Składka na opRawe
-
- Kontakt:
ja dodam tylko od siebie tyle ze na konto wplynelo mi 10 zeta od Tomka- Kevina ktore oczywiscie dolze do oprawy wielkie dzieki
dotego 350 zeta z koszulki ktora byla na aukcji zostalo tez przeznaczone na 200 m folii 100 m bialej 100 m niebieskiej
z tej folii sa wykonaane miedzy innymi transparenty PF i napis ULTRAS w postaci transparentow mogliscie je podziwiac na Gieksie a wykonal je Brolu
nie wiem czy zostalo jeszcze cos folii jak sie zorientuje to napisze
pozdRawiam
dotego 350 zeta z koszulki ktora byla na aukcji zostalo tez przeznaczone na 200 m folii 100 m bialej 100 m niebieskiej
z tej folii sa wykonaane miedzy innymi transparenty PF i napis ULTRAS w postaci transparentow mogliscie je podziwiac na Gieksie a wykonal je Brolu
nie wiem czy zostalo jeszcze cos folii jak sie zorientuje to napisze
pozdRawiam
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Myśle, że takie zbiórki na oprawę można by zrobic także na trybunie głównej. Jakaś skarbonka czy cos w tym stylu, tylko że musiało by to być zrobione współnie z kims z klubu tak by nie było podejrzeń o jakieś matactwa. Można by też przez spikera powiedzieć ile zostało zebranych pieniędzy na danym meczu.
Jak kogos stać na wydanie 25 zeta, to może dorzucic jeszcze 5.
Można by tez cos wspomnieć o tym w gazetce.
Tylko pytanie zasadnicze brzmi - czy klub może w czyms takim uczestniczyć, byc może pan rzecznik cos powiedział.
Tylko pytanie zasadnicze brzmi - czy klub może w czyms takim uczestniczyć, byc może pan rzecznik cos powiedział.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
BOLEK tylko tak na wszelki wypadek pytalem. takie wazne spotkanie a mialo by mnie ominac!!! Kasy tera nie bede mial bo teraz cienko przedze.
No chyba ze przeskocze jakos nie zauwazony bez biletu i kase na bilet przeznacze na oprawe
Za dwa tygodnie cos uzbieram i sie dociepne.
POZDRO
PS a jak by cos bylo to napiszcie to na pewno przyjde
No chyba ze przeskocze jakos nie zauwazony bez biletu i kase na bilet przeznacze na oprawe

Za dwa tygodnie cos uzbieram i sie dociepne.
POZDRO
PS a jak by cos bylo to napiszcie to na pewno przyjde

- Patton
- Kontakt:
Witam. Wiec tak panowie, zeby sie rozliczyc i byc fair w stosunku do wszystkich. Do Poznania jechalem z 500 zl. Dzien wczesniej objechalismy chyba caly Slask, do tego byly takie rozrywki, ze lepiej nie wypisuje tutaj tego
W Dragonie ( hurtownia pirotechniczna ) byla nedza
Lech wszystko wykupil. Kupilismy 45 swiec dymnych, w tym 15 bialych. 30 zostalo odpalonych - poszlo na to 350 zl... 150 jeszcze zostalo, zrobimy cos z tego na Pogon. Jalboss - nie obraz sie, ale to jest inicjatywa kibicow, ktorzy kochaja ten klub.... a dzialacze nas w du*** maja i klub tez.... Niektorzy wiedza co bylo z ta kasa na oprawe Lecha. Ale wole sie o tym nie rozpisywac na forum.... Pozdrawiam

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- radzion
- Kontakt:
jalboss pisze:Myśle, że takie zbiórki na oprawę można by zrobic także na trybunie głównej. Jakaś skarbonka czy cos w tym stylu, tylko że musiało by to być zrobione współnie z kims z klubu tak by nie było podejrzeń o jakieś matactwa. Można by też przez spikera powiedzieć ile zostało zebranych pieniędzy na danym meczu.
a to z www.wp.pl
Spotkaniu Widzewa z Legią będzie towarzyszyła specjalna oprawa. W tym celu ceny biletów zostały podniesione o 2 złote, a dodatkowe środki zostaną przeznaczone na koszty z tym związane.
a to moj komentarz do tego:
wszedzie wszystko da sie zrobic,nie ma nie!!tylko u nas sasame ci***!oczywiscie nie wszyscy,jest grupa ludzi ktora probuje cos zrobic!!!a reszta?normanie szkoda gadac!
jesli ktos mysli ze te slowa !"!tylko u nas sa....." sa skierowane wlasnie do niego to chyba tak jest!
nie mam zamiaru tu nikogo obrazac bo co to da!!a jesli ktos chce dokladnie wiedziec o co mi chodzi to zapraszam na temat:pilkarze,kibice,dzialacze
-
- Kontakt:
Gdzie jest ta ekipa co klikała na równi z łks-em
Panowie klikamy :twisted: Amica nas dogania niezły blamaż z ostatnim miejscem
Stomil też już odpuścił kibola,ale my klikamy dalej.
Tyle osób na forum się udziela a w kibolu to może z pięciu góra.
Panowie pełna mobilizacja
>>>>>>>>> www.kibol.com <<<<<<<<<<<

Panowie klikamy :twisted: Amica nas dogania niezły blamaż z ostatnim miejscem

Stomil też już odpuścił kibola,ale my klikamy dalej.
Tyle osób na forum się udziela a w kibolu to może z pięciu góra.
Panowie pełna mobilizacja

>>>>>>>>> www.kibol.com <<<<<<<<<<<
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt: