NOWY PREZES CO WY NA TO

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#31 Post autor: Slawko » 22 kwie 2006, o 08:23

no to momy kolejno okazja zeby zaspiewac "Dzien kobiet..."..... ;)
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#32 Post autor: NIEBIESKI_ » 22 kwie 2006, o 11:27

Sza19R20lin pisze:
Na Cichej słyszy się, że Ruch jest w przededniu podpisania umowy ze sponsorem strategicznym.
jo to skądś znom :wink:
jo tysz , już som tak blisko podpisania umowy od dwóch lot albo i więcej i jakoś NIC :(

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#33 Post autor: L_M » 22 kwie 2006, o 12:12

Na stronie jest juz relacja z konferencji prasowej z udzialem nowej prezes.
http://www.ruch.chorzow.pl/news.php?id=2648

Pierwsze wrazenie moim zdaniem robi bardzo dobre, wydaje sie byc odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. No i przede wszystkim wreszczie mamy prawdziwego prezesa, nie z doskoku. Oby sie powiodlo, zycze powodzenia. Przy okazji powinno sie podziekowac Markowi Nowakowi za kawal dobrej roboty

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#34 Post autor: gerhat » 22 kwie 2006, o 12:20

22.04.2006 11:47 › . Dlatego zarząd "Reportera" postanowił na 3/4 etatu oddelegować Panią Katarzyne Sobstyl do nadzorowania z ramienia większościowego udziałowca wszystkiego, co dzieje się w spółce - wyjaśniał Klimek.
Czyli nie momy prezeski ino 3/4 prezeski
Od spraw sportowych mamy już w klubie świetnych ludzi, ja jestem tu od spraw finansowych - zakończyła prezes.
Gratuluja świadomości, nie cza mieć wielokierunkowego wykształcenia wyższego, wystarczy spojrzeć na obecno tabela i tabele kilku ostatnich sezonów, żeby wiedzieć że od tych spraw momy bardoz przecientnych ludzi.
Na pytanie o nowego sponsora uczestnicy konferencji zapewnili, że cały czas prowadzą intensywne rozmowy z potencjalnymi nowymi udziałowcami. - To nie tylko problem Ruchu, ale większości polskich klubów. Często przedstawiciele firm do których "pukamy" nie chcą mieć z piłką nic wspolnego, bo jej obraz jest obecnie, jaki jest - tłumaczył Klimek. - Mamy już kilka sukcesów na swoim koncie, tym bardziej że nie poszukujemy tylko sponsora strategicznego. Ważne są również te firmy, które wspierają nas mniejszymi kwotami, pozwalającymi na zamknięcie budżetu - dodał Janusz Paterman.
Na zachodzie bez zmian.
- Wierzę i mam nadzieję, że w przyszłym sezonie będziemy już wymieniani przez fachowców jako faworyt do awansu. Mam nadzieję że kadra szkoleniowa zbuduje i poprowadzi drużynę do ekstraklasy - optymistycznie zakończył konferencję Mariusz Klimek.
Kurde zaś idymy na awans.
Ani słowa o obecnej tragicznej sytaucji finansowo-sportowej i jaki jest cel końcowy tego sezonu.

Mimo wszystko z racji sympatii dla kobiet, życza Pani prezes powodzenia, sukcesów finansowych i sportowych.
Jak osiągnie 3/4 tego co zapowiado to i tak będzie dobrze.

rumcajs_79
Kontakt:

#35 Post autor: rumcajs_79 » 22 kwie 2006, o 12:22

jo jestem pełen optymizmu podoba mi sie ze jest jakis konkretny długoterminowy plan ( 5 lat ) jezeli wszystko bydzie tak jak było godane na tyj konferencji to chyba bydzie ok
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

volek
Kontakt:

#36 Post autor: volek » 22 kwie 2006, o 12:23

Wypada zyczyc powodzenia w wyprowadzaniu klubu na prosta,a Niebieskiemu Markowi Nowakowi podziekowac za to co zrobil.

Ps.Pani prezes podobna jest do jednej z pan z kawiarenki klubowej :wink:
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

SODA

#37 Post autor: SODA » 22 kwie 2006, o 12:29

zycze powodzenia a Markowi wielkie dzenki.

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#38 Post autor: m-p » 22 kwie 2006, o 13:32

Choc podchodze do tego sceptycznie zycze P.Prezes sukcesu
Plany 5-cio czy 6-cio letnie to mi sie raczej z PRL kojarzą ale kto wie?
Nadzieja matką glupich, a co mi zostało... :?:

ksruch

#39 Post autor: ksruch » 22 kwie 2006, o 17:25

"Od spraw sportowych mamy już w klubie świetnych ludzi" - ku*** niy mom wiyncyj pytań !?!?

Darek

#40 Post autor: Darek » 22 kwie 2006, o 21:15

Czy panu Klimkowi chodziło o awans do 2 ligi po spadku??. Pani prezes życze powodzenia a panu Nowakowi wielkie dzieki.

Borussia

#41 Post autor: Borussia » 22 kwie 2006, o 23:15

Moim skromnym zdaniem widza przyszlosc Ruchu dobrze bo kobieta rzadzaco kasa nie kieruje sie uczuciami ino rozwaga i jak mo jeszcze z tego byc rozliczono przez Chopa i do tego jej szefa to bydzie rzeczywiscie chciala miec sukces w powierzonej robocie.Jak kobieta coschce to osigo to.Trocha boja sie jej wypowiedzenia...jako przedsiębiorstwo, na prostą i zbilansować je przynajmniej "na zero"
O jakim zerze tu myslala?
Zeby ino tyn plan bol taki dlugi jak jest i rozliczany dosc czysto kaj sie jest ale nie wiem jaki mo byc cel.Zmiana jakis osoby na takim stanowisku polaczone jest zawsze z jakas mysla co sie chce zrealizowac.Jako ta mysl jest ,z zodnych wypowiedzi zech nie wyczytol ani nie widziol jakis.Nigdy nie godo sie o tym co sie chce zrobic jak moze sa to rzeczy niewygodne do kogos,uwaga zwroco sie na cos innego ,zeby robic cos innego.
Jako Kobieta przy pieniadzach to jest dobrze ale musza dalej patrzec w jakim kierunku to idzie.Pomoc musza wszyscy,druzyna,osoby odpowiedzialne za sportowo strona ale takze kibice.,albo chcemy zeby nasz obiod niedzielny zrobiola nom nasza zona czy matka tak jakto znomy,albo chcemy zeby nom te same osoby zrobioly ten obiod nie tak jak umia ino wszystko z puszki,Tyn bedzie szybciej ale czy tak smakowac bedzie jak tyn co robia one same?!
Wszystko potrzebuje czas.....

Borussia

#42 Post autor: Borussia » 23 kwie 2006, o 03:03

atomic pisze:
Borussia pisze:... dobrze bo kobieta rzadzaco kasa nie kieruje sie uczuciami ino rozwaga...
:lol: aha?! Kobiety kombinuja tak jak chlopy, moze 40 lat temu bylo inaczej. Niech kurde nawet E.T. przejmie sterowanie klubu, ale niech z tego nareszcie bedzie widac jakies sportowe rezultaty.
Jak tak bedziesz moje wypociny komentowol,wycigajac jedne zdanie to napweno bedzie lepi.Najpierw kasa potem Auto,w przeciwnym wypadku albo sa ciezkie chwile albo przychodza ciezkie czasy...

Moim skromnym zdaniem widza przyszlosc Ruchu dobrze bo kobieta rzadzaco kasa nie kieruje sie uczuciami ino rozwaga i jak mo jeszcze z tego byc rozliczono przez Chopa i do tego jej szefa to bydzie rzeczywiscie chciala miec sukces w powierzonej robocie.Jak kobieta coschce to osigo to.Trocha boja sie jej wypowiedzenia...jako przedsiębiorstwo, na prostą i zbilansować je przynajmniej "na zero"
O jakim zerze tu myslala?
Zeby ino tyn plan bol taki dlugi jak jest i rozliczany dosc czysto kaj sie jest ale nie wiem jaki mo byc cel.Zmiana jakis osoby na takim stanowisku polaczone jest zawsze z jakas mysla co sie chce zrealizowac.Jako ta mysl jest ,z zodnych wypowiedzi zech nie wyczytol ani nie widziol jakis.Nigdy nie godo sie o tym co sie chce zrobic jak moze sa to rzeczy niewygodne do kogos,uwaga zwroco sie na cos innego ,zeby robic cos innego.
Jako Kobieta przy pieniadzach to jest dobrze ale musza dalej patrzec w jakim kierunku to idzie.Pomoc musza wszyscy,druzyna,osoby odpowiedzialne za sportowo strona ale takze kibice.,albo chcemy zeby nasz obiod niedzielny zrobiola nom nasza zona czy matka tak jakto znomy,albo chcemy zeby nom te same osoby zrobioly ten obiod nie tak jak umia ino wszystko z puszki,Tyn bedzie szybciej ale czy tak smakowac bedzie jak tyn co robia one same?!
Wszystko potrzebuje czas.....

KacoR
Kontakt:

#43 Post autor: KacoR » 23 kwie 2006, o 11:49

trza miec ino nadzieja ze ta pani zrobi cos pozytecznego do Ruchu :roll:

bolo23

#44 Post autor: bolo23 » 24 kwie 2006, o 10:41

wszystko gro, ino poza tym ze baba mieszko w dabrowie gorniczej... ale mysla ze jak sie tego 13go w piatek urodzila, to to jest to jedno z jej nieszczesc... oby jedyne.
powodzenia

DjMaciar
Kontakt:

#45 Post autor: DjMaciar » 24 kwie 2006, o 10:55

Moze i sie do rada ale zas gorolica w zarzadzie
wszystkie ludzie kiere cos rzadzom na slasku to abo z sosnowca
abo dabrowy gorniczej cos smierdzi mi tu propagandom
do wyciszenia ale nie dzielmy skory na niedzwiedziu
pozyjemy zoboczymy
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

ODPOWIEDZ