Jaki powinien wygladac nasz stadion ???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Dugi Piekary

Jaki powinien wygladac nasz stadion ???

#1 Post autor: Dugi Piekary » 7 wrz 2002, o 19:22

Widze ze ostatnio cos sie dzieje w sprawie porawy obiektu , i duzo mowi sie o generalnej modernizacji ( oby nie tylko z powodu nadchodzacych wyborow ). Ale jesli sie o tym mowi , to powinnismy sie wypowiedziec jakie mamy oczekiwania wzgledem modernizacji ? Ja mam nadzieje ze opcja ktora kiedys pokazano w prasi , o boisku z bierznia lekkoatletyczna upadnie , i zrobia na Ruchu obiekt typowo pilkarski !!! Ciekw jestem co wy myslicie na ten temat.
RUCH !!! SIMPLY THE BEST !!!

ukasz

#2 Post autor: ukasz » 7 wrz 2002, o 19:39

co recht to recht

r11

#3 Post autor: r11 » 7 wrz 2002, o 19:57

WIDZIAŁEM PROJEKT I JEST OK
KRYSTIAN MÓWIŁ ZE BIEZNI NIE BEDZIE
JA BYM ZMIENIŁ TYLKO POŁOZENIE TRYBUN,POPROSTU MOŻLIWIE JAK NAJBLIZEJ LINI BOCZNYCH
POZDRO

BLUEMAN

#4 Post autor: BLUEMAN » 7 wrz 2002, o 20:18

A mi podobałoby się coś na wzór arena auf Schalke :wink:

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5 Post autor: Mikoruch » 7 wrz 2002, o 21:02

szkoda ze takiego stadionu nie doczekamy sie na Ruchu i w ogóle w Polsce przez min 50 lat. Niech w ogóle zrobia cos na Cichej.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#6 Post autor: Patton » 7 wrz 2002, o 22:56

Wystarczy stadionik na 20 tys ludzi, kameralny obiekcik, zadaszone trybuny:) Tylko kiedy tak bedzie?:) r11, a gdzie widziales ten projekt? Pozdrawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Viro

#7 Post autor: Viro » 7 wrz 2002, o 23:20

mi by sie podobal stadion cos ala gieksa tylko ze wszystkich stron zamkniety:) i zadaszony taki jak np na Bochum maja
strome trybuny i bliso boiska

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#8 Post autor: Schlesien » 8 wrz 2002, o 00:20

Ja bym chcial aby nasz stadion wygladal podobnie jak GieKSy. Nie pozbywal bym sie trybuny glownej, bo jest zabytkiem (przynajmniej dla mnie) i nie wyglada wcale najgorzej. Niestety jest ona za krotka, wiec obrocilbym boisko o 90 stopni, tak, zeby dzisiejsza trybuna honorowa byla z bramka i wybudowalbym pozostale trzy trybuny o takim samym wygladzie ale odpowiadajace dzisiejszym wymogom UEFA. Oczywiscie zadnych biezni i trybuny jak najblizej boiska! Pod trybunami sklep z pamiatkami Ruchu, gastronomia i cale zaplecze.

Tak bym ja to widzial, chociaz zdaje sobie sprawe, ze nie byloby to zbyt tanie rozwiazanie i raczej pozostanie ono w sferze marzen...

Niko
Kontakt:

#9 Post autor: Niko » 8 wrz 2002, o 00:54

Nie wiem jak wam ali mi sie podoba stadion Skonto Rygi nie mial bym nic przeciwko jak taki sam by powstał na Cichej no może troszke wiekszy.

r11

#10 Post autor: r11 » 8 wrz 2002, o 04:42

PATTON WIDZIAŁEM W NECIE,GAZETACH I WKOŃCU W KLUBIE,DO NIE ZORJETOWANYCH ZAWSZE BYŁ TO TEN SAM PROJEKT:-)))))))
STADION NA 15 TYS(MOIM ZDANIEM WZUPEŁNOŚCI WYSTARCZY)
STROME TRYBUNY,CAŁKOWICIE ZADASZONY
ITD.NIE BEDE GO SZCZEGÓŁOWO OPISYWAŁ:-)
ADMIN NAPEWNO COŚ ZROBI W TYM KIERUKU:-)
POZDRO
PS.DODAM TYLKO ZE "GDYBY" ŻECZYWISCIE OD PRZYSZŁEGO ROKU RUSZYŁO BUDOWA I GDYBY UDAŁO SIĘ JĄ DOKOŃCZYĆ,WTEDY BĘDE KRYSTIANA PO GOŁEJ NIEBIESKIEJ du*** CAŁOWAŁ!
ALE JAK SAMI WIDZICE ZE DUŻO TU GDYBY

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#11 Post autor: gerhat » 8 wrz 2002, o 16:27

bez biezni, bez plotow i trybuny za bramkami
takie jak w Angli, koszt pewnie bylby podobny do takiego z bieznia
Slyszalem ze to miasto chce bieznie, przeciez maja juz na slaskim, tam rowniez mozna polozyc tartan, a na spartakiady i ten zuzel wystarczy

diobol

#12 Post autor: diobol » 8 wrz 2002, o 21:37

Zgadzem sie z wami .Obiekt w angielskim stylu to byloby najlepsze rozwiazanie.

Dugi Piekary

#13 Post autor: Dugi Piekary » 8 wrz 2002, o 22:29

Kiedys widzialem w Sporcie projekt stadionu Ruchu z bierznia , i tego sie trzymam. A marzyl by mi sie obiekt typowo pilkarski , kwadratowy , z trybunami blisko boiska , i calkowicie zadaszony. Takiego w Polsce jeszcze nie ma. Mimo ze nie lubie Gieksy , to bardzo lubie jak Ruch tam gra , bo maja fajny stadion. Ktos chcial tam zbudowac super obiekt , ale braklo kasy . Oby nasz projekt byl podobny do nich , i udalo sie go zrealizowac. Nasz klub zasluguje na taki stadion.
RUCH !!! SIMPLY THE BEST !!!

niebieski78

#14 Post autor: niebieski78 » 8 wrz 2002, o 23:36

mialem ten projekt .... w domu -bylem na podpisywaniu umowy miasto-Ruch i go tam rozdawali jak go znajde to pdesle Krzysiowi napewno wrzuci go na stronke
pozdro

NIEBIESKI

#15 Post autor: NIEBIESKI » 9 wrz 2002, o 08:27

STADION :!: B E Z :!: BIEZNI I PLOTU ( ALE GDZIE BEDZIEMY WIESZAC FANY - PRZECIERZ MAMY NAJLEPSZE W POLSCE ) , POJEMNOSC-WYSTARCZY ok. 20 tys.

ODPOWIEDZ