Zoboczymy jutro jako bydzie frekfenjo. Przypominom ze to byl szpil z liderem a w dodatku z Widzewem. Jak bydzie jutro z 5 tys. to powiym ze sie polepszylo.Slawko pisze:Dokladnie. Frekwencja jestem zaskoczony bo przy takich wynikach nie spodziewalbymsie wiecej niz 2.5 tys. Czyli jednak kibicowsko nie jest najgorzej.
Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław
-
No dobRa rozumia wos ale patrzcie roboty nie mom ucza sie jak wiekszosc byl odsniezac stadio przerobil 12 h i co hu** miol dostol ino plakat TERMINARz i jak jada na szpil daja dyszka na bilet i trzeba cos wypic bo nie pojada trzezwo na taki szpil jak z slaskiem nie byda sie trzezwio na***rdalac czyli wyłązi mi to 20 złotych a tera jeszcze byl na widzewie czyli w ciagu 4 dni musza 50 złotych wylozyc ze wlasnej kasy czyli praktycznie polowa kieszonkowego na miesiac
ale z CIebie chuliganRubyHKS pisze:No dobRa rozumia wos ale patrzcie roboty nie mom ucza sie jak wiekszosc byl odsniezac stadio przerobil 12 h i co hu** miol dostol ino plakat TERMINARz i jak jada na szpil daja dyszka na bilet i trzeba cos wypic bo nie pojada trzezwo na taki szpil jak z slaskiem nie byda sie trzezwio na***rdalac czyli wyłązi mi to 20 złotych a tera jeszcze byl na widzewie czyli w ciagu 4 dni musza 50 złotych wylozyc ze wlasnej kasy czyli praktycznie polowa kieszonkowego na miesiac

-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
wiem ze sie powtarzam ale namawiac ludzi na jutrzejszy szpil
Bajer ze dobrze graja lecz pechowo ( sporo w tym prawdy ) , ze Ruch nas potrzebuje i takie tam
Jutro ma byc sliczna pogoda wiec jak mecz nie wyjdzie to przynajmniej za dyszke kazdy sie troche opali na wolnej przestrzeni
Zreszta musimy wygrac , nie ma innej opcji
Bajer ze dobrze graja lecz pechowo ( sporo w tym prawdy ) , ze Ruch nas potrzebuje i takie tam
Jutro ma byc sliczna pogoda wiec jak mecz nie wyjdzie to przynajmniej za dyszke kazdy sie troche opali na wolnej przestrzeni

Zreszta musimy wygrac , nie ma innej opcji
- Lutz
- Kontakt:
Co do tematu - wygromy
Ad. Frekwencja , dom mały przykład - poniedziełek początek tygodnia IV liga niemiecko , bilety stojące 10 Euro , mecz SSV Ulm - SSV Retlingen , widzów 9500 , a my sie podniecomy jak na szpilu je 4500 z tego 500 gości. Wiym, zaroz sie łodezwiom głosy , że Ruch słabo gro , że drugo liga , że bilety drogie , ale mie sie zdo że sama nazwa Ruch zobowiązue do tego co by przynojmni na szpile w doma chodzić , egal jak i kaj grajom . To niy ma tylko problym Ruchu , ale niższe ceny biletów rozwiążą w tylko mały sposób broblym frekwencji i to na jedyn szpil w fajno pogoda , bo jak bydzie żabami ciulać to i te 5 zł bydzie za drogo pra ? A klub zamiast zarobić te pora groszy co by przynojmni hausmeistra zapłacić bydzie jeszcze wiyncy tracił. I niy fulejcie mi zaś sam o ty biydzie na ślonsku - bo tak jak Łowca napisoł , czym sie różniom Kielce czy Łęczno od Chorzowa - som tam bogatsi ludzie ?

Ad. Frekwencja , dom mały przykład - poniedziełek początek tygodnia IV liga niemiecko , bilety stojące 10 Euro , mecz SSV Ulm - SSV Retlingen , widzów 9500 , a my sie podniecomy jak na szpilu je 4500 z tego 500 gości. Wiym, zaroz sie łodezwiom głosy , że Ruch słabo gro , że drugo liga , że bilety drogie , ale mie sie zdo że sama nazwa Ruch zobowiązue do tego co by przynojmni na szpile w doma chodzić , egal jak i kaj grajom . To niy ma tylko problym Ruchu , ale niższe ceny biletów rozwiążą w tylko mały sposób broblym frekwencji i to na jedyn szpil w fajno pogoda , bo jak bydzie żabami ciulać to i te 5 zł bydzie za drogo pra ? A klub zamiast zarobić te pora groszy co by przynojmni hausmeistra zapłacić bydzie jeszcze wiyncy tracił. I niy fulejcie mi zaś sam o ty biydzie na ślonsku - bo tak jak Łowca napisoł , czym sie różniom Kielce czy Łęczno od Chorzowa - som tam bogatsi ludzie ?
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja ino przy takim wyniku do przerwy to stadion moze sie zrobic pusty :lol: :lol: :lol:KacoR pisze:hehe trocha adrenalinki musi byc :lol:MkF pisze:ty chyba chces zeby polowa ludzi zawału dostała :lol:KacoR pisze:jutro musi byc zwyciestwo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ruch 3:2(0:2) Śląsk
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
- radzion
- Kontakt: