Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
Zaczyno mie to wszystko pi***olić. w tym tydniu 14 złoty na bilety i hu***a jaki mało!!! juz nie chodzi o kasa nawet ale o to, ze tam jest zero zaangazowania! Biza. No tyn to dzisiej odpierdaloł parodia no ku*** kaj sie rodzą takie zawodniki. trener to chyba czekoł ze zmianami az my do 3 ligi slecymy! Na 10 ktoś pedzioł : na jesień kupisz miesięczny na całe województwo i kożdy wyjazd zaliczysz!
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie bylem na meczu z powodow klopotow finansowych. Ale wedlug relacji Lukasza na stronie glownej mecz zostal calkowicie zasluzenie wygrany przez Wroclawian. Za to co prezentuja "grajkowie" przez ostatnie 4 lata to dzialacze powinni za darmo wpuszczas przynajmniej do konca przyszlego sezonu. Panie Wlecialowski, mam do pana ogromny szacunek ale juz widac ze cala sytuacja przerosla Pana i najlepiej bedzie jak poda sie Pan do dymisji. Panie Klimek, tu nie ma co czekac. Przesunac kilku pilkarzy karnie do rezerw lub ukarac finansowo za gre. Panie Srutwa, wiem ile pan zrobil dla Ruchu i jestem panu wdzieczny za to ale trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc. Ja dzis stracilem jakiekolwiek nadzieje na utrzymanie Ruchu w II lidze. Niestety "Beksiarze" beda mieli co chcieli czyli derby w III lidze. A ja niestety nie jestem wcale przekonany ze w III lidze pojdzie nam na tyle dobrze by po roku wrocic do II ligi. III liga slaska jest zgodnie przez wielu uwazana za najslilniejsza III lige w kraju. Przyklad Slaska, ktory praktycznie nie wzmacniajac skladu walczy o awans do Ekstraklasy. Mam teraz kilka mozliwych scenariuszy:
1) Spadamy do III ligi, wycofuje sie Klimek, Ruch nie jest w stanie splacic dlugow. Odchodza najlepsi gracze, dochodza juniorzy. PZPN degraduje nas do B - klasy. Dzialacze rozwiazuje SSA. Ruch przestaje istniec, po czym kibice postanawiaja go reaktywowac... - szanse 5%
2) Spadamy do III ligi - gra w niej wyglada srednio, Ruch przez kilka sezonow gra w III lidze po czym spada do IV - szanse 15 %
3) Spadamy do III ligi - gra w niej wyglada srednio. Gramy w niej przez kilka sezonow, po kilku latach wracamy do II ligi - szanse 35%
4) Spadamy do III ligi - po roku wracamy do II ligi - szanse 25 %
5) Utrzymujemy sie w II lidze w barazch - 15 %
6) Utrzymujemy sie w II lidze bez barazy - 5 %
1) Spadamy do III ligi, wycofuje sie Klimek, Ruch nie jest w stanie splacic dlugow. Odchodza najlepsi gracze, dochodza juniorzy. PZPN degraduje nas do B - klasy. Dzialacze rozwiazuje SSA. Ruch przestaje istniec, po czym kibice postanawiaja go reaktywowac... - szanse 5%
2) Spadamy do III ligi - gra w niej wyglada srednio, Ruch przez kilka sezonow gra w III lidze po czym spada do IV - szanse 15 %
3) Spadamy do III ligi - gra w niej wyglada srednio. Gramy w niej przez kilka sezonow, po kilku latach wracamy do II ligi - szanse 35%
4) Spadamy do III ligi - po roku wracamy do II ligi - szanse 25 %
5) Utrzymujemy sie w II lidze w barazch - 15 %
6) Utrzymujemy sie w II lidze bez barazy - 5 %
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak cała drużyna sie op***dala, a jeden się stara i coś próbuje to go wyróźniam, to jest + dla niego(19)nie dla gry zespołusimonsays pisze:Po 1. Jak w naszej sytuacji mozna mowic o plusach ??? Chyba tych o kierych mowil Walesa - "Sa plusy dodatnie i plusy ujemne". Jo w Ruchu widza same plusy ujemne.NBS pisze:Najgorszy mecz w rundzie!
Jedyny plus lewa obrona(nr.19) za walke...
Dnooooo...
Młyn dzisiaj w ogóle nie słyszalny, Śląsk śpiewał zdecydowanie głośniej, przynajmniej w 2 połowie(w 1 byłem w młynie ale pewnie to samo)...
Mlyn - wiesz jo Ci powiem, ze sie im nie dziwia, bo jak jeszcze bylo 0-0 i sie kozdemu chcialo spiewac, bo byla szansa na gol, tak jak zaczli przegrywac i potem jeszzce 0-2 bylo to sie nikomu juz nic nie chce. Mie sie tam chcialo plakac a nie spiewac.
Rozwiązywać i zaczynać od IV ligi bez długów, póki jeszcze jest czas Crying or Very sad
i tu mosz racjo !!!!!!!

W 1 polowie bylem w mlynie i tez bylo kiepsko, moze przez sytuacje z policja...
-
- Kontakt:
Ostatni raz z powodu woja byłem na meczu z Łks-em i obiektywnie stwierdzam DNO DNO i jeszcze raz dno!!!!! ku*** III liga jak ch** najlepszy na bisku to po wejsciu w 2 połowie Śrutwa druga sprawa to kibice możecie mnie zbanowac wyklnac i co tam jeszcze chcecie ale takich czasow na Ruchu to ja nie pamiętam pierwszy raz na Cichej byłem wieku 3-4 lat tj. jakies 20 lat temu srednia wieku mnie rozdupca MLYN hehehe poza paranostoma osobami to co to ku*** jest dzieciaki slysza pora strzalow przed szpilem i wydupcaja na 10 szok wiedzialem ze jest zle ale nie podejrzewalem ze az tak !!!
PozdRo.
ZAWSZE WIERNY KS. RUCH Chorzów
PozdRo.
ZAWSZE WIERNY KS. RUCH Chorzów
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ludzie bez jaj z tym rozwiazywaniem klubu: po pierwsze jak sie zaklada nowy klub to sie zaczyna od B klasy (ino gieksa w sumie bezprawnie zaczela od 4 ligi dzieki temu ze dziura zaczol sypac na sedziow) a po drugie to jest Ruch 14-krotny mistrz Polski i ino dlatego ze mamy do dupy pilkarzy to nie mozna wymazac 86 letniej tradycji. Po trzecie nie bydzcie naiwni ze jak znikna te dlugi to do klubu zawita abramowicz i bydymy mieli wciul kasy i sponsorow. Co do meczu - uratowac przed 3 liga moze nas ino cud.
- radzion
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Miałem dzisiaj wrażenie jakby grali przeciwko trenerowi. Takiej padliny nie widziałem dawno. Panie Wleciałowski, Pana czas minął, nie dlatego że należy wymieniać trenera jak grajki grają przeciwko niemu. Powinno sie wy***ać piłkarzyków na zbity pysk, tylke że my nie mamy innej możliwości
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- SzaRlin
- Kontakt:
nojbardzi mie boli to ze zas mom wrazynie ze tym lebrom sie richtig ni chce no bo co sam myslec ? jest jeszcze drugo opcjo ze grac ni poradzom( dyc jakies tam przeblyski mieli) a mozno zas jakis konflikt mlode-stare? jedno je pewne z takom grom bydymy pirszym 14-krotnym meistrym w 3 lidze dyc tyn bizacki to je zwykly szmaciorz kozdo bal przegrol leber lo reszcie tyz szkoda godac ino becec sioe chce a jedno mom marzynie coby kerys szpil np z Heko ni prziszol rzodyn z Nos mozno wtedy by zrozumieli ze na szacunek muszom sie szmaciorze zasluzyc