Ruch Chorzów vs Widzew Łódź 19.04.06r

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#121 Post autor: Bytom20 » 19 kwie 2006, o 21:18

starvin mosz recht.

Panewniki
Kontakt:

#122 Post autor: Panewniki » 19 kwie 2006, o 21:24

SZKODA GODAC!!!!! Jak mozna tak zdupic :?: :?: Z takom grom to III LIGA III LIGA HKS :!: :evil: Niestety ale tako jest prowda :?
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

staRvin
Kontakt:

#123 Post autor: staRvin » 19 kwie 2006, o 21:24

a jeszcze cos powiym ;p moze ktos ogarnie wreszcie tyn mlyn ? jakies chopy bydom spiewac a nie bajtle jakies...! jo som nie mom glosu to sie tam ani nie biera !

JEDI_V
Kontakt:

#124 Post autor: JEDI_V » 19 kwie 2006, o 21:33

Zawsze zech godol ze we mlynie jakies barany siedzom,a tyn co to niby tam zondzi to niech sie leb w mikrowela wrazi ciul gupi,dzieci ku*** do szkoly uczyc sie tumany bo bydziecie ku*** flaszki po chasiokach zbiyrac,niystety szykuje sie 3 liga,jo mom RUCH w sercu i moga nawet na okregowka lazic ale niy tam jest ich miejsce.I jesce roz powtarzom ku*** dzieci do szkoly a niy takie ciulstwo lotpierdalac w mlynie bo nastympnym razem ku*** komus kadubek sleci,pyrsku ci*** ze mlyna
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

Pepek
Kontakt:

#125 Post autor: Pepek » 19 kwie 2006, o 21:34

Bytom20 pisze:Z przebiegu całego meczu byliśmy drużyną lepszą lecz mało skuteczną. Na Śląsk każdy szanujący się kibic od 18 lat w góre idzie na 10. Reszta bajtli do młyna i niech tam coś kaszlą. JĘŚLI MY ZAJEBIEMY NA NICH FOCHA TO BĘDZIEMY NAPEWNO GRAĆ W III LIDZE.

co ty mi tu bedziesz pi***olic kaj mom isc ku***? szanuja sie za to ze jestech kibicem Ruchu a nie innego badziewa i nie bedziesz mi sam pi***olic kaj mom isc.
Co do meczu nie bylo mnie, ale myśla ze nie bylo tak zle fakt porażka ale patrza to bramki ze stałych fragmentów gry, poprostu nie ma skutecznosci, ktos mi godol przez tel ze powinien byc karny na Śrutwie, ale niech loni zaczna strzelac bramki z gry a nie z karnego. Od poczatku sezonu we wszsytkich meczach byli lepsi od przeciwnikow a tu ku*** ino jedno zwyciestwo jak to jest?

Sercem i Duchem na Zawsze z Chorzowskim Ruchem

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#126 Post autor: spyru » 19 kwie 2006, o 21:35

Prawda jest taka że nie mamy napastników. W polu zagrali naprawde dobrze. Momentami przygniatająca przewaga Ruchu. Ale co z tego skoro to wszystko kończyło sie na szesnastym metrze. Sruti napisz coś po dzisiejszym meczu. Co do dziewczyn w młynie to też jestem zdania że trzeba je, z całym szacunkiem, delikatnie mówiąc usunąć.
Jeszcze jedno. Wole w bramce Paśnika :evil:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

CHORZOWSKI_NAROD_SLASKI

#127 Post autor: CHORZOWSKI_NAROD_SLASKI » 19 kwie 2006, o 21:39

na boisku bylimy lepsi ale 3 punkty jadom do Łodzi

hagi17

#128 Post autor: hagi17 » 19 kwie 2006, o 21:42

Powiem tyle, kompletny brak skuteczności, choć gra całkiem przyzwoita, druga bramka dla Widzewa - karny z kapelusza, siedziałem na łuku więc widziałem tą sytuacje z bliska - nic nie było. Co do dopingu, bardzo słaby, chłopaki przegrywają i nie są wspierani dopingiem, porażka.

Awatar użytkownika
ruchowiec71
Kontakt:

#129 Post autor: ruchowiec71 » 19 kwie 2006, o 21:47

Nie wiem po co to pisze tak smao jak edne napisłą chyba po to zeby się wyżyc. Nie zgodze sie z wmai zę ta gra spadmay - wiem ze mamy strate ale oni dzis zgarali nalepszy mecz na wiosne.ma pewneo lpiej niż z lechia. wiadomo skutecznośc. Widzew zrobił 2 no moe 3 akcje i co 2 bramki z wolnego i karnego a późije nic. Wiadomo równeiż ze liczy sie co wleci do bramki ale i tak wierze ze nie spadna nie moga. I czemu młyn ryczoł ze rych to my a nie wy?? Czemu gwizdali?? i czemu ku*** mac Chorzów grac?? Albo co wy robicie?? jakos nie wydaje mis ez e mozna odmóic im dzis woli walki. Pozdro dla wszy ... horzwskich
WIELKA WIELKA WIELKA

NIEBIESKA ERKA

puchu
Kontakt:

#130 Post autor: puchu » 19 kwie 2006, o 21:49

ku*** czytam to i myśle ze byłem na zupełnie innym meczu Ruch dawno nie grał tak dobrze, nie strzelał tyle razy na bramke, nie grał z takim zaangażowaniem, ale coż pech. Ponoć szczęście sprzyja lepszym Widzew w tabeli jest wyżej ale nie pokazał nic ciekawego prócz swojego bramkarza który naprawdę jest niezły w sumie 2 ,3 ich akcjie z ktorych mieli 2 stałe fragmenty i strzelili nam dwie bramki. Co wy pi***olicie o 3 lidze ? z każdym sie zakładam że Ruch najprawdopodobniej po barażach no ale cóż sie utrzyma ale na pewno nie spadnie. A dlaczego chodzicie na Ruch ? dlatego że chcecie zobaczyć olśniewający futbol? chyba nie poprostu kochacie tą drużyne i dlatego przychodziccie na cichą 6 tylko dlaczego przy takim zaangażowaniu niebieskich bo naprawde za***rdalali jak rzadko po 2 bramce widzewa wszyscy oscentacyjnie wychodzą ? co znaczy sercem i duchem na zawsze bede z Ruchem, albo wierni po porażce dumni po zwycięstwie prawda jest taka, że każdy chciałby widzieć zwycięstwa tylko że to nie jest rola kibiców bo nie da się non stop być kibicem najlepszej drużyny (chyba że sie zmienia barwy) a Ruch w to nie wątpie każdy kocha najbarzdiej (może zaraz po dziewczynach, żonach itp) i trzeba w niego wierzyć i prosze nie mówicie że 3 liga z taką grą bo mnie naprawde ch** szczela skoro Ruch byłnaprawde lepszy ale brakuje im czegoś ale na utrzymanie na pewno starczy. pozdrawiam wiernych kibiców, których na Ruchu chyba coraz mniej. Bo wkurwiało mnie jak nas kibicie widzewa uczyli jak sie powinno śpiewać że na stojąca itp . a na trybunach by to wszystko było tylko wyniki. jeszcze raz pozdrawiam !
DWA MIASTA,JEDEN KLUB KATOWICE KS.RUCH.Chorzów

bajtel_R

#131 Post autor: bajtel_R » 19 kwie 2006, o 21:51

ku*** taki szpil gra jak dzis fenomenalno i co z tego jaki sedzai zdupił cały szil z 10 zech widzioł 2 reki w polu widzewa.Tak po prowdzie to Widzew wcale nie był dzis taki dobry.

/R\ cRazy 1920
Kontakt:

#132 Post autor: /R\ cRazy 1920 » 19 kwie 2006, o 21:51

jo nie umia uwierzyć w to że wielki Ruch Chorzów spadnie do 3 ligi :shock: 14 mistrzostw,tyla lot w pierwszej lidze z takimi wynikami.ch** mie strzelo ze musza zyc w czasach w kerych Ruch jest zagrożony spadkiem do 3 ligi,w czasach kaj na młynie to połowa ludu to bajtle i dziołszki. A czemu oprawy na mecz z Widzewem nie było :shock: feSt. A co do meczu to mi ręce opadają...mom dosyć... :( :( :( :( ponoć wiara czyni cuda,to jo wierza że Ruch nie spadnie! :!: :!:
NIEBIESCY BYTKÓW

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#133 Post autor: HKSADIK » 19 kwie 2006, o 21:52

no zagrali pięknie,ambitnie a 3 punkty pojechały do Łodzi... :shock: dla mnie nie liczy sie styl-dla mnie liczy sie zwycięstwo!!ludzie my jesteśmy w strefie spadkowej.. :shock: :roll:

19GKS64

#134 Post autor: 19GKS64 » 19 kwie 2006, o 21:54

No coz,Widzew mial dzisiaj sporo szczescia.Ciekawe jest to,ze mozna grac slabo i wygrywac,Widzew dzisiaj byl duzo slabszy,a mimo wszystko zdobyl 3 punkty. Jestem kibicem GKS-u,ale na mecze Ruchu czesto chodze i zycze temu klubowi aby powrocil do 1 ligi,gdyz uwazam ze miejsce tak zasluzonych klubow jest w ekstraklasie.Dziwi mnie tylko rzecz:przy 5tysiacach,moim zdaniem powinien byc duzo duzo lepszy doping,nie rozumiem dlaczego oprocz kilku momentow wsparcie bylo cieniutki.Moze pora cos zmienic?Pozdrawiam i zycze powodzenia w meczu z WKS-em.

Stary kibic

#135 Post autor: Stary kibic » 19 kwie 2006, o 21:54

Czy q.. trener dalej jest kolega p.Srutwy? Chyba tak ,bo jak mozna do takiego stanu rzeczy dopuscic? Dlaczego jest taka skutecznosc ataku? Co wyrabia sie na treningu? Wice sie opowiada czy losuje sie kto leci po piwo? Czy Q.. Srutwa Tobie nie jest wstyd? Zapierdalacz wiele sytuacji i tobie nie daje nic do myslenia? Co do Q ..jestes wielkim krulem strzelcow?
Komu zalezy aby tak zasluzony klub spadal az do 3-ciej ligi? Czy Q ktos nie potrafi op***dolic trenera i zawodnikow tak aby to im gdzes wyszlo?! Za te porazki zero wyplaty !-! To jest skandal panowie szlachta. Wswtyd i chanba!

ODPOWIEDZ