Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Gość

#226 Post autor: Gość » 23 kwie 2006, o 09:24

pio17 pisze:
alleks pisze:cytat z kibice net kibic Slaka ,,dobry doping Ruchu''więc juz nie narzekajcie na ten mlyn,zobaczcie co sie podzialo w Zabrzu,a tam chyba tez duzo dzieciarni,to jest potencjal na przyszlosc a mam wrazenie ze na 10 robi sie loża szydercow ala Wodzislaw, niech lepiej kazdy robi swoje a bedzie ok,a teraz mozecie na mnie najezdzac mam to gdzies
Zabrze to wogóle inna bajka!!
Jo łostanio byłech na Bielszowicach....dzielnica Rudy Sląskiej.....prawie same faminloki, kible na sieni.....bieda ze hu*... itak przez przypadek podsłuchałem....rozmowe takich bajtli moze ich było 8 a najstarszy... moze 10 czy 12 lat mioł....i se godaja do siebie o Górniku, o wyjazdach....a jeden zaczyno wymieniac wyjazdy na jakich był.... a jo takie zdziwko... potem bilety wyciagnoł... to juz mnie całkeim zdiwiło... bez komentarza....KSG na Rudzie rosnie w siłe!! i to jest fakt...a Ruch.... kiedys Ruda najwiekszy FC szczególnie Bykowina....a teraz... maksymalnie 20 osób jedzie... i jeszcze ekipa z góry daje zakazy Wstepu na Ruch... za to ze nei dosz kasy na chłopców.... Logiczne to ze jak nie mam to nie dam..., jak sie miało to dawało...
Ta ekipa powinna przyczyniac sie do werbowania tych młodych itd...a nie ich ciulac..... takie moje zdanie....
a z drugiej strony te bilety..... kiedys było 5 zł...... było spoko
potem dali juz 6 frekwencja opadła....teraz są po 10 zł..bilety ewentualnie 7 dla posiadaczy karty, to starsi wola se za ta kase siednac na 6 i w spokoju obejrzec mecz... niz spiewac w młynie.... a bajtle ciagna do młyna bo donich to je frajda pośpiewać,,, pomachac... czy wogóle uczestniczyc w zyciu Kibicowskim......
Tyle odemnie....
ku*** zabrze inna bajka ch** nie bajka to sa zwykle ci*** moze ich byc 10 razy wiecej od nas na Rudzie a i tak my bedziemy wieksza sila ! a co do kasy na chlopakow co siedza to WSTYDZCIE SIE ku*** CI CO NIE DALI NA NICH ANI ZLOTOWKI !!! CO Z WAS ZA KOLEDZY ?? TERAZ JAK ICH NIE MA TO NAWET NIE MACIE PARU ZLOTYCH NA MIESIAC A NA JABOLE I NARKOTYKI TO MACIE !! NIKAJ NIE JEZDZICIE Z TEJ BYKOWINY NA WYJAZDY SPORADYCZNIE I JESZCZE NAZEKACIE POZA KILKOMA OSOBAMI ! JA TAM JEZDZIC WAS PROSIC NIE BEDE ZEBYSCIE NA RUCH CHODZILI BO SAMO CHODZENIE NA RUCH TO ZASZCZYT ! A JAK MOZNA NA KOGOS LICZYC SKORO NAJBLIZSZYM KOLEGOM OD SIEBIE Z DZIELNICY NIE POMAGACIE !!

DLA MNIE TO NA RUCH Z RUDY SL MOZE JEZDZIC 30 OSOB ALE WIEM ZE NA TE OSOBY MOGE LICZYC I NIGDY NIE sp***dola A JAK SIE KOMUS COS STANIE TO ZAWSZE POMOGA !!

CO DO BAJTLI TO W MLYNIE NEICH SA BO JAK ICH SIE WYDPUPI TO KTO TAM BEDZIE SPIEWAL , TYLKO NIECH TE BAJTLE SIE NIE CISNA DO DYMOW ZADNYCH I DO PROWOKACJI ( ALE TEGO SIE JUZ DOPILNUJE OSOBISCIE OD PRZYSZLEGO MECZU )

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#227 Post autor: gerhat » 23 kwie 2006, o 09:36

:lol: jak żech to diagnozowoł kilka lot temu, kilka miesięcy temu, kilka tygodni temu to mnie tu za oszołama brali

Podziekowania dla Łudzińskiego, Barana, Balula, Pulo i Makucha. Bo widac że tylko oni sie starali w tym meczu, mimo ze im tez wszystko nie wychodiło, ale w 5 przeciw 11, co jo godom, przeciwko 17 plus dwoch zmiennikow nie da sie grać ładnie i wygrywać.
Reszta w tym meczu grala dla Slonska ale Dolnego, nie wiem czy przeciw trenerowi, czy dla buka, czy za odsunietym Prezesem Nowakiem, czy sa tak slabi pilksarsko, ale wola walki jest niezalezna od umiejetnosci, abo sie jo mo albo nie. Poza wymieniona piatka nie bylo jej widac wogole.

W podsumowaniu dotychczasowych osiagniec, powiem tylko tyla, ze entuzjazmu po jesieni wyrazanego przez Klimka, trenera, niebiesko rodzina, kumatych i wszelkiej masci korytarzowych klakierow starczylo na Andrzejki, trzy tory, jeden wygrany mecz i przedostanie miejsce w tabeli. Dziekuje.

Rada dla Klimka, wziasc chopa z zewnatrz lub jedynego stad - Edek - i niech wybije to towarzystwo na pniu, zwlaszcza niebiesko starszyzna, ta z boiska i ta z klubu. Inaczej nigdy nie bydzie normalnie.

Co do problemow mlyna, zapowiadanych selekcji itp, to przede wszystkim licza tu na Ludwika Dorna, aby uwolnil wos od tych wszystkich *problemow*.

ps
Patton, czyzbym k. byl prorokiem
:wink:

Mik20
Kontakt:

#228 Post autor: Mik20 » 23 kwie 2006, o 09:38

Ktos sam napisal ze kazdy byl mody i musial zaczac ino jest jedna dupna roznica ktos to wszystko trzymal w ryzach jak w mlynie rzadzili "D" czy "P" o takich syt. jak wczoraj napewno by nie bylo mowy wole widziec w mlynie 20 osob ale co soba cos repr. a nie malolatow po 10- lot a byc moze 7 zacznie zas przyciagac odpowiednie osoby bo wcale sie nikomu nie dziwia ze woli sobie siasc na 10 czy 6 !!!
2. sprawa to rozwieszanie fan jak do mnie jeden dupny smiech po za jedna osoba tj. "B" co te bajtle tam robia??? jak oni moga opiekowac sie fanami ?? przeciez to jest tragiczne.
3. ten mody syneczek co prowadzil doping synek dupnij ty sie w leb i ic na 1 tam bydzie do ciebie odpowiednie miejsce zrobiles taka wiocha ze az sie plakac chce najpierw kazesz dzieciakom spiewac "gorole wyp******* stad" a pozniej Widzew Łodz ??i inne zgody co to jest ??? i powt. sie to pare razy do mnie te syt. robia sie juz tragicznie smieszne czas sie zdecydowac albo woz albo przewoz w ta czy w ta strona bo juz z tymi gorolami i chymnem naszego klubu legia to stara ***** zaczynamy z siebie powoli robic posmiewisko i to nie jest tylko moja opinia
pozdRawiam

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#229 Post autor: HKSADIK » 23 kwie 2006, o 09:43

wrzuty na inną drużyne zawsze były i zawsze bedą...tak przynajmniej mi sie wydaje.. :shock: :wink: nie byłem na meczu niestety wiec sie nie wypowiadam o grze!odwróć tabele zobaczysz Chorzów na czele(na drugim miejscu :roll: )
aaa gerhat po co prowokujesz i wyjeżdzasz z jakimś dornem...znow zacznie sie jazda :shock: :roll:

evn
Kontakt:

#230 Post autor: evn » 23 kwie 2006, o 09:49

http://img79.imageshack.us/my.php?image=spa503094dh.jpg

Na tym zdjeciu pisze GUPÓLESTWO NIEBIESKIE :]!!
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#231 Post autor: gerhat » 23 kwie 2006, o 10:03

HKSADIK
przykro mi ze Ciebie prowokuje moje zdanie, natomiast nie ruszo Cie to co pisze CH.

Wg. mnie NU w zamysle miala sie roznic od filozofii propagowanej przez CH. To miala byc inna mentalnosc i inna filozofia. Szlo im ciezko, ale przynajmniej sie starali i byly efekty .
Teraz zostali odsunieci.
Skoro nie umiemy dac sobie rady sami, dlatego licza na Dorna.

Jak Ciebie przekonuje to ze w mlynie potrzebne sa dzieci, zeby 20 chuliganow mialo sie gdzie ukryc, to przprowodz im jeszcze dwie grupy przedszkolne, abo wyslij tam swoje dzieci, o ile wogole je mosz. CH bydzie napewno kontent.

Gość

#232 Post autor: Gość » 23 kwie 2006, o 10:19

a ty gerhat najwiecej gadasz a najmniej robisz kazdy cie slyszal nikt nie widzial ani na wyjezdzie zadnym ani zebys w zyciu kibicowskim uczestniczyl PYTAM PO RAZ KOLEJNY KTO MA BYC W MLYNIE JAK NIE BEDZIE TYCH 15 LATKOW? POZATYM NA WYJAZDACH SA TE 12-13 LATKI JUZ A CIEBIE NIE MA I NIE BYLO ZAPEWNE NIGDY GERHAT wiec te malolaty sa lepsze od ciebie! i maja bogatsze zycie kibicowskie bo ty ograniczasz sie do szczekania na necie !

gregor
Kontakt:

#233 Post autor: gregor » 23 kwie 2006, o 10:24

Lysy pisze:Chopy jo tyż nie jest zadowolony.Co roku som te same stresy kere na mie coroz to gorzyj wpływajom ale jest jeszcze 10 kolejek.Dlo mie szkoda by było spieprzyć to co już Klimek wciep w nasz Ruch. Do okręgówki to trzeba bylo sie wynieśc trzy lata nazod. I inwestować ta kasa co już my zainwestowali. Teroz trzeba walczyć.
Moim zdaniem szybka zmiana trenera i natychmiastowe przesunięcie Bizackiego do rezerw.
Zgadzom sie z tobą, zmiana trynera to powina nastąpić już ale napewno nie nastąpi. Bizacki po meczu z Sosnowcem powinien być w rezerwach.
Teraz jak im płacą to powini obniżyć wypłaty o 50 % a z pozostałych 50% przeznaczyć na pokrycie bilrtów dla kibiców co wiązało by sie z obniżeniem ceny do 5 zt.

Momy 10 kolejek więc jeszcze my nie spadli no i te 6 punktów może nom oddają więc najwyszy czas na przebudzynie. niech zrobiom jedna abo 2 akcje na mecz ale zakończone bramkami a potem mogom sie bronić do upadłego.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#234 Post autor: gerhat » 23 kwie 2006, o 10:25

bydom Ci co przydom jak Ciebie juz tam nie bydzie,
ale to juz nie bydzie Twoje zmartwienie

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#235 Post autor: Bytom20 » 23 kwie 2006, o 10:28

Ja im wdupia do tego młyna petarda to dzieci popitają i od razu bedzie lepiej :lol: Przecież po meczu z widzewem wracam tramwajem a 20 dzieci śpiewało na ległą, rozwaliły drzwi. Jak wylazł motorniczy to wszystkie od razu popitały. Motorniczy zamknął drzwi i pojechał. :lol: Czegoś nie rozumia czy tym kopaczom nie płacą ? Czy oni nie mieli tego zgrupowania w Grecji ? Może wody ciepłej nie mają i nie chcą sie spocić ? Jak nie to do roboty pod ziemie tam kilofem zapierd alać. Ja pójde i moge w Ruchu za darmo grać bo dla mnie to byłby honor. Choćbym miał zdechnąć na boisku z wycieńczenia. :!:
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2006, o 10:40 przez Bytom20, łącznie zmieniany 1 raz.

conir

#236 Post autor: conir » 23 kwie 2006, o 10:38

jo jak byl mody w ich wieku 7-14 lot lazil z ojcem na rodzinny i wracol piechty z meczu a ojcem i komentowol wyniki a nie to co teraz jest to jest przeca patologia jakos
bajtle po 10 lot rozwalaja bana spiewaja na legia itp. kas za ich rodzice :/ przeca takie bajtle niewiedza ze jakby zabily gejksiarza w ich wieku (co my mnie nie zdziwilo) to by se pomyslaly ze tylko respekt zdobyly te ciuliki male nie znaja zadnych wartosci wetna sie ze nawet nie wiedza kej Ruch lostol zalozony wela mo majstrow itp.
takie scierwo male albo na rodzinny albo do zoo

admin64

#237 Post autor: admin64 » 23 kwie 2006, o 10:43

conir pisze:jo jak byl mody w ich wieku 7-14 lot lazil z ojcem na rodzinny i wracol piechty z meczu a ojcem i komentowol wyniki a nie to co teraz jest to jest przeca patologia jakos
bajtle po 10 lot rozwalaja bana spiewaja na legia itp. kas za ich rodzice :/ przeca takie bajtle niewiedza ze jakby zabily gejksiarza w ich wieku (co my mnie nie zdziwilo) to by se pomyslaly ze tylko respekt zdobyly te ciuliki male nie znaja zadnych wartosci wetna sie ze nawet nie wiedza kej Ruch lostol zalozony wela mo majstrow itp.
takie scierwo male albo na rodzinny albo do zoo
omg nie pisze sie "gejksiarza" tylko GieKSiarza ;/ jakies kompleksy mamy??

conir

#238 Post autor: conir » 23 kwie 2006, o 10:44

admin64 tak jakos z przyzwyczajenia :)

szmtin33

#239 Post autor: szmtin33 » 23 kwie 2006, o 10:47

Ch pisze:teraz jak sie zrobi selekcje i zostawi samych bandziorow w mlynie to szybko trafią oni za kraty bo psy sa czujne i dobrze wiedza jak jest i kto jest kto dlatego ja jestemn za tym zeby mlyna nie zmieniac i zeby zostalo tak jak jest teraz tylko poprostu zeby zmusic ludzi do spiewania bo nie raz w 100 osob na wyjezdzie mozna wiecej pokrzyczec niz u nas w 500 osob
chlopie poczytej co piszesz bo mi sie chce z tego smioc ty myslisz ze paly sa glupie i nie wiedza kto to sie bardzo mylisz a teros jak 20 gliniorz wejdzie do mlyna to co bedzie tragedia zadeptaja sie na wzajem chlopie przestan pi***olic ze ty jezdzisz na wyjazdy z lepkami to co bieresz ich na wlasna odpowiedzialnosc my jak jezdzili na wyjazdy pare lat tymu jak RUCH pierwszy roz spod do 2 ligi to na dworcu zaros bylo podziekowanie do mlotszych rocznikow wolelismy jechac 30 ale jeden za wszystkich wszyscy za jednego ne bede ci dalej pisal bo to bezsens

admin64

#240 Post autor: admin64 » 23 kwie 2006, o 10:49

conir pisze:admin64 tak jakos z przyzwyczajenia :)
nie majac szacunku dla wroga nie ma sie szacunku wobec siebie.........

ODPOWIEDZ