Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
/R\ cRazy 1920
Kontakt:

#166 Post autor: /R\ cRazy 1920 » 22 kwie 2006, o 21:04

Czemu Ruch nie atakowoł bramy Śląska tak jak to robił na meczu z Widzewem(nieskutecznie,ale przynajmnij było więcej akcji i mecz był ciekawszy) zamiast sie ku*** zmobilizować i grać ofensywnie bo to już ku*** nie przelewki bo sytuacja jako Ruch mo w tabeli każdy zno i jest w ch** nieciekawo to oni w ciula lecieli.Co do tych bajtli to mie to trocha irytuje,i jo jest za selekcją,niech sie idą na dziesiona.A ten który w drugiej połowie prowadził doping to robił to chyba pierwszy roz w życiu :shock: ogólnie to doły..tyla... :roll:
CHWDP :twisted: :twisted: :twisted:
NIEBIESCY BYTKÓW

75pp

R

#167 Post autor: 75pp » 22 kwie 2006, o 21:07

w sumie spadek doniższej ligi to sensowne rozwiązanie - odejdą pasożyty a zostaną tylko ci, którym na Ruchu ZALEZY i mają ambicje walko i awans a nie patrzą tylko na to ile kasy wpływa na konto, ile żelu jest na włosach, ile lasek dookoła i jaką nową brykę kupić

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#168 Post autor: MkF » 22 kwie 2006, o 21:11

Wleciał - tobie juz dziekujemy :twisted: kolejne dno w tej rundzie :(

Gość

#169 Post autor: Gość » 22 kwie 2006, o 21:13

po co mlyn sp***dalal jak bitwa pod stadionem byla ? :)

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#170 Post autor: Neo » 22 kwie 2006, o 21:16

Parodia fusbalu :? Mie ino ciekawi po co Wleciał doł do 1 składu Bizackiego!? Jo przed meczem wiedzioł, że już mo jedna zmiana z gowy! Dostoł bal i mioł 10 metrów przewagi nad obrońcą i co!? Po 5 sekundach już szła kontra Śląska, bo on nie zdążył! :? Na pewno by go wyprzedzili też bajtle z młyna... :? Według mnie na plus Grzegorz Baran, który chce grać i się poświęcił. Lekarz uznał, że nie jest on zdolny do gry i mimo to Baran grał dalej! Jak po meczu właził do szatni to był nieźle pocharatany. Oprócz niego plus dla Przemka Łudzińskiego - jedyne zagrożenie dla bramki Śląska w tym meczu i Marcina Makucha, który bardzo dużo walczył. Wydaje mi sie, że Petasz dzisiaj obalił mit o sobie. Ten ślizg mi sie podobał. Po meczu z Widzewem też niy miol czystej koszulki! Dobrze w środku zagrał Pulkowski, ale szkoda że nic z tego nie wynikło.

Na brawa zasługuje Nucleo. Bardzo fajna oprawa. Pomysłowa, efektowna a bez jakiegokolwiek piro.

PozdRo i do zobaczenia na kolejnym szpilu

rumcajs_79
Kontakt:

#171 Post autor: rumcajs_79 » 22 kwie 2006, o 21:21

za czasow "dziury" była inna mentalonosc w młynie kozdy był spiweoł a jak ftos niedar sie to zaro w papel lub wyjazd z młyna!
jak jakiemus małolatowi udalo sie wjechac do młyna i zniego nie wylecioł to cie mogł cieszyc!
teraz chopcy siedzom w 10 i raczyj juz nie wrocom tam lub w 6 i na koronie stadionu!a co sie z tym wiaze potym jak jest przypal z psiarnia to wszyscy pitaja bo chopy som na całym stadionei!
a ze unos lubiom wszyscy zaczepiac a potym duzo pito to nieroz bylo tak na wyjazdach tych to jakos myntalnosc gupio jest!po hu* isc jak sie wie ze bydzie sie sp***dalac lepij siedziec se pod plotym i sie nie wcinac!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

szmtin33

#172 Post autor: szmtin33 » 22 kwie 2006, o 21:35

jedno cieszy duzo blikich wyjazdow bedzie

Gość

#173 Post autor: Gość » 22 kwie 2006, o 21:36

teraz jak sie zrobi selekcje i zostawi samych bandziorow w mlynie to szybko trafią oni za kraty bo psy sa czujne i dobrze wiedza jak jest i kto jest kto dlatego ja jestemn za tym zeby mlyna nie zmieniac i zeby zostalo tak jak jest teraz tylko poprostu zeby zmusic ludzi do spiewania bo nie raz w 100 osob na wyjezdzie mozna wiecej pokrzyczec niz u nas w 500 osob

kazio_05

#174 Post autor: kazio_05 » 22 kwie 2006, o 21:39

panowie! sercem i duchem na zawsze jestem z RUCHEM ale to co oni teraz odpierd...... na boisku to jeden wielki WSTYD !!! Nie dziwie sie ze kibice wygwizdali pilkarzy..... przykro mi to mowic ale nie wiem co tezmu klubowi moze jeszcze pomóc... jeszcze troche i spotkomy sie z gejkaesem w III lidze...... :(

szmtin33

#175 Post autor: szmtin33 » 22 kwie 2006, o 21:41

Ch pisze:teraz jak sie zrobi selekcje i zostawi samych bandziorow w mlynie to szybko trafią oni za kraty bo psy sa czujne i dobrze wiedza jak jest i kto jest kto dlatego ja jestemn za tym zeby mlyna nie zmieniac i zeby zostalo tak jak jest teraz tylko poprostu zeby zmusic ludzi do spiewania bo nie raz w 100 osob na wyjezdzie mozna wiecej pokrzyczec niz u nas w 500 osob
chlopie to jak paly wleca do mlyna to co bedzie to samo co na dole pod kasami byda lotac w kolo stadionu pomysl trocha

Gość

#176 Post autor: Gość » 22 kwie 2006, o 21:46

co ty dupisz jak chcesz zrobic zeby w mlynie sie wszyscy bili i co ile by sie po bili 1 mecz ? i wszyscy by siedzieli bo tam kamery sa i psy dobrze znaja tych co sie bija ! juz nie te czasy co kiedys I NIE ROZUMIE NADAL CZEMU MLYN wy***rdalal DZIS JAK GDZIE INDZIEJ SIE BILI ? I CZY PSY BYLY W MLYNIE?

rumcajs_79
Kontakt:

#177 Post autor: rumcajs_79 » 22 kwie 2006, o 21:49

szmtin33 pisze:
Ch pisze:teraz jak sie zrobi selekcje i zostawi samych bandziorow w mlynie to szybko trafią oni za kraty bo psy sa czujne i dobrze wiedza jak jest i kto jest kto dlatego ja jestemn za tym zeby mlyna nie zmieniac i zeby zostalo tak jak jest teraz tylko poprostu zeby zmusic ludzi do spiewania bo nie raz w 100 osob na wyjezdzie mozna wiecej pokrzyczec niz u nas w 500 osob
chlopie to jak paly wleca do mlyna to co bedzie to samo co na dole pod kasami byda lotac w kolo stadionu pomysl trocha
a po hu* majom tam wpadac wystarczy zeby kozdy co nie szuko guza nie napinol sie bo po hu* potym uciekac! a jak chopcy sie z N.U starajom organizujom i chcom cos pokozac oraz zrobic dobry doping a pora ciuli potrafi potym tylko to sp***dolic bo lubiom sie napinac!
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2006, o 21:51 przez rumcajs_79, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

mody83

#178 Post autor: mody83 » 22 kwie 2006, o 21:49

Powiem tak:
dono zech sie tu nie wypowiadol, ale dzisije musza bo mie juz ch** szczelo!
po piyrsze co by fto nie godol bez BONKA nei ma Ruchu i ch** ze byl zabolem ale gro ku*** i walczy a biza to jes cienki emeryt kery bonkowi nie dorasto do piynt! i nie ino biza!!
po drugie nosz tryner to tyz je mamlas po zejsciu bonka ni ch*** nie gromy to czeko z puszczyniem petasza do stanu 0:1 a potyw nie wiem po ch** czeko z puszceneim pepego!! tak choby my mieli co bronic!! mialo nie byc stowiania na nazwiska a jest bo co robi taki blazen jak biza w piyrszym skladzie??
po trzecie niy momy napastnika same lebry ku*** w pewnym momyncie lotol po boisku marjo biza miki i łudziński, a dopiero petasz zagrozil bramce!!
po trzecie co do mlyna nie byda sie wypowiadol bo to je smieszne juz na meczu z widzewem braklo mi slow jka zech widizol ze 30% t odziolchy 15-16 lot
ku*** co sie dzieje?? nie ma sentymentu ze marjo mo byc kapitan bo dugo gro. ch** kapitan mo byc odpowiedzialny i mo dowac przyklad jak sie gro a teg okurwa marjo juz dugo nei robi!!
cza skonczyc z kolesiostwem bo juz nie idzie paczec na bizaka i calo ekipa wokol duzyny kero nic nie robi a sie czymei dobrych piyniyndzy!!
jak jo byc hgrol z R na sercu to bych trawa gryz ale jo sie ucza!! te ch*** sie nie uczom i nie szanujom tego ze grajm w Ruchu. do takich niy ma miejsca!!

barszczu
Kontakt:

#179 Post autor: barszczu » 22 kwie 2006, o 21:51

Może jakieś fotki z młyna :D

szmtin33

#180 Post autor: szmtin33 » 22 kwie 2006, o 21:52

Ch pisze:co ty dupisz jak chcesz zrobic zeby w mlynie sie wszyscy bili i co ile by sie po bili 1 mecz ? i wszyscy by siedzieli bo tam kamery sa i psy dobrze znaja tych co sie bija ! juz nie te czasy co kiedys I NIE ROZUMIE NADAL CZEMU MLYN wy***rdalal DZIS JAK GDZIE INDZIEJ SIE BILI ? I CZY PSY BYLY W MLYNIE?
no wlasnie czymu a co kiedys kiedys nie bylo kamer i co stego nie wiedzieli to za co zach .........a podrogie po co rubcie jak chcecie jo byda z boku paczol

ODPOWIEDZ