ŁKS Łódź - Ruch Chorzów
- vinc84
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mecz ze Śląskiem będzie w niedzielę o godz. 18ruchowiec71 pisze:sorka za offtopic al enie wiedziałem gdzie napisąc a nie chce zakłądac nowego tematu
Z widzewem gramy w srode a zgodnie z terminarzem ze slaskiem w piatek - wiaodmo coś o przełozeniu na sobote czy jak??
A dla tych co tak narzekają, że znowu remis itd. DRUŻYNĘ BUDUJE SIĘ OD OBRONY. Na poprawę gry w ataku przyjdzie stopniowo pora później. Teraz spokojne utrzymanie, a za rok awans. To jest mój scenariusz. A skradzione 6 punktów PZPN powinien nam oddać.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja się cieszę. Ruch remisuje z liderem na wyjeździe, Widzew wygrol z gorolami. W sumie miłe prezenty na jutrzejszy geburstag (pierona trójka z przodu mi sie pokarze
. Najważniejsze że nie tracimy bramek a jak wiadomo drużyne buduje się od tyłu. Powalczmy w tym sezonie do końca, a wprzyszłym nie ma innego wyjścia tylko awans. Brawo Paśnik to już 360 minut bez gola!!!

Ostatnio zmieniony 12 kwie 2006, o 21:28 przez wojt, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo mysla ze to ze gromy na zero w tyle to jest poprostu to ze wzmocnilismy boki obrony i pomocy (zawsze latwiej strzelci tora po akcji skrzydlami niz cisnosc sie srodkiem) Makuch jak dla mnie rewelazja (w tych szpilach co zech go widziol), nawet bym sie odwazyl powiedziec ze bardziej zadziorny od Tadka, Grzybek tyz robi swoje, nie zawsze mu wylazi ale tyz nie odpuszczo
to mi sie podobo, tera ino oby byly 3 pkt na swicie i bydzie piknie ;]
pozdRo
to mi sie podobo, tera ino oby byly 3 pkt na swicie i bydzie piknie ;]
pozdRo
- Lutz
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
Wielkie brawa dla Marka Wlecialowskiego za ustawienie tej druzyny
Jak sie nie potrafi wygrac to trzeba zremisowac , tego mi u nas od dawna brakowalo
4 mecze na zero z tylu to budzi szacunek , w tym 3 nie z ogorkami
Jak wygramy na Swicie to moze byc jeszcze w tej 2 lidze dzieki nam ciekawie Ale poczekajmy
Jak sie nie potrafi wygrac to trzeba zremisowac , tego mi u nas od dawna brakowalo
Jak wygramy na Swicie to moze byc jeszcze w tej 2 lidze dzieki nam ciekawie Ale poczekajmy
- Lutz
- Kontakt:
Zaś niy wpadejmy w euforia - ciekawie może być bo mogymy jednymu czy drugiymu jaki punkt odebrać , ale nom pozostało dali walczynie o uniknięcie baraży i walka o utrzimanie, nic wiyncy - 17 punktów straty do trzeciego KSZO , nawet jak by nom łoddali te 6 pkt ( w co niy wierza ) to i tak dali bydzie 11 pkt straty do do baraży o piyrszo liga . Niy przsadzejmy.Simone pisze:Wielkie brawa dla Marka Wlecialowskiego za ustawienie tej druzyny
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
Oczywiscie Lutz walczymy ciagle o utrzymanie i na tym trzeba sie skupic ale kluczowe sa 3 najblizsze mecze
Jezeli wszystkie wygramy ( co malo prawdopodobne ale jednak mozliwe ) to nawet jak nam nie oddadza 6 punktow patrzac na nasz terminarz mozemy o baraz powalczyc
Mozemy rownie dobrze te 3 mecze przegrac co oczywiste Jednak to wersja malo prawdopodobna juz teraz
Moj typ : Swit 3 pkt , Slask 3 pkt , Widzew 1 pkt a to za malo
Jezeli wszystkie wygramy ( co malo prawdopodobne ale jednak mozliwe ) to nawet jak nam nie oddadza 6 punktow patrzac na nasz terminarz mozemy o baraz powalczyc
Mozemy rownie dobrze te 3 mecze przegrac co oczywiste Jednak to wersja malo prawdopodobna juz teraz
Moj typ : Swit 3 pkt , Slask 3 pkt , Widzew 1 pkt a to za malo