Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Jungel
Kontakt:

#196 Post autor: Jungel » 22 kwie 2006, o 22:56

Choćby Ruch groł w okręgówie to i tak beda chodzić na szpile bo jesli jest PRAWDZIWYM kibicem to trza sie liczycz ze są chwile
sukcesów i upadków
Ruch Chorzów to nie piłkarze i druzyna, to tradycja która przechodzi z ojca na syna !
pozdRo

Panteros
Kontakt:

#197 Post autor: Panteros » 22 kwie 2006, o 23:04

Slawko - ty juz skończ pi***olić te twoje smuty !!!
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"

alleks
Kontakt:

#198 Post autor: alleks » 22 kwie 2006, o 23:08

cytat z kibice net kibic Slaka ,,dobry doping Ruchu''więc juz nie narzekajcie na ten mlyn,zobaczcie co sie podzialo w Zabrzu,a tam chyba tez duzo dzieciarni,to jest potencjal na przyszlosc a mam wrazenie ze na 10 robi sie loża szydercow ala Wodzislaw, niech lepiej kazdy robi swoje a bedzie ok,a teraz mozecie na mnie najezdzac mam to gdzies

emin88

#199 Post autor: emin88 » 22 kwie 2006, o 23:08

wiecie dlaczego na mlyn chodza bajtle bo sa pod wplywem emocji kreci ich kibicowanie, bycie silnym, ustawki. Wam to przeszkadza, ale jak by nie oni to mlyn prawie pusty. Siedziolem dzisiej na trybunie powiedzcie mi o co byla tam haja jak sie zaczela itd....

emin88

#200 Post autor: emin88 » 22 kwie 2006, o 23:11

Wierza w ruch utrzymiemy sie w II lidze

ice

#201 Post autor: ice » 22 kwie 2006, o 23:14

emin88 pisze:wiecie dlaczego na mlyn chodza bajtle bo sa pod wplywem emocji kreci ich kibicowanie, bycie silnym, ustawki. Wam to przeszkadza, ale jak by nie oni to mlyn prawie pusty. Siedziolem dzisiej na trybunie powiedzcie mi o co byla tam haja jak sie zaczela itd....
stary co TY pierolisz o ustawkach jak by taki lebek zoabczyl ustawke to by nie spol 5 lot lepiej jest miec w mlynie 200 osob ale ktore sa konkretn niz 1000 ktore sa cipami ! a jezeli wprowadzona byla by selekcja bylo by lepiej gdyz mlodzi starali by sie aby sie tam dostac zaczeli by chodzic na silke itp...

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#202 Post autor: osik » 22 kwie 2006, o 23:17

pozostaje sie ino na***ać i to uczyniłech 8)

pio17

#203 Post autor: pio17 » 22 kwie 2006, o 23:22

alleks pisze:cytat z kibice net kibic Slaka ,,dobry doping Ruchu''więc juz nie narzekajcie na ten mlyn,zobaczcie co sie podzialo w Zabrzu,a tam chyba tez duzo dzieciarni,to jest potencjal na przyszlosc a mam wrazenie ze na 10 robi sie loża szydercow ala Wodzislaw, niech lepiej kazdy robi swoje a bedzie ok,a teraz mozecie na mnie najezdzac mam to gdzies
Zabrze to wogóle inna bajka!!
Jo łostanio byłech na Bielszowicach....dzielnica Rudy Sląskiej.....prawie same faminloki, kible na sieni.....bieda ze hu*... itak przez przypadek podsłuchałem....rozmowe takich bajtli moze ich było 8 a najstarszy... moze 10 czy 12 lat mioł....i se godaja do siebie o Górniku, o wyjazdach....a jeden zaczyno wymieniac wyjazdy na jakich był.... a jo takie zdziwko... potem bilety wyciagnoł... to juz mnie całkeim zdiwiło... bez komentarza....KSG na Rudzie rosnie w siłe!! i to jest fakt...a Ruch.... kiedys Ruda najwiekszy FC szczególnie Bykowina....a teraz... maksymalnie 20 osób jedzie... i jeszcze ekipa z góry daje zakazy Wstepu na Ruch... za to ze nei dosz kasy na chłopców.... Logiczne to ze jak nie mam to nie dam..., jak sie miało to dawało...
Ta ekipa powinna przyczyniac sie do werbowania tych młodych itd...a nie ich ciulac..... takie moje zdanie....
a z drugiej strony te bilety..... kiedys było 5 zł...... było spoko
potem dali juz 6 frekwencja opadła....teraz są po 10 zł..bilety ewentualnie 7 dla posiadaczy karty, to starsi wola se za ta kase siednac na 6 i w spokoju obejrzec mecz... niz spiewac w młynie.... a bajtle ciagna do młyna bo donich to je frajda pośpiewać,,, pomachac... czy wogóle uczestniczyc w zyciu Kibicowskim......
Tyle odemnie....

PM

#204 Post autor: PM » 22 kwie 2006, o 23:28

prowakacja z policja - kpina i w rezultacie wstyd jak sk***ysyn !!!
doping dzisiaj był w sumie ok wiec nie ma co dramatyzować
Ruch to klub z aspiracjami ,to arystokracja dlatego nie dopuszczajmy do takich żałosnych sytuacji,
jestem zdycydowanie za kontrolą tego co robią młodsze roczniki ,na chwile obecna moga jedynie sobie pospiewać....to wszystko!!!!
ps:czy wygrywasz czy nie, my i tak kochamy Cię...

juan21

#205 Post autor: juan21 » 22 kwie 2006, o 23:30

Ktos tu pedzioł tłusty bonk... Ale w drugiej polowie bez Bonka nie było pomocy!! w pierwszej polowie nie było NIC a w drugiej bez Bonka nie było BLANK NIC!! a zresztą pozostaje sie co wypic i zapominec o tej padlinie.

za dwa tydnie i tak byda. To juz mom we krwi.. choroba...

wodorost

#206 Post autor: wodorost » 22 kwie 2006, o 23:31

"Wszyscy wstają i ..... spierdalają" - przykro patrzeć na kibiców tylko "na dobre". To jak się pokłócisz ze starą to już do dom nie wrócisz?
No ale ktoś musi pi***olnąć ręką w stół - dziadki na pensyjo (Biza - wróć do tych Tych, Mario - pucuj te kominy bo i tak stoisz jak komin na boisku - jak nie to cie pożegnają gwizdy i nic ci nie pomogą te 1125 bramek do Ruchu).
Wleciał - ty rządzisz czy "Wielka Niebieska Rodzina" ? Wybieraj albo dobre swoje imie jako trener abo papa w otchłań niebytu trenerskiego - patrz Mandrysz, Fornalak itp. Niebieskie kolegi.
Młode grajki czekają na szansa ale nie na 5 minut tylko na przynajmniej 1 szpil.
Ćwielong = Gucio !?!? NNNNNNNNNIIIIIIIIIIGGGGGGGDDDDDDDDYYYYYYYYYYYY Trzeba szukać dali.
jestem w tych 10% chorych na Ruch - i tak przida na nastympny szpil.

Bizak16

#207 Post autor: Bizak16 » 22 kwie 2006, o 23:41

Jak to NU nie prowadzili dopingu?? A kto? może te bajtle z przedszkola? Wszyscy wiemy że wszystko było rozpierdolone, a kto dał prowadzić doping tym dwum niewiadomo skąd? A na miejscu pana B....(z NU) zrobiłbych to samo...czyli mioł juz to w du***! A co do incydentu przed meczem....szkoda gadać, to było zupełnie niepotrzebne!

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#208 Post autor: Patton » 22 kwie 2006, o 23:43

Twoja ksywa, to odpowiednik wieku?? Jak tak, to sie nie dziwie...
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#209 Post autor: kobrrra » 22 kwie 2006, o 23:45

Trzeba chyba poważnie oswajać się z myslą o 3 lidze... :oops: :cry:

Bylebyśmy kibicowsko nie zeszli do tego poziomu. A ostatnimi czasy chyba nie dzieje się najlepiej, czego obrazem na meczach jest doping (?) typu "Legia...." a poza nimi to forum. Wiem, że są osoby, które poświęcają swój czas, kasę i w miarę mozliwości starają sie realizować ciekawe pomysły. Za to dla nich wielkie dzięki. Ale jak czytam o jakichś wewnętrznych, "odgórnych" zakazach wyjazdowych i biciu Dziadka, to zastanawiam się, o co tu w ogóle chodzi... Mam wrażenie, że jest to czkawka po pamiętnej majówce.
maszeRuj albo Giń

COYD!

COBRA

#210 Post autor: COBRA » 22 kwie 2006, o 23:49

Eagle pisze:
Ch pisze:co ty dupisz jak chcesz zrobic zeby w mlynie sie wszyscy bili i co ile by sie po bili 1 mecz ? i wszyscy by siedzieli bo tam kamery sa i psy dobrze znaja tych co sie bija ! juz nie te czasy co kiedys I NIE ROZUMIE NADAL CZEMU MLYN wy***rdalal DZIS JAK GDZIE INDZIEJ SIE BILI ? I CZY PSY BYLY W MLYNIE?
jestescie i byliscie cipami na garnuszku z kasa, a Ruch sie stacza i wy nic nie robicie, a pikniki za Rogali zrobili wbrew wam i za swoja kasa zrobili akcja!
Jestescie przydypasami Hetmana!
:shock: Zle sie dzieje poczawszy od pilkarzy ,zarzadu, konczac na kibicach :cry:

ODPOWIEDZ