NOWY PREZES CO WY NA TO

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#46 Post autor: gerhat » 24 kwie 2006, o 12:57

GW napisała że nowa Pani prezes robi w dwa tygodnie to co inni robia w miesiąc.
Ciekawe czy w sprawach, które kobietom zdarzają sie roz na miesiąc Pani prezes tez mo cykl dwutygodniowy?
Bidny tyn jej chop :wink:

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#47 Post autor: BAFista » 24 kwie 2006, o 13:15

tu sie przido nowy tryner

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#48 Post autor: kibol-siem-ce » 24 kwie 2006, o 13:41

Nowy prezes(pani prezes) a stare problemy :(
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Tifosi

#49 Post autor: Tifosi » 24 kwie 2006, o 15:03

Heh Klimek powiedzioł że wieży że za rok będziemy głównym kandydatem do awansu, nie wyobrażam sobie inaczej Panie klimek, bo jak z 3 ligi nie awansujemy po roku to już nic z tego klubu nie będzie.

Awatar użytkownika
RadiatoR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#50 Post autor: RadiatoR » 25 kwie 2006, o 13:03

http://www.comtv.pl/index.php?inc=categ ... -04-06.flv

tego linka sam chyba jeszcze nie bylo. na poczzatku godo pani prezes, a pozniyj klimek paterman i zietek. fajnie ze w koncu ten ostatni pedziol dziennikarzom zeby kosztem opisywania awantur na stadionach zaczeli zachecac ludzi do przilazenia na nie. Nie wiem ino czemu Klimek pedziol ze bilety kosztuja 5zl... A tak poza tym to moze mi ktos pedziec komu Ruch musi placic ? Stadion i jego pracownikow utrzymuje miasto, Klimek godo ze loni tam na wierchu tez zadnej kasy za to nie bierom, czyli wyniko ze calo kasa z biletow, drobnych firm i tych co majom reklamy na stadionie idzie do trenerow i pilkarzy ?
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#51 Post autor: L_M » 25 kwie 2006, o 13:33

RadiatoR pisze:http://www.comtv.pl/index.php?inc=categ ... -04-06.flv

tego linka sam chyba jeszcze nie bylo. na poczzatku godo pani prezes, a pozniyj klimek paterman i zietek. fajnie ze w koncu ten ostatni pedziol dziennikarzom zeby kosztem opisywania awantur na stadionach zaczeli zachecac ludzi do przilazenia na nie. Nie wiem ino czemu Klimek pedziol ze bilety kosztuja 5zl... A tak poza tym to moze mi ktos pedziec komu Ruch musi placic ? Stadion i jego pracownikow utrzymuje miasto, Klimek godo ze loni tam na wierchu tez zadnej kasy za to nie bierom, czyli wyniko ze calo kasa z biletow, drobnych firm i tych co majom reklamy na stadionie idzie do trenerow i pilkarzy ?
nie no pracownicy stadionu to pracownicy stadionu, ale sa jeszcze pracownicy klubu. cala ksiegowosc, dyrektorzy itd. do tego koszta wyjazdow, zgrupowan, organizacji meczow... troche tego jest;) a jeszcze dlugi trzeba placic

Elmer
Kontakt:

#52 Post autor: Elmer » 25 kwie 2006, o 14:52

czyli mówiąc krótko kupując bilet wspomagamy klub i... Mandrysza :wink:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#53 Post autor: kibol-siem-ce » 25 kwie 2006, o 15:53

Elmer pisze:czyli mówiąc krótko kupując bilet wspomagamy klub i... Mandrysza :wink:
i Malinowskiego :evil:
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#54 Post autor: gerhat » 25 kwie 2006, o 16:00

kibol-siem-ce pisze:
Elmer pisze:czyli mówiąc krótko kupując bilet wspomagamy klub i... Mandrysza :wink:
i Malinowskiego :evil:
na jakiem świecie wy żyjecie, czasy gdy kasa wykłodoało lub cos umarza ło jakieś zjednoczenie za sprawa telefonu I sekretarza bezpowrotnie mineły
teraz jest kapitalizm i żeby cos zapłacic czeba najpierw mieć kasa.
W pewnym sensie kupujac bilet spłacacie wiec i Mandrysza i whiskacza którego słepoł Rogala ino nie czarujmy sie , wpływy z biletów to nawet samych whiskaczy wysłepanych przez Rogalika przez 10 lot nie pokryłyby.
Ta kasa z biletów + kasa sponsorów + kasa Klimka idzie do jednego wora, z czego płaci sie to na co wystarczo.

Elmer
Kontakt:

#55 Post autor: Elmer » 25 kwie 2006, o 19:30

Gerhat nie zauważyłeś ironii w tym co napisałem? :shock:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#56 Post autor: Lutz » 25 kwie 2006, o 21:15

Elmer pisze:Gerhat nie zauważyłeś ironii w tym co napisałem? :shock:

Jo tyż ironii w tym niy widzioł - a nojśmiyszniejsze je w tym że wy chcecie jeszcze tońszych biletów.

Mie ale jedno udeżyło w wypowiedzi Klimka - pedzioł coś w synsie że "gra drużyny niy budzi zastrzeżeń". Niy wiym na jakie szpile łon chodzi :lol:

HBSiwy
Kontakt:

#57 Post autor: HBSiwy » 25 kwie 2006, o 22:04

Lutz
Wy mocie na to inne spojrzynie , jo inne jo nigdy niy byda za drastycznom obożkom cen biletów - nastympny powód - ludzie przyzwyczajom sie do tego że na Ruch sie za 5 zł wchodzi , a niech tak pon Bócek do i bydymy kiedyś grali o coś wiyncy jak o utrzymanie - wytłumacz to terozki ludziom że bilety trzeba zaś droższe zrobić . Zresztom jo mom troszka inno teoria na temat kibiców Ruchu ( i niy tylko) , i nastawiynio wogóle do fussbalu na Slonsku i zresztom w cały Polszcze , ale to niy tyn temat.

Lutz a ty nie chcesz tonio a dobrze??? Nie godej mi ze nie kupujesz w aldiku abo lidlu :D :D :D
Na Ruchu jest ostatnio ciulato to moze byc toni.Lepi sprzedac kiepski towor za pol ceny jak wyciepnoc na hasiok i miec gowno...
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#58 Post autor: Lutz » 25 kwie 2006, o 22:10

Siwy - musza cia rozczarować - czynści kupuja we Mini Malu abo Rewe - Aldi , Lidl , sporadycznie .
Ale skuli mie niech zrobiom za darmo jak mo byś voll w co osobiście niy wierza co sie wiąże z mojom teoriom o kibicach w Polsce.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#59 Post autor: Lutz » 25 kwie 2006, o 22:23

Lysy pisze:hehehe.aleścei patrioci,Jo kupuja koło doma. Wiem co wy nie mocie wyboru , ale jak zęch mieszkoł w BRd to było kupa reformhausów ale za twrdo cena.A mini male i inksze gówna som i u nos. Wiecie co? nojbardziej smakuje ślonski wurst od millera z Gliwic i od beckera z Tarnogóskiej.U wos tam to jest już tylkom EU .U nos jest jeszcze Oberschlesien a co nojwożniejsze NOSZ GÓRNY KOCHANY ŚLONSK!!!!!!!
Lysy wurst to jo kupuja od ślonzoka we kożdy czwortek , richtig ślonskie specjały , krupniok, żur itd :lol:
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2006, o 10:12 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#60 Post autor: vahanara » 25 kwie 2006, o 22:46

Lutz pisze:Lysy wurst to jo kupuja od ślonzoka we kożdy czwortek , richtig ślonskie specjały , krupnik, żur itd :lol:
a Ślonzok kupuje je w środe wieczór w aldiku :wink: :lol:

ADMIN: Wracamy do tematu ;)
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

ODPOWIEDZ