Grzyb bez formy, po drugiej stronie biega Bonk, który nie dość że nie ma szybkości, predysponującej do grania na flance, to jeszcze nei ma lewej nogi. Wiec jak ma ta gra wyglądać. Troche mnie to denerwuje że Wleciał miał 4 miesiące na skompletowanie składu, a teraz w każdym meczu gra kto inny. Najpierw był Petasz, potem Łudzński, lige zaczeliśmy z Bastą a teraz jest Bonk, który na lewą pomoc nie nadaje sie wogóle. Aaaa jeszcze po drodze był Cwielong i Bizacki. Jaki z tego morał?Skrzydeł wogóle prawie nie mamy. Nie ma chłopa który by troche pociągnął skrzydłami i dograł jakąś dobrą piłkę do napastników
Ruch Chorzów vs Widzew Łódź 19.04.06r
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
poza tematem :bartos reloaded
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1& ... _id=118161
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
-
- Kontakt:
To sie wydało, czemu z Podbeskidziem tak "dobrze" grał...salas pisze:poza tematem :bartos reloaded
-
- Kontakt:
salas pisze:poza tematem :bartos reloaded
"Baran" zawsze zostanie baranem
Szkoda bo talent mial chyba najwiekszy z trio Bartos, Gorawski , Molek ale mozgu to on nie posiada albo przepil
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Taaa, iść na pasterke i sie nie napić :hahaha: :hahaha:Nie mogę w to uwierzyć, jak można się opić w taki dzień. Nawet ci, którzy nie biegają do kościoła co tydzień, potrafią uszanować dwa dni w roku: Wigilię i Wielki Piątek i nie używać alkoholu
Bartos od samego początku miał problemy wychowawcze. Dochodziły słuchy już nawet jak zaczynał grać w Ruchu. Szkoda, kolejny talent zmarnowany przez gorzołe
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jutro sie okaze kto jest prawdziwym kibicem z was bo do ku*** nedzy przy swoim klubie trzeba byc zawsze ina dobre i na zle!!!
jutro wszyscy na cicho 6 !!! a ty 19adRianek20 jo mom 16 lot moja staro mysli ze jo nigdy nie byl na szpilu Ruchu a na kozdym meczu zech jest na wyjazdy tyz jezdza !!
wszystko zalezy od dobrych checi a nie takie pi***olenie ze mamusia nie pozwoli !! na szpil za***rdalac jutro mo byc mlyn na pelnej ku***e
i jo wierza ze wygromy !!!!
pzdR Piekary Śląskie KS RUCH
ADMIN: ochlon i nie klnij tyle. ostrzezenie
jutro wszyscy na cicho 6 !!! a ty 19adRianek20 jo mom 16 lot moja staro mysli ze jo nigdy nie byl na szpilu Ruchu a na kozdym meczu zech jest na wyjazdy tyz jezdza !!
wszystko zalezy od dobrych checi a nie takie pi***olenie ze mamusia nie pozwoli !! na szpil za***rdalac jutro mo byc mlyn na pelnej ku***e
i jo wierza ze wygromy !!!!
pzdR Piekary Śląskie KS RUCH
ADMIN: ochlon i nie klnij tyle. ostrzezenie
-
- Kontakt:
ciekawy jestem ile razy grał wczorajszy w Ruchu i było o tym cicho sza ? Podbeskidzie ? Polonia ? Piast ? razem 8 pkt ?, a wcześniej ?salas pisze:poza tematem :bartos reloaded
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No wlasnie tez sie dziwie im ale jeszcze 3 lata i byda se mogl pojsc:DDobrze ze mnie puszczaja na Naprzód Janów:D:D:D[/img]Jop pisze:To już jest chop dorosły prawie nie wiem czemu Ci nie pozwala jak odemnie by to zależało to bym Cie puścił pozdro19adRianek20 pisze:Jop pisze:A wiela ty mosz lot ze ci mama nie pozwala19adRianek20 pisze:Kur....de!!!!!!Moi starzy sa po***ani!!!!Nie chca mnie na mecze puszczac bo mowia ze mnie pobija i ze straszne chuliganstwo.....![]()
I jak tu sie nie wkurzyc?
15:D
dla mamy:flaga:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jop pisze:19adRianek20 pisze:Jop pisze:A wiela ty mosz lot ze ci mama nie pozwala19adRianek20 pisze:Kur....de!!!!!!Moi starzy sa po***ani!!!!Nie chca mnie na mecze puszczac bo mowia ze mnie pobija i ze straszne chuliganstwo.....![]()
I jak tu sie nie wkurzyc?
15:D
Jo takich problymow niy mom. Może to dlatego, że ojciec tyż je niebieski i jak miol trocha wiyncyj lot niz jo to bol juz som na wyjezdzie w Gdańsku

- radzion
- Kontakt:
sedzia tego spotkania jest Piotr Wieczerzak z Krakowa, tak zech paczol jak nom dotad sedziowol myslac ze znojda cos ciekawego ale raczej nic nie ma, no moze to ze najczesciej padal wynik 1-1 boaz 5 razy na 13 spotkan:
a sam jako ciekawostka mecze sedziowane przez tego arbitra:
obecny sezon:
Slask - Ruch 3-1
poprzednie sezony:
ŁKS - Ruch 1-1
Ruch - ŁKS 6-1 :-)
ŁKS - Ruch 1-1
Tloki9 - Ruch 1-1
Ruch -STasiask 1-1
Ruch - Stomil 2-1
RKS R - Ruch 3-0
Ruch - Pogon 0-0
Pogon - Ruch 1-1
Ruch - Amica 2-2 (pamietne elwry i awans do grupy mistrzowskiej)
Ruch - Legia 1-4
Widzew - Ruch 1-0
tyla tego bolo
a sam jako ciekawostka mecze sedziowane przez tego arbitra:
obecny sezon:
Slask - Ruch 3-1
poprzednie sezony:
ŁKS - Ruch 1-1
Ruch - ŁKS 6-1 :-)
ŁKS - Ruch 1-1
Tloki9 - Ruch 1-1
Ruch -STasiask 1-1
Ruch - Stomil 2-1
RKS R - Ruch 3-0
Ruch - Pogon 0-0
Pogon - Ruch 1-1
Ruch - Amica 2-2 (pamietne elwry i awans do grupy mistrzowskiej)
Ruch - Legia 1-4
Widzew - Ruch 1-0
tyla tego bolo