Ruch Chorzów vs Widzew Łódź 19.04.06r

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Vojak

#46 Post autor: Vojak » 17 kwie 2006, o 19:08

1:0 do nos :wink: trza zawsze wierzyc w zwyciestwo

Awatar użytkownika
Adrian.G
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#47 Post autor: Adrian.G » 17 kwie 2006, o 20:22

Vojak pisze:1:0 do nos :wink: trza zawsze wierzyc w zwyciestwo
zgadzam sie !
Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.

Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.

FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#48 Post autor: Simone » 17 kwie 2006, o 22:17

Jacusiu z Katowic jakbym Cie znal to bym sie wetnal ze z palcem w du*** sie utrzymamy i bym wygral

Jednak nie o to chodzi , mialo byc w tym sezonie inaczej

19adRianek20
Kontakt:

#49 Post autor: 19adRianek20 » 18 kwie 2006, o 09:38

Kur....de!!!!!!Moi starzy sa po***ani!!!!Nie chca mnie na mecze puszczac bo mowia ze mnie pobija i ze straszne chuliganstwo..... :( :/ I jak tu sie nie wkurzyc?

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#50 Post autor: 19r20 » 18 kwie 2006, o 09:54

popatrzcie na wyniki Widzewa ludzie! z czym do ludzi?
Widzew nie gra wielkiej piłki ale gra konsekwentnie.
Tak jak Legia w 1 lidze spokojnie wygrywa mecz za meczem co pewnie jej da Mistrza Polski tak i Widzew wygrywa spokojnie w 2 lidze każdy mecz 1:0 co do mu awans.
Ktoś kto wierzy w zwycięstwo Ruchu jest poprostu naiwny.
Przegramy i tyle!
Widzew Ole oleole Łódzki Widzew Oleole
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2006, o 14:26 przez 19r20, łącznie zmieniany 1 raz.
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

COBRA

#51 Post autor: COBRA » 18 kwie 2006, o 11:19

Ciezko wyczuc jaki bedzie wynik,ale jestem pewien ze Ruch zagra dobry mecz bo to juz taka regula z cieniasami cienko a z mocnymi lepiej,ale znajac zycie sedzia nas zalatwi i bedzie porazka.

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#52 Post autor: Wilus » 18 kwie 2006, o 11:43

Zgadzam sie z niektorymi, ze nie ma sie co podniecac, bo nie ma podstaw aby byc optymista przed tym spotkaniem. Optymizm trzeba opierac na jakis realiach, a te patrzac na gre Ruchu sa raczej mizerne. Dotad nie komentoewalem gry niebieskich, ale obecnie po 5 szpilach postaram sie dac krotki opis :). Nie wiem dlaczego 90% ludzi na tym forum nagle widzi, ze Ruch gra .... dobrze tylko mo pecha. Dla mnie nie ma wiekszej poprawy w stosunku do gry wczesniej. Nawt mecz z Lechia byl IMO wrecz cieniutki, a to ze my wygrali to zasluga ....Lechii, ktora grala wrecz zenujaco slabo ( zadko sie spotyka zespoly, ktore w meczu nie stwarzaja zadnego zagrozenia w ataku, tak jak Lechia, poza przypadkowym strzale w lata i kiksach Pasnika ). Ten mecz pokazal , ze dalej nasi zawodnicy nie potrafia podac celnie pilki na 30, 40 metrow do drugiego chopa, strzalow z dystansu zero, a skurcze w 90 min w 4 szpilu rundy to smiech na sali. Podniecanie sie remisami 0:0 po grze 11 na 10 z lapanka z Jaworzna czy obrona Czestochowy w Lodzi moim zdaniem tez nie przynosi nom powodow do radosci. W koncu jak pamietacie przez te cholerne remisy to my spadli do 2 ligii, a teraz jestesmy na dobrej drodze, aby spasc do 3............no ale jak to niektorzy to tlumacza przez 4 szpile my nie starcili tora.
Znajac zycie to mecz z Widzewem bedzie zalezal wylacznie od tego jak zmotywowany Widzew zawita na Ruch, jezeli beda chcieli wygrac na maksa to wygraja a jak beda troche rozkojarzeni to bedzie 0:0

PS Prosze oszczedzcie mnie i nie poruszejcie tematu ze idymy na ...... awans jak nie teraz to za rok. Awans to w tej chwili melodia przyszlosci i to IMO dalekiej. Zarzad sie skupia przede wszystkim na splatach dlugu, a awans ich nie interesuje ( albo ich nie stac na to ). Taka jest niestety prawda. :(

Marcin Bałuty

#53 Post autor: Marcin Bałuty » 18 kwie 2006, o 12:30

Wygra lepszy ! PozdRoWienia z czerwonego STAREGO MIASTA , do zobaczenia w Chorzowie . Widzew & RUCH świrów dwóch !

Awatar użytkownika
19Mce20
Kontakt:

#54 Post autor: 19Mce20 » 18 kwie 2006, o 14:11

19adRianek20 pisze:Kur....de!!!!!!Moi starzy sa po***ani!!!!Nie chca mnie na mecze puszczac bo mowia ze mnie pobija i ze straszne chuliganstwo..... :( :/ I jak tu sie nie wkurzyc?
A wiela ty mosz lot ze ci mama nie pozwala :?:
Niebieskie Mysłowice

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#55 Post autor: HKSADIK » 18 kwie 2006, o 14:12

lekkim ch***m 3 punkty zdobedziemy...co wiem to powiem! :shock: :lol:

19adRianek20
Kontakt:

#56 Post autor: 19adRianek20 » 18 kwie 2006, o 14:32

Jop pisze:
19adRianek20 pisze:Kur....de!!!!!!Moi starzy sa po***ani!!!!Nie chca mnie na mecze puszczac bo mowia ze mnie pobija i ze straszne chuliganstwo..... :( :/ I jak tu sie nie wkurzyc?

15 :D:D

loveparadee

#57 Post autor: loveparadee » 18 kwie 2006, o 14:36

HKSADIK pisze:lekkim ch***m 3 punkty zdobedziemy...co wiem to powiem! :shock: :lol:
PRAWDZIWY KIBIC :!: :!: :!:

RESZTA JUTRO W DOMA SIEDZIEC BO PRZECIAZ I TAK PRZEGRAJA :evil: :evil:

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#58 Post autor: Bytom20 » 18 kwie 2006, o 14:42

To że nie tracimy dużo bramek to dobrze. Bo straconych mamy 1 bramka w 5 meczach. Mankamentów w obronie nie należy szukać. Wygraliśmy 1 szpil ze słabiutką lechią. Ze szczakowianką, zagłębiem, świtem zawiedli pomocnicy i napastnicy. Skrzydeł wogóle prawie nie mamy. Nie ma chłopa który by troche pociągnął skrzydłami i dograł jakąś dobrą piłkę do napastników. Za głęboko się cofamy. Wychodzimy z kontrami znacznie za wolno. Pchamy się środkiem bo skrzydeł nie mamy. Napastnicy 0 skuteczności poza meczem z lechią. Obrona robi swoje i gra na zero. Wniosek jest jeden od Widzewa jesteśmy dużo słabsi ale jak ja wydam te 10 zł na ten bilet to chce zobaczyć przynajmniej walke i ruch na boisku. Bieganiem i walką możemy coś wywalczyć bo umiejętności dużych nie mamy. Żeby biegać i walczyc trzeba mieć kondycje a tempo meczu u nas spada już po 30 minutach gry. Nie będe miał do chłopaków pretensji i złego słowa nie napisze na nich nawet jak przegrają ale chce zobaczyć ruch, walke o każda piłkę.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#59 Post autor: 19r20 » 18 kwie 2006, o 15:05

będzie sędziować sędzia: Piotr Wieczerzak (Kraków).
pamięta go ktoś?
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
19Mce20
Kontakt:

#60 Post autor: 19Mce20 » 18 kwie 2006, o 15:22

19adRianek20 pisze:
Jop pisze:

15 :D:D
To już jest chop dorosły prawie nie wiem czemu Ci nie pozwala jak odemnie by to zależało to bym Cie puścił pozdro
dla mamy :wink: :flaga: :piwo:
Niebieskie Mysłowice

ODPOWIEDZ