Lutz pisze:jajo pisze:wymieni pol skladu i kto zagra? ci co przegrali w rezerwach 1:0 ostatni szpil?
Przyznom Ci racjo - kto bydzie groł ?? Tak sie sam ciepiecie o Janoszki , ale z tego co wiym łon tyż jeszcze nic niy pokozoł, a pora okazji do tego mioł . Łowca pisze o nietykalnych - rozumia że mo ny myśli S&B - to terozki odwróćmy ta karta i zacznijmy wydupiać z placu Cwielonga , kery gro wiynkszo kaszana jak Mario - jakoś sie sam niy umi doszukać tekstów rodzaju "Pepe wy***rdalaj" - czymu niy ?? Czyżby jeszcze jedyn niytyklany ?? On biere rubo kasa za strzylanie torów w swoim zakładzie pracy - a jak niy poradzi połączyć matury z pracom to z jednego abo z drugiego musi einfach zrezygnować . I tu zaś pojawio sie kolyjny roz nazwisko Klimek i Wleciałowski - po ciula mi taki pracownik jak jest zupełnie niyproduktywny i niy przynosi zysków zakładowi pracy - co my som ku*** Caritas ?? Nastympny nietykalny -
Wojtek Grzyb - jo moga ino wniskować z opisów meczy z forum i stronki , ale jakoś jego nazwisko tyż niy padło w gronie wyróżniających się - czytołech o Makuchu , Baranie , Pulkowskim ale o Grzybie nic . Sami sie ta atmosfera niebieski rodzinki robiymy . Czyżby stykły inyk oświadczynia "kochom Ruch" co by mieć gwarancja wystympów w piyrszy jedynostce ?? Jo tyż kochom Ruch , weźcie mie na prawo pomoc !!Dużo niy chca ino co miesionc 5000 zł . Parodia. To tyż niy godejcie mi że ino S&B som niytykalni. Piszecie o rozpierdolyniu ty cały "rodzinki" , a jo sie pytom wto to mo zrobić ?? Klimek zaglondo na to wszystko z Chin tak jakby sie nic niy dzioło i wszysko boło ok , Wleciałowski je "niebieski" , Kołodziejczyk tysh , Mosór jawohl auch , Fornalik jaknojbardzi członek rodziny , zostoł sie ino Ziyntek co niy mo niebieskiego podniybiynio , ale jak widać z powyższy wymieniony familii to borok je w zdecydowany mniyjszości . Pytom sie jeszcze roz jak i przedewszystkim wto mo ta rodzinka rozdupcyć i zrobić z Ruchu dobrze prosperujące przdsiębiorstwo ?? Inyk niy odpowiadejci mi że naszo nowo pani prezes. Jo wom powiym , że coroz bardzi żech je za rozwiązaniym typu Gks , ino tukej tyż momy niymały problym - u nich zorganizowali ta cało "restrukturazacjo" sami kibice - teroz tak z rynkom na sercu - znodło by sie u nos 10, 20 co by sie takiego wyzwanio podjyli ? Niy pisza że wątpia , ale zaglondając na "sukces" naszego "SS Niebiescy" - to mom co do tego pewne obawy.
Małe sprostowanie Lutz. Sugerujesz, że próbowołech kiedykolwiek wysuwać wniosek o to by jedne bezmyślne, BEZKRYTYCZNE i niczym nieuzasadnione preferowania pewnych nazwisk zastapić takim samym traktowaniem innych nazwisk - a to jest całkowita nieprawda.
W tym wypadku sugerujesz, że optuja za bezwględnym wystawianiem Cwielonga (pomimo, że niy roz i niy dwa prziszło mi krytykowac jego gra) Z tego co dane mi było pooglądać i sparingi i mecze rezerw i w koncu mecze piyrwszy to faktem jest, że Mikulenas w sparingach prezentował się bardzo przyzwoicie ale najrówniejszy i JAKIŚ poziom prezentowali jedynie Łudziński i Markiewicz, żaś panowie Ś,B i Ć grali (i grają do teraz) dno, zero, nic, tragedia !!
Wszyscy to widzieli a trener tego niy widzioł. Pewnie że takiego Janoszki, Markiewicza czy Basty, jak wlezie od 1 minuty moze w piyrwszym czy drugim meczu tryma spolić ale w końcu zaskoczy. Czymu taki Wdowczyk niy boł się wystawić smarkacza Janczyka w piyrwszym roz i drugi i zaskoczyło. A u nos z wiecznego juniora, przechodzisz od razu do oldboyów.
Co do drugiego pytania: "kto mo rozwalić niybiesko rodzinka (wg. mie sitwa i klika)" i pytania: "znodło by sie u nos 10, 20 co by sie takiego wyzwanio podjyli "
odpowiym Ci innym pytaniem:
a znodłoby się pośród tych kibiców 10, 20 osób takich kere byłyby poważnie traktowane przez różne inne organizacje państwowe i społeczne z kerymi chcąc niy chcąc trzeba by współpracować. Poważnie a niy na zasadzie egzotycznego dziwactwa do kerego kazdy woli miec dystans bo niy wiadomo z czym tako "selfdefence z cichy" wyskoczy i jakim dziwacznym hasłem pi***olnie. Znojdziesz ? Przypuszczam, że wątpię :-)
ps. Co do Grzyba zgodzom sie twoją opinią