Ruch Chorzów vs Widzew Łódź 19.04.06r
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie widziałem Widzewa na żywo,ale z opisów ich meczów i wyników jakiie uzyskali do tej pory wynika ,że piłkarsko nie są od nas lepsi tyle że mają więcej szczęścia i troche lepszą skuteczność a przedewszystkim grają do końca.
JAK SIE ODBLOKUJEMY W ATAKU WYGRAMY WYRAŹNIE,JAK NIE 92 MINUTA 0-1
JAK SIE ODBLOKUJEMY W ATAKU WYGRAMY WYRAŹNIE,JAK NIE 92 MINUTA 0-1
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a powiedz mi co ruch pokozo l i w kierym meczu
a powiedz mi kiedy ruch cos pokozoł bo oprócz ogrania słabiutkiej lechi to nic wielkiegoKOCHŁOWICE pisze:Lajtowo bydzie 2:0 do nos,widziolch Widzew na Sosnowcu i nic ciekawego nie pokozali wiec powinni my im pyknac kilka torow.PozdRo.
- Adrian.G
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
Re: a powiedz mi co ruch pokozo l i w kierym meczu
Ruch tez nic szczegolnego nie pokozol ale chciolch tym postem polepszyc niekerym humory na swietahano pisze:a powiedz mi kiedy ruch cos pokozoł bo oprócz ogrania słabiutkiej lechi to nic wielkiegoKOCHŁOWICE pisze:Lajtowo bydzie 2:0 do nos,widziolch Widzew na Sosnowcu i nic ciekawego nie pokozali wiec powinni my im pyknac kilka torow.PozdRo.

[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]
- mumin1920
- Kontakt:
mysla ze bydzie zwyciestwo po dramatycznym szpilu :lol: Chciolbych widziec walka do ostatni minuty 8) Niebiescyy golaaaa
http://www.megaupload.com/?d=FD1JFOH0
http://www.megaupload.com/?d=FD1JFOH0
szkoda ze z przijaciolmi z Widzewa ni moge byc szpil na luzie tak nojlepi by bolo coby Ruch i Widzew byli na dwoch pirszych platzach i mieli fest przewaga nad trzeciom mainschaftom wtedy by bolo super wtedy by bola fiesta luz i nojlepi 2:2 coby kozdy miol trocha radosci kule ale rzech sie rozmarzol
a tak proza zycio ni ma co ukrywac ze przyjaciele przijaciolmi ale mainschafta majom lepszo mozno Widzew ni gro oszalamiajoncego fussbalu ale przinajmni wygrywajom i malymi krokami idom nazot do pirszy ligi czego im szczerze zyca a jaki wynik ? loby przinajmni rymis bo pamintejcie ze Widzew lostatnio z Nami wygrywo lobojyntnie kaj gromy mom nadziejo ze bydzie to swinto na trybunach bo nasze goscie Widzew na to zaslugujom mom nadziejo ze wzorym z innych sztadionow bydymy spiwac np. tak mlyn zaspiwo :Widzew a colki stadion lodpowie Lodz lobojyntnie fto skond bydzie a potym Ruch a w lodpowiedzi Chorzow to bylo by super