Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław
Bilety po 5 złotych na górnik przyszlo 13 tys i znowu robią akcja plakatowania miast trzeba bydzie znowy zdrapywac I WIDZICIE efekt jak bilety staniały na ruchu napewno stanieja jak byda w barazach grac albo juz w 3 lidze...bilety musza staniec zamiast 4 tys to przyjdzie 8 tys i bedzie wiekszy doping trzeba pokazac tym zabskim kurwom ze ruch na ruch tez potrafi w drugiej lidze przyjsc 10 tys ludzi..pozdro...
- Simone
- Kontakt:
proponuje Ruch z duzej litery pisac to raz
Dwa nie gadaj ze jak masz na net to Cie na bilet za 10 zl nie stac , tak jest w 95 %
Jak ktos sobie woli kupic dwa piwa w knajpie to krzyz na droge
nie jestem za obnizaniem cen biletow bo wtedy pojawia sie za duzo przypadkowych ludzi ktorzy maja w du*** ten Klub
niech se zabole obnizaja , bilety beda w normalnej cenie to znowu ich 1.5 tys przyjdzie jak ostatnio . Widac ile jest kibicow
Dwa nie gadaj ze jak masz na net to Cie na bilet za 10 zl nie stac , tak jest w 95 %
Jak ktos sobie woli kupic dwa piwa w knajpie to krzyz na droge
nie jestem za obnizaniem cen biletow bo wtedy pojawia sie za duzo przypadkowych ludzi ktorzy maja w du*** ten Klub
niech se zabole obnizaja , bilety beda w normalnej cenie to znowu ich 1.5 tys przyjdzie jak ostatnio . Widac ile jest kibicow
- Lutz
- Kontakt:
Jr , Ruby HKS - szkoda że jo niy mom takiej władzy , ale jakby szło to bych osobiście wystąpił z prośbą do zarządu co by extra wos i poru innych na kożdy szpil za darmo wpuszczali i wyjazdy finansowali , bo tego żeby wom dopłacali za przyjście chyba jednak niy dało by sie przeforsować . I nie pierd.........mi sam że aż tako biyda wos żere - troszka gańba - niy uważocie ? Bo z tego co wiym momy jedne z nojtańszych biletów ( skorygować jak sie myla) a wom jeszcze za drogie :oops: . Szkoda słów.
Edit: co wy mocie z tym Janoszkom ( pytanie) - dyć łon jeszcze nic niy pokozoł a mioł pora okazji . To że młody niy styknie , tak samo niy styknie mieć "niebieskie" serce - przykład Wojtek Grzyb.
Edit: co wy mocie z tym Janoszkom ( pytanie) - dyć łon jeszcze nic niy pokozoł a mioł pora okazji . To że młody niy styknie , tak samo niy styknie mieć "niebieskie" serce - przykład Wojtek Grzyb.
-
- Kontakt:
Jeśli chodzi o ceny biletów to czym tańsze tym więcej ludzi będzie. PRzykłąd klubik z katowic czy zabrza.Lutz pisze:Jr , Ruby HKS - szkoda że jo niy mom takiej władzy , ale jakby szło to bych osobiście wystąpił z prośbą do zarządu co by extra wos i poru innych na kożdy szpil za darmo wpuszczali i wyjazdy finansowali , bo tego żeby wom dopłacali za przyjście chyba jednak niy dało by sie przeforsować . I nie pierd.........mi sam że aż tako biyda wos żere - troszka gańba - niy uważocie ? Bo z tego co wiym momy jedne z nojtańszych biletów ( skorygować jak sie myla) a wom jeszcze za drogie :oops: . Szkoda słów.
Znom ludzi któzy muszą ta kasa wyszkrobać na szpil często rezygnując z czego inengo.
10X10 = 100 PLN
5X10=50PLN
Więc niech co niektórzy z Was nie pier... . Jak ktoś mo to nie jest problem różnicy 50 pln w miesiącu. jak nie mo to jest .
Lutz nie miołeś nigdy kieszonkowego? Niektórych rodzice to nie są rokefelrzy.
A nawet jak sie robi za 1100 miesięcznie i mo rodzina to jest między czym wybierac.
Nie godom o przykładach że ktoś woli se 2 piwa kupić niż iść na szpil bo to obojęteni po ile bydzie bilet to i tak nie przyzie.
- 19r20
- Kontakt:
o czym wy teraz pi***olicie za przeproszeniem?
bilety mamy za 10 zł i to dobra cena
przychodzi juz 3 mecz z rzedu po ok 5 tys ludzi i dobrze /a jakie wyniki mamy nie wspomne/
jakby były wyniki to spokojnie przychodziło by wiecej
jest moda na Ruch i ch**
a ze na Żaboli raz przyszło 10tys to nic nie znaczy czy na inne Gieksy przychodzi 4-5 tys a bilety maja po 5 zł a wiekszosc i tak ma za darmo
teraz ze Śląskiem mysle bedzie 4 tys tylko ze jak teraz nie wygramy to frekfencja do konca rundy poleci w okolice 2,5 i tyle w temacie...
bilety mamy za 10 zł i to dobra cena
przychodzi juz 3 mecz z rzedu po ok 5 tys ludzi i dobrze /a jakie wyniki mamy nie wspomne/
jakby były wyniki to spokojnie przychodziło by wiecej
jest moda na Ruch i ch**
a ze na Żaboli raz przyszło 10tys to nic nie znaczy czy na inne Gieksy przychodzi 4-5 tys a bilety maja po 5 zł a wiekszosc i tak ma za darmo
teraz ze Śląskiem mysle bedzie 4 tys tylko ze jak teraz nie wygramy to frekfencja do konca rundy poleci w okolice 2,5 i tyle w temacie...
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
ciekawe jakim cudem chodzą na mecze w Łęcznej abo w Kielcach.Jr pisze:LUTZ sorry mnie stać na bilet i tak łaża na trybuna ale są tacy co maja problem kupić chleb a co dopiero na szpil iść i więć Mi tu nie godej.
Żyjemy na biednym Śląsku a nie w metroplolii
A tyn biydny Śląsk to chyba, żes w filmach Kutza widzioł. To, że Śląsk jest po "zawale" restrukturyzacyjnym to niy znaczy jeszcze, że jest biydny. Biyda to jest na ścianie wschodni, my już od kilku dobrych lot zaś stowomy na nogi, a przikładym tego niych bydzie fakt, że tak ochoczo Warszawka podzielyła Górny Śląsk na Śląsk i "opolszczyzna", bo jako region mimo, że jeden z nojmniyszych momy nojlepsze wskazniki makroekonomiczne. I konkurencji zodnego regionu tak sie warszawka niy boi jak Śląska i skończe już tym ludziom robić woda z mózgu, pozwólcie im sie poczuć dumnymi ze Złotego Orła (tak przi okazji wejrzyjcie sie na godło "opolszczyzny" )
sorry za OT
No "biedne" kielce mają stadion postawili go 16 miesięcy i to miasto !!!! "biedna "łęczna gro w I lidze . Chopie może i wzrost ekonomiczny jest na Śląsku ale w sporcie i większości ludzi żyjących tukej tego niema.Oprucz centr handlowych pokoż Mi kasa gdzie na sport dają kaj są kluby ze Śląska.Wszystko tu pada na pysk rynek pracy momy zajebi...... i no znajdź robota ???? Ilu juz pojechało za chlebem ???
A mnie z biletami chodziło o to że z takimi wynikami to zaniedługo tylko garstka bedzie chodzić przerabialiśmy to nie raz !
A mnie z biletami chodziło o to że z takimi wynikami to zaniedługo tylko garstka bedzie chodzić przerabialiśmy to nie raz !
- mumin1920
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po piyrwsze godomy o cynie biletów niy o zainteresowaniu biznesu i miast sportem.Jr pisze:No "biedne" kielce mają stadion postawili go 16 miesięcy i to miasto !!!! "biedna "łęczna gro w I lidze . Chopie może i wzrost ekonomiczny jest na Śląsku ale w sporcie i większości ludzi żyjących tukej tego niema.Oprucz centr handlowych pokoż Mi kasa gdzie na sport dają kaj są kluby ze Śląska.Wszystko tu pada na pysk rynek pracy momy zajebi...... i no znajdź robota ???? Ilu juz pojechało za chlebem ???
Śląskie kluby niy są biedne bo niema firm ino są biedne bo firmy wolą się łod nich (klubów) czimac daleko
10 złotych ? te "biydne" bajtle za wiyncy wysyłąją idiotycznych SMSów dziynnie.
Robota ? Zarcisz, Wto chce to znojdzie. Pod warunkiem, że umi robic a niy wysuwać ino roszczenia.
Wszysko pada na pysk ??? Bardzo ciekawe mom całkowicie przeciwne zdanie owszem zdowom sobie sprawa, że są całe stada ludzi do kerych gruba czy werk to = "wszystko"
Poczytejscie w wolny chwili http://www.ksse.com.pl
W Dąbrowie Górniczy bydą ściagac do roboty ludzi z Ukrainy bo "bezrobotnym" sie niy chce.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo też uważom, ze cena jest opdowiednio, ostatnio także widać, ze momy jak na ostatnie czasy dobro frekwencja (może to spowodowały nowe nadzieje i dobrzy przeciwnicy), a le nei ważne, teraz właściwie to tylko w rękach i nogach piłkarzy by tako frekwencja utrzymać i gra piłkarzy jak by wygrali najbliższe mecze to spowoduje, że jeszcze może ludzie przydą, a jak nie to tak jak ktoś pisoł wrócimy do tych góra 3 tysiaków, a na mecze mniej atrakcyjne, moze być jeszcze mniej.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: