: wojt » 13 maja 2006, o 23:14

Fatum Bonka nadal działa. Cztery mecze bez Grzegorza i były cztery zwycięstwa. Chyba to nie był najlepszy pomysł Wleciała, żeby zastępować dobrze grającego "Puloka" Bonkiem."

Awatar użytkownika
obronca
Kontakt:

#153 Post autor: obronca » 13 maja 2006, o 23:16

"łysy ch**" :!: :evil: jak tego elwra dauo sie niy zauwazyc to jo niy wiym :?: :!: :roll:
nojlepi podobou mi sie dzisoj Pulkowski i Srutwa za akcja z liniowym.
PozdRowjom
dać Polsce Gůrny Ślůnsk to tak, jak małpie dać zegarek...Dawid Lloyd George

slavo
Kontakt:

#154 Post autor: slavo » 13 maja 2006, o 23:18

wojt pisze:Fatum Bonka nadal działa. Cztery mecze bez Grzegorza i były cztery zwycięstwa. Chyba to nie był najlepszy pomysł Wleciała, żeby zastępować dobrze grającego "Puloka" Bonkiem."
To nie tyle był nienajlepszy pomysł co poroniony pomysł. Obydwie sytuacje po których padły bramki to zagrania Pulkowskiego + kilka "spalonuch" i innych groźnych sytuacji.
Bonk był tragiczny nawet przyjąc miał problem o zagraniu nie wspomnę !

Gl0bal
Kontakt:

#155 Post autor: Gl0bal » 13 maja 2006, o 23:26

Liniowy ch***wy!!!! tyla w temacie, według mie gdyby nie on mieli by my spokojne 3 punkty, a tak i sie pilkarze pewnie wkurwali na ch*** i co gorsze My kibice ...
Pokozol 2 spalone po ktorych mieli my tory (oczywiscie w sytuacjach kaj spalonego nie bylo), wiecej nie trzeba dodawac ...

pojebol mi ino wieczor ida spac Dobranoc Niebieskim!

staRvin
Kontakt:

#156 Post autor: staRvin » 13 maja 2006, o 23:31

no i stracili my 2 pkt ;/ a co do łysego sedziego to szkoda godac jo tam nic nie widzol i jeszcze ta reka :| tego jak on nie widziol to jo juz ni wiym! chyba mu sie ta koperta przypomniala...

JEDI_V
Kontakt:

#157 Post autor: JEDI_V » 13 maja 2006, o 23:32

ku*** MAC,JUS NIY GODOM,PO DOPINGU NA 10 I POL ROKU LECZYNIA GARDLA ZAS NIY GODOM,BYLO SAJEBISCIE,je*** PZPN
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

ishateR

#158 Post autor: ishateR » 13 maja 2006, o 23:44

Lysy pisze:po pierwsze odpierdolcie cie sie od łysego. Było dużo czasu coby strzelić tora.po drugie takie nieudacznictwo rzadko sie zdarzo. Po trzecie ,zapraszom pana Grzyba ,Śrutwę i innych na wycieczkę z Gliwic do Chorzowa żeby kibicować durniom. Proszę bardzo, ,zapraszam do mnie.
nie zebych sie czepiol ale nikt Ci nie korze byc kibicem Ruchu zawsze mozesz sie przeciepnac na Piast... jak by nie te -10 to by szli na awans... wiec bys był uradowany
pozdRo

Awatar użytkownika
Amela
Kontakt:

#159 Post autor: Amela » 13 maja 2006, o 23:57

liniowy to stary,łysy ku*** z problemami wzrokowymi a kto jest innego zdania to też mu ch** w dupe!!sędzia to tępy,ślepu ku***!! :!: :!: :!: :!:
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.

Awatar użytkownika
RadiatoR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#160 Post autor: RadiatoR » 14 maja 2006, o 00:03

Dzisiej mozna akurat zalowac ze nie bylo kobiet we mlynie ;-)
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.

Nieebieska

#161 Post autor: Nieebieska » 14 maja 2006, o 00:03

Powiem krótko- jedyne co było fajne w tym meczu to incydent ze siagnietymi koszulkami :D:D:D przynajmniej tyle zrobiliscie dla tych paru dziewczyn co chodza na Ruch ( w tym do mnie;) ) acha jak juz jestem w tym temacie to jak my bysmy sciagaly bluzki to bedziemy mogly spowrotem na młyn sobie wejsc :D:D:D:D

iRus
Kontakt:

#162 Post autor: iRus » 14 maja 2006, o 00:10

doping na stanie 2:1 pierwsza klasa, super wyszla wielka wielka niebieska erka, w sumie to ponad 10 razy chyba bylo :D sprawa z koszulkami esktra tylko ze tutaj szkoda ze laski nie mogly sie zaprezentowac :p

Obrazek

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#163 Post autor: L_M » 14 maja 2006, o 00:14

simonsays pisze:Lukas jak mozesz to napisz jak sie nazywol tyn sedzia lysy. Bo na glowny zes podol oba nazwiska a jo jes ciekawy czy pzpn wyciagnie jakies konsekwencje ?

ale som sie odpowia NIE, bo te ci*** wspolnie dzialaja i sie kasa dziela
problem w tym ze sam nie wiem ktory to jest ten lysy sk***ysyn.

szkoda chlopakow po tym co dzisiaj pokazali - mowie o walce do konca i ambicji. Szkoda zmarnowanych okazji ale tu podoba mi sie rowniez postawa naszych zawodnikow,w tym marcina kosmickiego (rozmowa z nim w comtv) ktory powiedzial ze nie zrzuca absolutnie winy na sedziego, bo sami sobie dalismy strzelic dwa frajerskie gole.

prawda jest jednak taka ze sedzia zabral nam 2-3 setki, nie podyktowal karnego a wszystko przez lysego durnia ktory przed meczem musial ostro dac sobie w kabel chyba.

ja uwazam ze po raz kolejny zaprezentowalismy dobra, poukladana gre a pisanie wlecial raus jest dla mnie wogole niezrozumiale. pozdRawiam

Awatar użytkownika
KikoMaćki
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#164 Post autor: KikoMaćki » 14 maja 2006, o 00:20

Nieebieska pisze:Powiem krótko- jedyne co było fajne w tym meczu to incydent ze siagnietymi koszulkami :D:D:D przynajmniej tyle zrobiliscie dla tych paru dziewczyn co chodza na Ruch ( w tym do mnie;) ) acha jak juz jestem w tym temacie to jak my bysmy sciagaly bluzki to bedziemy mogly spowrotem na młyn sobie wejsc :D:D:D:D
Jakbyś ściagła ta bluzka to myśla że niebyło by problemu zebyś została w młynie Dorotko :wink:

slavo
Kontakt:

#165 Post autor: slavo » 14 maja 2006, o 00:21

Lukas Michalski pisze: ja uwazam ze po raz kolejny zaprezentowalismy dobra, poukladana gre a pisanie wlecial raus jest dla mnie wogole niezrozumiale. pozdRawiam
Nie widziałem w tym temacie ani razu tekstu "Wleciał raus",
Choć podtrzymuję opinię że to między innymi jego bezproduktywne czekanie zaowocowało strata punktów.
Zaś nie wstrzymanie zmiany Bonka w chwili gdy Drwęca wyrównała jest kolejnym dla mnie przykładem niekompetencji.
W tym momencie do zmiany koniecznej !!! był już Srutwa (który już wtedy bezproduktywnie snuł sie po boisku) a nie najlepszy człowiek na murawie. Nie oczekuje, że Srutwa będzie miał siły na 90 minut, oczekuję, że trener potrafi odczytać to co dzieje sie na murawie a nie przeprowadza zmian wg. identycznego schematu schematu.

ps. Bonk - dziękujemy !!! Takich "rozgrywających" nam nie potrzeba[/url]

ODPOWIEDZ