Sprawa obniżenia cen biletów
-
- Kontakt:
w ODRZE IDZIE COS zrobic aby zachecic ludzi!!!! :
Działacze przygotowali na sobotni mecz z Polonią bilety rodzinne. Cena biletu na sektor rodzinny to 10 zł (jeden rodzic razem z dziećmi) lub 15 zł (dwoje rodziców razem z dziećmi). Przedszkole, szkoła podstawowa lub gimnazjum, które zgromadzą procentowo największą liczbę uczniów na meczu, otrzymają specjalną nagrodę. Osoby, które posiadają karnet, mogą zabrać ze sobą bezpłatnie dzieci do lat 16. Klub przygotował również dla najmłodszych liczne konkursy. Dorośli mogą również dziś i jutro kupić bilety w cenie promocyjnej w przedsprzedaży.
Działacze przygotowali na sobotni mecz z Polonią bilety rodzinne. Cena biletu na sektor rodzinny to 10 zł (jeden rodzic razem z dziećmi) lub 15 zł (dwoje rodziców razem z dziećmi). Przedszkole, szkoła podstawowa lub gimnazjum, które zgromadzą procentowo największą liczbę uczniów na meczu, otrzymają specjalną nagrodę. Osoby, które posiadają karnet, mogą zabrać ze sobą bezpłatnie dzieci do lat 16. Klub przygotował również dla najmłodszych liczne konkursy. Dorośli mogą również dziś i jutro kupić bilety w cenie promocyjnej w przedsprzedaży.
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przecież u nas tak jest co mecz i o tym cały czas pisze, piszecie o jakiś Bóg wie jakich obnizkach widzicie ino co robią kaj indziej, a jak u nas coś jest przez nie wiem już ile to nie widzicie. I to nie za 15, a za 10 wchodzi u nas dwoje rodziców z dziećmi.salas pisze:w ODRZE IDZIE COS zrobic aby zachecic ludzi!!!! :
Dlatego tak jak pisałem tu nie jest problem ceny tylko odpowiedniego rozreklamowania tego i dotarcia do właściwych ludzi.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
niech zmienią terminy meczy to bedą kibice przychodzić ,a nie obniżać ceny biletów ,bez przesady ale dycha to nie są az tak wielkie pieniądze.niech klub sie zainteresuje jakąś gastronomią na poziomie bo to co jest teraz to wstyd.jak narazie to najmniej kibiców było właśnie w piątkowy wieczór na meczu z lechią i twierdze że to najgorszy termin,bo nawet w środe ,w sobote o 14.30 i niedziele było więcej kibiców.no cóż klubowi chyba nie zależy na kasie bo przecież niemają żadnych długów a mandrysz i reszta to tylko wymysł prasy.
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
szkoda gadac ... pewnie ta piatke "swietnie" wiekszosc spozytkuje ...
Jak bedzie obnizka to bedzie , jak nie to nie ... ale zeby transparenty chciec robic ?
Nie podoba mi sie to zamieszanie , zostalo to rozdmuchane i teraz pewnie znajda sie madrzy co powiedza ze mialo byc za piatke a jak nie jest to nie ida
Taki z tego pozytek ...
Przypominam jutro gra RUCH i jak ktos ma te pieniadze to ten fakt mu nie wystarczy ?
Jak bedzie obnizka to bedzie , jak nie to nie ... ale zeby transparenty chciec robic ?
Nie podoba mi sie to zamieszanie , zostalo to rozdmuchane i teraz pewnie znajda sie madrzy co powiedza ze mialo byc za piatke a jak nie jest to nie ida
Taki z tego pozytek ...
Przypominam jutro gra RUCH i jak ktos ma te pieniadze to ten fakt mu nie wystarczy ?
- Lutz
- Kontakt:
- Adrian.G
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niech sobie każdy pójdzie na szpil ze swoją (albo obcą :lol: ) babą.
Bilet 10 zł. + kobita free = 5 zł na twarz
Bilet 10 zł. + kobita free = 5 zł na twarz

Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: