Ruch Chorzów vs Widzew Łódź 19.04.06r
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wszystkie kluby robią wszystko aby przyciągnąc mlodych kibicow,a wy tylko narzekacie ze w mlynie za mlodzi,ze dziolchy, a od kogo sie mają uczyc jak nie od nas,to oni będą jezdzic na wyjazdy i nadstawiac ryja za Ruch wiec skonczcie już piepszyc,zobaczcie co sie robi na Gks i dzis co sie podzialo na Gorniku, a pozatym dzis z dopingiem nie bylo tak zle,głowa do gory jeszcze jest troche meczy a punkty nam chyba oddadzą,do zobaczenia w sobote na 10
Byłem zobaczyłem może to przeczyta nosz trener ale Ja aWF nie kończyłem. Po pierwsze momy spadek jak Wleciał nie zacznie robić tego co On chce bo ydje Mi się że zaś jest Niebieski Kołchoz
A teroz ode Mnie Chopy po 10 min gry dość ostrej 1 zmiana i 3 kuleje może pech ??? niema koncepcji gry wcal Widzew choby wyższe on Naszych i co same wciepki , optymalnie jeden napastik Srutek (gromy u siebie ???) ,
Pepe mo ciąg na 11m a gro skrzydło przeca On wciepnąć bali nie umie który tojuż mecz ???? Markiewicz młody niech wleżę łod początku zawsze mozna go zmienić ale rezerwa !!! Mikulenas rezerwa strzeloł w sparingaach a teroz nie gro moz się myla ale to powinna być zmina ze Srutkiem Grzyb narazie bez formy dla MNie ława rzuty rozne oprucz Petasza reszta dno. Ludziński fajne skrzydło ale bez wsparcia brak właczania się obrony niera 4 pilnowało Grzelaka a On i tak jeb.. 2 tory. panie Trenerze w Ruchu grają doświadczeni zawodnicyi niedają se rady to chyba trzeba znich zrezygnować kadra Widzewa 4 ludzi rocznik 70 ok 10 ludzi Grzelak 1981 Mario 1971 Grzelak bezpodania 2 bramy Mario sami wiemy
Ps . sorry ale dajmy szanse młody nie ino na 5 min panie TRENERZE ZACZNIJ PAN MYŚlEć a jeszcze jedno kupujemy Ciu.... a wyjebal... My Bartosa (jaki jest każdy wie ale niebieski) a On żabolom ałatwi utrzymanie brama cracopvia i brama śledzie
A teroz ode Mnie Chopy po 10 min gry dość ostrej 1 zmiana i 3 kuleje może pech ??? niema koncepcji gry wcal Widzew choby wyższe on Naszych i co same wciepki , optymalnie jeden napastik Srutek (gromy u siebie ???) ,
Pepe mo ciąg na 11m a gro skrzydło przeca On wciepnąć bali nie umie który tojuż mecz ???? Markiewicz młody niech wleżę łod początku zawsze mozna go zmienić ale rezerwa !!! Mikulenas rezerwa strzeloł w sparingaach a teroz nie gro moz się myla ale to powinna być zmina ze Srutkiem Grzyb narazie bez formy dla MNie ława rzuty rozne oprucz Petasza reszta dno. Ludziński fajne skrzydło ale bez wsparcia brak właczania się obrony niera 4 pilnowało Grzelaka a On i tak jeb.. 2 tory. panie Trenerze w Ruchu grają doświadczeni zawodnicyi niedają se rady to chyba trzeba znich zrezygnować kadra Widzewa 4 ludzi rocznik 70 ok 10 ludzi Grzelak 1981 Mario 1971 Grzelak bezpodania 2 bramy Mario sami wiemy
Ps . sorry ale dajmy szanse młody nie ino na 5 min panie TRENERZE ZACZNIJ PAN MYŚlEć a jeszcze jedno kupujemy Ciu.... a wyjebal... My Bartosa (jaki jest każdy wie ale niebieski) a On żabolom ałatwi utrzymanie brama cracopvia i brama śledzie
-
- Kontakt:
no właśnie nie rozumiem tego dopierdalania się do młyna przeszkadza ci to idziesz do młyna z kumplami i śpiewocie dzieci są na tyle wporządku że będę śpiewąć razem z tobą to na co masz ochote... na pewno od nikogo w pysk nie dostaniesz w młynie a na 10 też tak wszyscy za***iscie nie ryczeli non stop jakby wszyscy tylko tak narzekali jak większość tego forum to ku*** cały świat byłby na etamie kamienia łupanego i tyle bo bardzo łatwo jest narzekać a trudniej coś zrobić dla klubu lepiej mieć 10 prawdziwych kibiców którzy kochają klub niż 1000 takich co są z klubem na dobre ... (a z dzieci z młyna pewnie jakiś proicent fanaycznych wyrośnie)
DWA MIASTA,JEDEN KLUB KATOWICE KS.RUCH.Chorzów
-
- Kontakt:
moim zdaniem pod wpyłwem kibicowskim tak chujowo wyszli ze szok
po 1 bez oprawy fest sie zdziwiłech ...
po 2 ten doping na 7 hmm szczerze chu** nie młyn nie wiem czemu ale jezdza na wyjazdy i tam jest konkret doping a u nos.. posiedziołech dzis 2 połowa na dziesionie tam to jest impreza z dopingiem nic dodac nic ujac i chuba po dzisiejszym szpilu zaczna tam dopingowac naszych pseudo kopaczy:lol:
ogolnie szcerze mowiac Widzew nic nie groł ,a zreszta jestech tak wkurwiowny ze szkoda godac
i nie chce dalej pisac na temat tego szpilu
pozdro dla Kibiców Widzewa i gratulacje wygranej
po 1 bez oprawy fest sie zdziwiłech ...
po 2 ten doping na 7 hmm szczerze chu** nie młyn nie wiem czemu ale jezdza na wyjazdy i tam jest konkret doping a u nos.. posiedziołech dzis 2 połowa na dziesionie tam to jest impreza z dopingiem nic dodac nic ujac i chuba po dzisiejszym szpilu zaczna tam dopingowac naszych pseudo kopaczy:lol:
ogolnie szcerze mowiac Widzew nic nie groł ,a zreszta jestech tak wkurwiowny ze szkoda godac
i nie chce dalej pisac na temat tego szpilu
pozdro dla Kibiców Widzewa i gratulacje wygranej
-
- Kontakt:
- KikoMaćki
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja mosz racja biza wyszytko zdupioł jakby nie on to by my wygrali :roll: skonczcie juz ludzie bo tego sie czytac niedo, na boisku gro 11 ludzi a wy ino winicie srutwe i bizaka. Płakać sie chce a w sobota to napewno zas zobocza te 2tysiace najwierniejszychsalas pisze:ja powiem tylko jedno niech ku*** sie skonczy ku*** niebieska rodzina bo jjo juz ku*** kolejne 10 zl nie zamierzam wydawac!!!!!!!!!!!!!!!!srutwa biza wy***rdalac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pierw śpiewocie Zawsze wierni i oddani po kres życia psychofani a za 5 minut Ruch to My a nie Wy a Widzew na to Co Wy śpiewacie niebiescy co wy śpiewacie? Nawet kibice widzewa byli zdziwieni. Wstyd i gańba. Moim zdaniem na 10 był młyn i będzie. Teroz się odezwą same młode co byli w młynie. Jednym słowem Wstyd mi za Was. Mecz mimo porażki wyrównany.
-
- Kontakt:
Tu popierom kibica GKSu.19GKS64 pisze:Dziwi mnie tylko rzecz:przy 5tysiacach,moim zdaniem powinien byc duzo duzo lepszy doping,nie rozumiem dlaczego oprocz kilku momentow wsparcie bylo cieniutki.Moze pora cos zmienic?Pozdrawiam i zycze powodzenia w meczu z WKS-em.
Jaka gra taki doping jaki doping taka gra.Tak dzis bylo.
Czasem nie wiem czy mlyn jest na 7 czy bardziej na 10 jak 10 spiewo a mlyn sie dopiero dolaczo.
Juzech niedowno pisol na ten temat.
Myslolech ze z Widzewem bedzie swieto na trybunach a bylo to samo co na murawie czyli porazka.
Ktos tu pisol jak to na Widzewie roz nie wyszlo i spiewali chorzowski Widzew.Ale efekt tych pozdrowien byl itak za***isty a u nos jak to dzis wylazilo bylo slychac :roll:
Jezech zdania ze nie ma u nos osoby kero umie prowadzic doping.
Jest dzial doping.Dajecie swoje propozycje dopingu i kto to wdrazo?? Bo jo slysza durs ciagle te same piosenki a czasem mom wrazenie ze duzo ludzi nie zno nawet starych piosenek spiewanych na Ruchu.Zdaje mi sie ze to efekt tego ze w mlynie w ch** dzieciarni obu plci.
Widzew za***iscie prowadzil doping szczegolnie w 1 polowie.To oni chcieli rozruszac nasz stadion mimo naszej porazki ale potem widzac jak jest sami ucichli.
Co do meczu to wielko szkoda bo gra nie byla zla ale zwycieza ten co szczelo bramki.
Pozdrawiam Widzew Wasze miejsce jest w 1 lidze a jo zas pojda na Ślask z nadzieja na 3 punkty i pozostanie w 2 lidze.....
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo jest mlody i bylch na 10 i tyz napisze ze mi wstyd za niektorych starszych kibicow Ruchu ktorzy nie umia uszanowac zgody z Widzewem i cały mecz na nich najezdzali, rozumia ze ktos moze sie z tym nei zgadzac i meic inne zdanie na ten temat ale to moze je zachowac dla siebie .....stefan29 pisze:pierw śpiewocie Zawsze wierni i oddani po kres życia psychofani a za 5 minut Ruch to My a nie Wy a Widzew na to Co Wy śpiewacie niebiescy co wy śpiewacie? Nawet kibice widzewa byli zdziwieni. Wstyd i gańba. Moim zdaniem na 10 był młyn i będzie. Teroz się odezwą same młode co byli w młynie. Jednym słowem Wstyd mi za Was. Mecz mimo porażki wyrównany.
schodzimy na psy i to nie ino pilkarsko
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no niestety, kolejny raz drużyna, kero naprawda to nie wiele grali bierą nam punkty,
moim zdaniem pierwsza brama to błąd Nowaka, o ile tam wogóle był faul bo obaj szli ślizgiem
druga nie potrzebny faul na skraju pola karnego.
niestety to co pisoł bolo jak wygrać z Ruchem jest szczerą prawdą, po prostu trzeba oddać gre Ruchowi, a w spotkaniu mieć jedną czy dwie sytuacje podarowane przez Ruch i przynajmniej jedną z niej wykorzystać
trzeba jasno powiedzieć, że z takim wykończaniem akcji baraże to maksimum na co nas stać.
Jeszcze jedna sprawa dla mnie dziwna, wchodzi Łudziński i jest jednym z bardziej ambitnych i wygrywających pojedyki jeden na jeden zawodnik.
wchodzi Petasz i jego trzy wrzutki wprowadzają więcej zamieszania niż chyba wszystkie inne wcześniejsze.
No cóż może trzeba zarezykować i dać tym graczom grać od początku mimo na pewno ich o wiele słabszej grze obronnej, mieli my niby dalej grać tak dobrze w tyle, a przód miał zaskoczyc, a jak jest ...
moim zdaniem pierwsza brama to błąd Nowaka, o ile tam wogóle był faul bo obaj szli ślizgiem
druga nie potrzebny faul na skraju pola karnego.
niestety to co pisoł bolo jak wygrać z Ruchem jest szczerą prawdą, po prostu trzeba oddać gre Ruchowi, a w spotkaniu mieć jedną czy dwie sytuacje podarowane przez Ruch i przynajmniej jedną z niej wykorzystać
trzeba jasno powiedzieć, że z takim wykończaniem akcji baraże to maksimum na co nas stać.
Jeszcze jedna sprawa dla mnie dziwna, wchodzi Łudziński i jest jednym z bardziej ambitnych i wygrywających pojedyki jeden na jeden zawodnik.
wchodzi Petasz i jego trzy wrzutki wprowadzają więcej zamieszania niż chyba wszystkie inne wcześniejsze.
No cóż może trzeba zarezykować i dać tym graczom grać od początku mimo na pewno ich o wiele słabszej grze obronnej, mieli my niby dalej grać tak dobrze w tyle, a przód miał zaskoczyc, a jak jest ...
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
co ty nie powiesz, a może własnie chcieli je wyrazic na głosGoscioo pisze: za niektorych starszych kibicow Ruchu ktorzy nie umia uszanowac zgody z Widzewem i cały mecz na nich najezdzali, rozumia ze ktos moze sie z tym nei zgadzac i meic inne zdanie na ten temat ale to moze je zachowac dla siebie .....
schodzimy na psy i to nie ino pilkarsko