Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Gość

#181 Post autor: Gość » 22 kwie 2006, o 21:55

ja powiem tak ze zazwyczaj malolaty zaczynaja a potem piewsi wypierdalaja ! ale dzis to psiarnia zaczela i wyszlo tak a nie inaczej jestem ciekaw ilu niewinnych ludzi zostalo za to powinietych . zobaczymy co bedzie na nastepnym meczu .

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#182 Post autor: kibol-siem-ce » 22 kwie 2006, o 22:06

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

chorzowski25

#183 Post autor: chorzowski25 » 22 kwie 2006, o 22:07

Jo krótko.Niy zoboczom mie na razie na Ruchu.SKANDALEM jest to że w składzie jest nadal Bizacki(jako kibic płacący za bilety żądam odsunięcia tego grajka od składu).Panie Wleciałowski czy pan jest ślepy?Kto pozwala jeszcze mu grać?Będzie grał już do końca istnienia Ruchu(czyli już nie długo)?Do Śrutwy mom szacunek ale powinien dać se spokój.Na pewno może zrobić dużo dobrego do Ruchu w innej funkcji.Bez 6 punktów od złodzieji nie ma szans na baraże.3 LIGA!!!!!
A tam zobaczę tylko mecz z gieksą i to wszystko.Po 15 latach REZYGNUJĘ z czynnego kibicowania. :? Na następnym meczu powinno być 200 ludzi.To tyle.Do zobaczenia na szpilu z gieksą

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#184 Post autor: Mirek » 22 kwie 2006, o 22:09

A za nami już tylko Finishparkiet i wielka otchłań... :( :( :( Po 30 latach kibicowania co mnie spotyka??? Boże widzisz a nie grzmisz :( :( :(

RubyHKS

#185 Post autor: RubyHKS » 22 kwie 2006, o 22:15

Powiem wam tyle szczerze to mnie juz to je*** kiero liga trzeba byc zawsze kibicem trzy to bydzie ekstraklasa czy okręgówka zawsze byda przylazil na nasz RUCh

BluE GiRls

#186 Post autor: BluE GiRls » 22 kwie 2006, o 22:19

Cisiu Co ty ku*** odpierdalasz jo ku*** zawsze łaziłach na 7 i byda łaziła zawsze spiewom i moje kumpele t\ak samo i 3 ch*** w bok bo sam lasek nie bydzies łobrazac łobrazac to sie mozes siebie znom Hermana Ganola i se ku*** byda łaziła na 7 hahaha PozdrOoo

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#187 Post autor: Slawko » 22 kwie 2006, o 22:20

- czy ostatnio hymnem Ruchu jest "Legia to stara ku***"!!!!!!!!!????????????????????????????????????? ci ktorzy to spiewaja na KAZDYM szpilu sa po***rdoleni!

- 3 liga jest na 100% o ile damy rade w niej wystepowac

- mlyn to parodia

- gra pseudopilkarzykow i praca pseudotrenera bez komentarza

- z tego co slyszalem 90% ludzi juz w tym sezonie odpuszcza chodzenia na Cicha, i mnie tez nie bedzie

Ogolnie ch***ia z grzybnia i powolna agonia Naszego klubu.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Eagle

#188 Post autor: Eagle » 22 kwie 2006, o 22:24

Ch pisze:co ty dupisz jak chcesz zrobic zeby w mlynie sie wszyscy bili i co ile by sie po bili 1 mecz ? i wszyscy by siedzieli bo tam kamery sa i psy dobrze znaja tych co sie bija ! juz nie te czasy co kiedys I NIE ROZUMIE NADAL CZEMU MLYN wy***rdalal DZIS JAK GDZIE INDZIEJ SIE BILI ? I CZY PSY BYLY W MLYNIE?
jestescie i byliscie cipami na garnuszku z kasa, a Ruch sie stacza i wy nic nie robicie, a pikniki za Rogali zrobili wbrew wam i za swoja kasa zrobili akcja!
Jestescie przydypasami Hetmana!

Gość

#189 Post autor: Gość » 22 kwie 2006, o 22:30

Na szpil Katowice dotarły dopiero około 20 minuty wiec calego zajscia nie widziałem, ale z tego co slyszałem to wstyd jak hu* :( . Selekcja musi byc, nikt nikomu legitki sprawdzac nie bedzie, ale to przeca widac po synku, nie pozwalajcie włazic takim małym, niech se siada kaj indziej, niech sie przyzwyczaja ze młyn to nie plac zabaw a miejsce dla troszke bardziej konkretnej ekipy. A jak ktos przy nastepnym takim zajsciu bedzie sp***dalał to wy***ac go odrazu z młyna i niech sie tam nie pokazuje. Mam nadzieje ze ktos sie za to wezmie, nie brakuje u nas takich osob :wink:

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#190 Post autor: Simone » 22 kwie 2006, o 22:37

po takich meczach przychodza mysli zeby zarzad pi***olnal tym wszystkim w ch** , pozbyl sie dlugow i zaczynal od 4 ligi

Przynajmniej bym juz Bizackiego i swity nie musial ogladac

Marek dzisiaj sie wielce skompromitowal swoimi zmianami i coraz mniej w niego wierze ...
Pilkarze mu moga kolo dupy zrobic ale jak ma zamiar sam sobie robic to DOWIDZENIA

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#191 Post autor: spyru » 22 kwie 2006, o 22:40

Slawko ja jestem w grupie tych 10% i jestem z tego dumny. Z klubem trzeba być na dobre i na złe
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

koloR
Kontakt:

#192 Post autor: koloR » 22 kwie 2006, o 22:48

nad tymi gowniarzami to faktycznie musi ktos zapanowac , przeciez jakby sie ich ktos spytol po co tam leca to chyba by nikt nie odpowiedziol , a potem jak wracaja(spierdalaja) to az zal patrzec na ta panika i strach w oczach

co do szpilu to sie ani nie wypowiadom / kazdy widziol
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2006, o 22:49 przez koloR, łącznie zmieniany 1 raz.
To my najwieRniejsi Ruchu kibice , tworzymy Niebieskie Katowice
i nigdy nie nadejdzie taki czas , by w tym mieście zabrakło nas
bo po nas będą nowi , młodzi i zdecydowani , tacy jak my - katowiccy Ruchu fani

snajper

#193 Post autor: snajper » 22 kwie 2006, o 22:48

takze dopisuje sie do tych 10% :evil:
bo brawdziwy kibic jest na dobre i złe a ze piłkarze hu** graja to czeba z tym zrobic porzadek bo Ruch to my a nie oni
my pozostaniemy a oni poghraja i pujda se w hu* :evil: :evil:

ice

#194 Post autor: ice » 22 kwie 2006, o 22:50

w 7 byl 1 koles co mial szal Lechi Dzierazanów jacys najebani do niego podeszli i sie pytaja co to za szal mysleli ze lechii gdans no coment.. ku*** kolesie nie maja ppjecia o naszych zgodach fan clubach a sie udzalaja wielcy chuligani ku*** je*** ludzi co zakladaja koszulki hooligans i mysal ze sa przejabnaymi kozakami waza po 60 kg maja w laspie tyle co ja w palcu a kozacza w wiekszej grupce ;/ ku*** i panowwie zrobcie cos z tymi szlami bo niekotrzy maja je takie ujebne ze szok mogli by je wybrac chyba na wode was stac i jeszcze jedno dziewczyny jak przychodzicie do mlyna i chcecie pokazywac swoje cialo to torche popracujcie nad nim a nie macie brzuch jak sumo i go wypinacie i myslicie ze jestescie fajne

\KSG/

#195 Post autor: \KSG/ » 22 kwie 2006, o 22:53

Szkoda tej porażki, niestety my też przegraliśmy 0:2, licze że się utrzymiecie podobnie jak my. do następnych derbów (w ekstraklasie :D )

ODPOWIEDZ