albo 0-0 ,albo 0-1, gola strzeli Miki

nie dopisali tylko ze Igor S. ma ciezka chorobe psychiczna , z ktorej od kilku lat nie moze sie wyleczyc. Wiec jego slowa trzeba traktowac z przymruzeniem okaadamo_R pisze:Przed treningiem piłkarze obejrzeli na wideo zapis meczu Szczakowianka - Ruch (0:0). - Co pan sądzi o najbliższych rywalach? - spytaliśmy Igora Sypniewskiego.
- Jestem pewnie, że jutro wygramy! Cóż zresztą innego mogę powiedzieć - stwierdził napastnik.
http://www.lkslodz.pl/news_full.php?id=6814
Lone sa take pewne, aby sie niy przeliczyli...jo obstawiom 2:2 :flaga:
jak widac choroba Syfka udzielila sie takze kibicom druzyny w ktorej gra (az mnie swierzbi napisac o Ziemi Obiecanej ale ze wzgledu na post sie wstrzymam)redpek pisze:Witam
W przyszłym sezonie nie bedzie miejsca w orange ekstraklasa ani dla Ruchu ani dla Widzewa, za to ŁKS bedzie tasm rzadzil i dzielił...
a dzis, mysle gładko 4:0
Sypek*3 + Mysona i po balu....
z kibicowskimi pozdrowieniami Łódzki KS ole...
przestań wąchać to świnstworedpek pisze:Witam
za to ŁKS bedzie tasm rzadzil i dzielił...
a w którym barze ta popijawa ??Sypek*3 + Mysona i po balu....
Szkoda Syfka fajny z niygo herbatnik byl. Przestol pic i po chopie :lol:piknicfriendly pisze:przestań wąchać to świnstworedpek pisze:Witam
za to ŁKS bedzie tasm rzadzil i dzielił...
a w którym barze ta popijawa ??Sypek*3 + Mysona i po balu....
Sądząc po liczbach to słabe łby chłopaki mają ... 4 setki i po balu ?
Co się z tym Sypkiem w tym ŁKSie porobiło, kiedyś to potrafił tygodniami pić ... i nie było po balu :-)
hehehe - co, gdzie i kiedy Sypniewski pije to nie moja i nie Wasza sprawa, tylko jego i trenera. Jak przestanie strzelac bramki to usiadzie na trybunach i kit mu w oko.... Na razie jest jednym z najlepszych napastnikow drugiej ligi i to jest fakt, poza tym nawet pijany jest w stanie strzelic Wam z trzy bramki...piknicfriendly pisze:
a w którym barze ta popijawa ??
Buhahahaa!!! Od żartów był kiedyś Smoleń i Laskowikredpek pisze:Witam
W przyszłym sezonie nie bedzie miejsca w orange ekstraklasa ani dla Ruchu ani dla Widzewa, za to ŁKS bedzie tasm rzadzil i dzielił...
Sypek*3 + Mysona i po balu....
z kibicowskimi pozdrowieniami Łódzki KS ole...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 65 gości