godziny spotkań rezerw

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
juan21

#61 Post autor: juan21 » 23 kwie 2006, o 20:30

tez byłem i zobaczyłem... Myslałem ze na rezerwie ktos jest.. ale tam DNO:| Bartnik, Kosmicki, Petasz, Wawrzynczok, Fosmanczyk, Markiewicz,Nowak... Modliłem sie zeby taki koszmar jak w sobote ze slaskiem sie nie powtorzł...a tu wystarczyło isc na rezerwy i to samo :|:|:| Nie wiem co o tym myslec:|

Dodom jeszcze co mnie rozbawiło
Jak taki stary dziadek, kulawy.. z kryką... przy Mosorze pado: Jo jest szybszy z tą kryką niz bizacki!:]:]

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#62 Post autor: MkF » 24 kwie 2006, o 18:47

no to kolejne DNO ! czyli siedzymy dali w A-klasie :roll:

sese-siemce

#63 Post autor: sese-siemce » 24 kwie 2006, o 21:02

No fakt,zawaliły mecz takze rezerwy. Mecz wygladał tak ze na poczatku Siemianowice strzeliły karnego a potem broniły sie w 10 na szesnastce- ale nie jest to zadne usprawiedliwienie,choc wiadomo ze ciezko sie gra z takim przeciwnikiem. 2 słupki nasi mieli ale ogolnie mizernie. Widzialem Wleciała i Mosora [1 sklad mial trening rano] ale nie zauwazylem zeby bylo im do smiechu,zreszta bylaby to przesada i mogli by zarobic od dziadkow kryką :) . Petasz dostał czerwona kartke wiec przynajmniej 2 mecze pauzy. Basta z tego co widzialem kontuzja bo ani ze śląskeim na ławie ani w meczu rezerw. A reszta co grała w meczu rezerw to niezbyt,nie wiem co sie stało z Tadzikiem Bartnikiem ale przeciez gosciu gral na jesien b.dobrze a teraz wlecial go dobija w rezerwach,Foszmanczyk chcial pojechac na olimpiade ale wpierw musi klub zmienic bo musi grac a przeciez potencjał ma. Strazak Starowicz probował kilkoma dobrymi podaniami uruchamiac napastnikow gdy atak pozycyjny nie wychodzil,ale kiepsko bylo z naszymi "snajperami" dysponozycja fatalna a ci z juniorow to tragedia. Kosmicki bawi sie pilka jako ostatni a potem zdiwiony ze mu zabieraja a nikt mu nie pomogł,Nowak nonszalancja na całego,Wawrzynczok słabiutko-cofniecie w rozwoju pilkarskim. Nie wiem co dalej bedzie.....

slavo
Kontakt:

#64 Post autor: slavo » 24 kwie 2006, o 21:27

Na podstawie tego powtórza jak mantra (tym bardziej skoro Petasz dostał czerwoną)
Starowicz na lewo obrona ! Makuch na lewę skrzydło !!!!!!!
Na prawe skrzydło Myszor, bo jako obronca jest cienki ostatnie 3 bramki w plecy to jego bramki
A w jego miejsce może Kośmicki może Bartnik

moze tyż być zamiana pozycjami Myszor-Grzyb ( w koncu Grzyb grywoł jako obrońca)

BluR
Kontakt:

#65 Post autor: BluR » 25 kwie 2006, o 11:08

na meczu rezerw niestety nie byłem, ale uważam że włodarze klubu popełnili błąd grając mecz na boisku "B". Przecież wiadomo, że łatwiej się bronić na mniejszym boisku (zwłaszcza jak się mecz ułożył). Gdyby zagrali na głównym to gwarantuje że (z całym szacunkiem do chopców z Siem.) rywale padli by po 30 minutach. I niech nikt nie mówi że oszczędzali boisko, bo mecz pierwszej drużyny dopiero za dwa tydnie. Szkoda , bo liczyłem na awans do okręgówki.

sese-siemce

#66 Post autor: sese-siemce » 26 kwie 2006, o 16:51

slavo masz racje,Myszor zawalił ostatnie bramki i dawał sie ogrywac jak dzieciak młodym. Trzeba spróbowac w koncu inny wariant. A jesli chodzi o boisko to BluR ma racje,powinni grac na głównej płycie bo ciezko jest rozgrywac atak pozycyjny skoro piłka ciagle skacze na nierownej płycie a Siemianowicom bylo łatwo wtedy wybijac ja na polowe boiska. PozdRawiam

MC
Kontakt:

#67 Post autor: MC » 1 maja 2006, o 16:12

Byłem w sobotę na meczu rezerw ze Spartą Katowice. Wynik mnie troche rozczarował 1:1. Ruch grając w 2 połowie w 10 potrafił strzelić gola ale nie potrafili tego utrzymać (cieszyli sie z prowadzenia ok. 5 minut). Grali Basta Wawa Markiewicz a reszta to rezerwowi.

szwajfus

#68 Post autor: szwajfus » 2 maja 2006, o 20:17

Dzisiej o 17 grali z rezerwami AKS-u Mikołów. Wygrali 4-1. Brama do AKS-y to ewidentny blond Nowaka (podol do zawodnika AKS, tyn otworzyl droga do bramki kumplowi a tamtyn po dlugim rogu ja wsadzil). Gra była niezło. Szczególnie podobało mi sie ze umieli dobrze rozegrac bal i wyprowadzic grozno akcja podczas gdy AKS-a czekala chyba ino na kontry. Bramy nie wiem kto dokladnie sczelil bo miolech ******* miejsce.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#69 Post autor: L_M » 2 maja 2006, o 20:40

szwajfus pisze:Dzisiej o 17 grali z rezerwami AKS-u Mikołów. Wygrali 4-1. Brama do AKS-y to ewidentny blond Nowaka (podol do zawodnika AKS, tyn otworzyl droga do bramki kumplowi a tamtyn po dlugim rogu ja wsadzil). Gra była niezło. Szczególnie podobało mi sie ze umieli dobrze rozegrac bal i wyprowadzic grozno akcja podczas gdy AKS-a czekala chyba ino na kontry. Bramy nie wiem kto dokladnie sczelil bo miolech ******* miejsce.
bramki dla Ruchu Wawrzynczok, Foszmanczyk, Markiewicz i Czarniecki

jutro troche wiecej o meczu na stronie
pozdRawiam ;)

ishateR

#70 Post autor: ishateR » 2 maja 2006, o 23:29

Petasz w rezerwach groł dzisiej ? bo zech go widziiol w parku w Chorzowie :D 8)

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#71 Post autor: L_M » 3 maja 2006, o 16:11

sadik pisze:Petasz w rezerwach groł dzisiej ? bo zech go widziiol w parku w Chorzowie :D 8)
nie gral ;) http://www.ruch.chorzow.pl/news.php?id=2680

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#72 Post autor: L-o » 4 maja 2006, o 19:45

Molek godo, że AKS zagrol otwarcie ...
Jo bych sie z tym do konca niy zgodzil, no chyba ze poprzedni rywale stoli w ustawiyniu 1-10-0-0 to rozumia.

juan21

#73 Post autor: juan21 » 6 maja 2006, o 11:25

Te rezerwy grają dzisiej o 15 na bocznym??????? Jak ktos wie i dobrze usłyszoł to nich potwierdzi!? Z gory dzieki.

juan21

#74 Post autor: juan21 » 6 maja 2006, o 17:52

No i grali o 15 na głownym. Zwyciestwo 6-0 po jednostronnym meczu.

snajper

#75 Post autor: snajper » 6 maja 2006, o 20:54

no brawo :twisted:

ODPOWIEDZ