Wymien mi 2 osoby, ktore sa zatrudnione i odpowiadaja za marketing.salas pisze:Viro 100% racji !!!! niech zatrudnia jeszcze z 10 ludzi do działu marketingu i tak hu** z tego bydzie !!!!w 3 lidze pewnie zrobia bilety po 5 zl!!!!!!!
Sprawa obniżenia cen biletów
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Viro nie rozsmieszaj mnie.Viro pisze:1 ktora byla to slawna juz Beatka, 2 - to ten gosc nie bardzo wiem jak brzmi jego nazwisko ale byla tu juz zywiolowa dyskusja na jego temat, i teraz kolezanka Ania
wszystkie te osoby sa , lub byly odpowiedzialne za marketing w tym klubie
Beatka - niewiem nie znam, ale po efektach widac ze slaba.
Gosc co nie wiesz jak ma nazwisko nie wiem kim jest, ale moze chodzi o Arka, wiec jak miesiac temu zadzwonilem do klubu z propozycja to odsylali mnie od jednej osoby do drugiej i nic nie zalatwilem.
Jak dowiedzial sie o tym Arek, odrazu mi pomogl i wszystko zalatwial w klubie.
Sprawa nr 2 jesli ktos cos wymysli, w klubie wiedza ze bedzie to na konkretny dzien, a przychodze i przed meczem dowiaduje sie ze pan ........... wykorzysal to jako swoj pomysl i zrobil sobie reklamy firmy ........ to o czym my tu mowimy ?!
Nie mowie tutaj teraz o duzych $ ale wy myslicie, firmy beda sie prosic zeby sie reklamowac na stadionie ? juz nie mowie o zalatwianiu spraw z panem ........., ktory (podobno) odpowiada za marketing, ale w klubie nie jest zatrudniony.
Trzecia osoba to Ania- a ona jest zatrudniona w klubie ????? jak tak to od kiedy ?
Jedyna osoba, ktora chce cos zrobic i robi w tym klubie to jest Arek, a te inne osoby niestety tylko przeszkadzaja. Jesli tak bedzie dalej to niestety, ale bedziemy mieli problemy nawet ze sponsorem balonow.
Moze to co napisalem jest nie zrozumiale dla wiekszosci, niektorzy wiedza o jaka sytuacje mi chodzi.
Nie bede tutaj pisal nazwisk i nazw firm - bo i po co ?
- Patton
- Kontakt:
kibic1920 - raczej nie chodzi o Arka
I nie wiem tak naprawde w czym cie Viro rozsmieszyl. Bo napisal tak jak bylo i jest na chwile obecna. O przeszkadzaniu w pewnych dzialaniach w Ruchu, to juz mozna pisac ksiazke
Ale na chwile obecna takie sa realia. O naszym kierowniku ds. marketingowych wole nie pisac, szkoda trwalosci mojej klawiatury. PozdRawiam

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
Strasznie to przykre ze kibice ,podobno dobrze zarzadzanego klubu nie wiedza nawet do kogo sie zwrocic z zapytaniem np. o marketing :?
Przeciez takie rzeczy powinny byc na stronie w informacjach o klubie, smiem twierdzic ze nawet ze zdjeciem danej osoby i funkcja jaka sie zajmuje oraz np.adresem email.
Przeciez takie rzeczy powinny byc na stronie w informacjach o klubie, smiem twierdzic ze nawet ze zdjeciem danej osoby i funkcja jaka sie zajmuje oraz np.adresem email.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no i tu jest włąśnie sedno sprawy, co w tym klubie niestety nie wiem jak długo będzie, a nie cena biletu. (która owszem może być rozwiązaniem na przyciągnięcie jakiejś liczby, ale na krótką mete, bo potem i tak sie odezwia ludzie niezadowoleni)
MARKETING:
>REKLAMA
>DOTARCIE DO POTENCJALNYCH ODBIORCÓW
Tylko tu jest teraz kwestia, żeby tak zareklamować i zrobić takei starania, zeby kibic wydając 10 zł, nie uważał, ze je wyrzucił w błoto. Trzeba sobie zadać pytanie czego oczekuje kibic, i w zakresie możliwości realizować to. I tu jest teraz pytanie, czy pierwszą rzeczą an którą patrzy kibic, jest cena biletu, szczególnei, że nie jeden z dalsza wcej musi zapłącic za dojazd, inny więcej wyda za piwo przed czy po meczu.
I abstrachuje tu od tego czy jest taka osoba w klubie czy nie ma, i czy wykonuje wogóle swoje obowiązki czy nie. I nie chce na ten temat rozmawiać, bo raczej w tym względzie sie wszyscy raczej jesteśmy dosyć zgodni. Chodzi mi o sam fakt, czy to cena jest głónym elementem mogącym przyciągnać ludzi na mecz. Nie wiem, moze dlatego mam takie zdanie, bo stać mnie na ten bilet, bo jak widze nie wielu ma takie zdanie jak ja.
Ale kolejny przykład podam taki, co jakiś czas tu na forum, ktoś z bulwersowany pisze coś w stylu, ze narazie sobie odpusci, bo nei bedzie takiej kaszany oglądać, a chyba jeszcze tu nei widziałem osoby co by napisała że odpuści bo są za drogie bilety.
MARKETING:
>REKLAMA
>DOTARCIE DO POTENCJALNYCH ODBIORCÓW
Tylko tu jest teraz kwestia, żeby tak zareklamować i zrobić takei starania, zeby kibic wydając 10 zł, nie uważał, ze je wyrzucił w błoto. Trzeba sobie zadać pytanie czego oczekuje kibic, i w zakresie możliwości realizować to. I tu jest teraz pytanie, czy pierwszą rzeczą an którą patrzy kibic, jest cena biletu, szczególnei, że nie jeden z dalsza wcej musi zapłącic za dojazd, inny więcej wyda za piwo przed czy po meczu.
I abstrachuje tu od tego czy jest taka osoba w klubie czy nie ma, i czy wykonuje wogóle swoje obowiązki czy nie. I nie chce na ten temat rozmawiać, bo raczej w tym względzie sie wszyscy raczej jesteśmy dosyć zgodni. Chodzi mi o sam fakt, czy to cena jest głónym elementem mogącym przyciągnać ludzi na mecz. Nie wiem, moze dlatego mam takie zdanie, bo stać mnie na ten bilet, bo jak widze nie wielu ma takie zdanie jak ja.
Ale kolejny przykład podam taki, co jakiś czas tu na forum, ktoś z bulwersowany pisze coś w stylu, ze narazie sobie odpusci, bo nei bedzie takiej kaszany oglądać, a chyba jeszcze tu nei widziałem osoby co by napisała że odpuści bo są za drogie bilety.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak ktos wybiero mecz skuli ceny biletu to u mnie na Orłach w Lipinach powinno byc 100 tys. ludzi, bo bilety sa po 0 zł. czyli friko. A jeszcze idzie sie piwa napić. I gwarantowana walka przez 90 minut.Eagle pisze:Zacznijcie patrzec na Ruch jako na firma a nie kierujcie sie ino emocjami. Niestety jak sympatyk pilki noznej mo do wyboru trzy produkty (Ruch, GKS, Gornik), wybiere produkt najtonszy... Niestety zeby placic za marka trzeba trzymac jakosc.
Temat obniżki cen biletów wraco jak bumerang za każdym razem jak Niebiescy graja kaszane.
Dopóki piłka nożna to nie będzie towar dla ludzi, a jedynie sposób zarabiania dla piłkarzyków, to nigdy klubowi nie bedzie zalezało na kibicach. I na razie nie widze w polskiej piłce klubu, który by zarabiał pieniądze na kibicach. Żaden klub nie szuka kibiców, wszystkie za to szukaja sponsorów, zapominając o tym, że kibic to najmniejszy sponsor, ale czasami najwierniejszy.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
"jalboss" napisał:
"Jak ktos wybiero mecz skuli ceny biletu to u mnie na Orłach w Lipinach powinno byc 100 tys. ludzi, bo bilety sa po 0 zł. czyli friko. A jeszcze idzie sie piwa napić. I gwarantowana walka przez 90 minut.
Temat obniżki cen biletów wraco jak bumerang za każdym razem jak Niebiescy graja kaszane.
Dopóki piłka nożna to nie będzie towar dla ludzi, a jedynie sposób zarabiania dla piłkarzyków, to nigdy klubowi nie bedzie zalezało na kibicach. I na razie nie widze w polskiej piłce klubu, który by zarabiał pieniądze na kibicach. Żaden klub nie szuka kibiców, wszystkie za to szukaja sponsorów, zapominając o tym, że kibic to najmniejszy sponsor, ale czasami najwierniejszy."
I wszystko na temat. O obniżaniu cen biletów czytam już od kilku dobrych lat. Temat wg mnie bez sensu.
Jalboss - czy "KIBIC TO NAJMNIEJSZY SPONSOR"???, tu bym dyskutował, ale ze najwierniejszy, to fakt.
"Jak ktos wybiero mecz skuli ceny biletu to u mnie na Orłach w Lipinach powinno byc 100 tys. ludzi, bo bilety sa po 0 zł. czyli friko. A jeszcze idzie sie piwa napić. I gwarantowana walka przez 90 minut.
Dopóki piłka nożna to nie będzie towar dla ludzi, a jedynie sposób zarabiania dla piłkarzyków, to nigdy klubowi nie bedzie zalezało na kibicach. I na razie nie widze w polskiej piłce klubu, który by zarabiał pieniądze na kibicach. Żaden klub nie szuka kibiców, wszystkie za to szukaja sponsorów, zapominając o tym, że kibic to najmniejszy sponsor, ale czasami najwierniejszy."
I wszystko na temat. O obniżaniu cen biletów czytam już od kilku dobrych lat. Temat wg mnie bez sensu.
Jalboss - czy "KIBIC TO NAJMNIEJSZY SPONSOR"???, tu bym dyskutował, ale ze najwierniejszy, to fakt.
kibic 1920
jak chcesz ze mna dyskutowac taka gadka typu nie rozsmieszaj mnie to nie gadaj ze mna wcale bo juz na poczatku nie majac zadnych argumentow mnie wkurwiasz :lol:
chciales zebym wymienil ci 2 osoby - wymienilem ci 3 osoby , ktore byly lub sa odpowiedzialne w tym klubie za marketing - i taka jest ich rola , a czy sa zatrudnione bezposrednio przez klub czy tez przez kogos innego i na jakich zasadach funkcjonuja to juz nie moja sprawa
wazne dla mnie jest to, ze osoby te sa przedstawione i figuruja jako odpowiedzialne za marketing, ktorego jak nie bylo tak nie ma
jezeli chodzi o Arka:) to wiem , ze chce dobrze dla klubu ale on chyba jest od innych spraw niz marketing?? i nie o niego mi chodzilo w mojej wypowiedzi .
jak chcesz ze mna dyskutowac taka gadka typu nie rozsmieszaj mnie to nie gadaj ze mna wcale bo juz na poczatku nie majac zadnych argumentow mnie wkurwiasz :lol:
chciales zebym wymienil ci 2 osoby - wymienilem ci 3 osoby , ktore byly lub sa odpowiedzialne w tym klubie za marketing - i taka jest ich rola , a czy sa zatrudnione bezposrednio przez klub czy tez przez kogos innego i na jakich zasadach funkcjonuja to juz nie moja sprawa
wazne dla mnie jest to, ze osoby te sa przedstawione i figuruja jako odpowiedzialne za marketing, ktorego jak nie bylo tak nie ma
jezeli chodzi o Arka:) to wiem , ze chce dobrze dla klubu ale on chyba jest od innych spraw niz marketing?? i nie o niego mi chodzilo w mojej wypowiedzi .