no jasne zaś sie zaczyna pi***olenie o trzeciej lidze.
Ciekawe jakby zrobić ankiete. Dlaczego nie przychodzisz na mecze?
To ilu ludzi odpowiedziałoby, że przez zbyt wysokie ceny, a ile odpowiedziałoby inaczej. pewnie większość z tych co nie chodzą, nawet nei wiedzą po ile są bilety na Ruchu.
Owszem ja moge sie zgodzić z tymi co piszą, że to może być jednorazowa promocja, ale wtedy najlepiej, zeby to był pierwszy mecz w sezonie, kiedy są nadzieje, bo teraz i tak ludzie widzą, jak grają i czy to jest kicha, czy nie. Ja gdzies pisałem, gdzie są rezerwy, głównie w reklamie i przyciagnięciu całych rodzin, które i tak za 10 złoty wejdzie kilka osób, więc chyba to nie duzo. A u nas przecież dzieci i młodzież do któregoś wieku ma za darmo, a powyzej tego wieku, taki człowiek jest już ukształtowany kibicowsko, i jakoś sobie nei wyobrazom, żeby nagle nastąpiła zmiana i komuś inenmu zaczął kibicować.
A co do Gks-u to także tam ludzi nie przyciąga cena biletów, ale przede wszystkim sukces sportowy, jaki dla nich obecnie jest walka o awans do III ligi i każdy sie cieszy z nich z tego i nie ma takiego pierdlenia jak u nas w stylu, cytuje:
kur@@ ludzie z czego wy sie cieszycie. przecież to tylko Lechia,
my zasługujemy na więcej
i tak będzie trzecia liga.
My sami degradujemy sukcesy nasze, tak jak chyba napisał Lukas, odpowiadajac komuś. Zwycięstwo na wyjeździe w Polkowicach jest sukcesem na miarę obecnego Ruchu i czym później nie przestawimy swojego myślenia, tym będzie gorzej. Bo będziemy (nie którzy już chyba są) wiecznei nie zadowoleni i będziemy zniechęcać innych do przyjścia.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke