Ruch - Lechia ( sportowo)
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Marek Wleciałowski (Ruch Chorzów): - "Cieszę się ze zwycięstwa. Muszę pogratulować mojej drużynie, która dała dzisiaj z siebie wszystko. Mam nadzieję, że nasza wygrana będzie pierwszym krokiem do stworzenia nowej jakości w grze zespołu. Jestem zadowolony, że drużyna dobrze zagrała pomimo nieobecności, pauzującego za kartki, Bonka. Mecz toczył się do końca. Wynik, jeśli chodzi o przebieg gry, może być mylący. Uważam, ze obecnie nie ma łatwych przeciwników. Liczy się jednak to, co wpadnie do bramki."
No i nareszcie powpadało. I oby tak dalej
No i nareszcie powpadało. I oby tak dalej

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1& ... _id=116344
Co tu wiecej mówić. Ma nadzieję, że Mariusz w każdym meczu będzie grał tak jak dzisiaji jak sam po meczu powiedział, że na boisku będzie grała drużyna, a nie zlepek pzrypadkowych piłkarzy. Mam nadzieję, że Barana na koniec złapały skurcze, a nie była to jakaś poważniejsza kontuzja. Bo Pepe to przerwa w grze, albo ława n apewno by się przydała. Paśnik mnie coraz bardziej pozytywnie zaskakuje (odpukać). Przypomina mi Lecha z początków gryw Ruchu.
Co tu wiecej mówić. Ma nadzieję, że Mariusz w każdym meczu będzie grał tak jak dzisiaji jak sam po meczu powiedział, że na boisku będzie grała drużyna, a nie zlepek pzrypadkowych piłkarzy. Mam nadzieję, że Barana na koniec złapały skurcze, a nie była to jakaś poważniejsza kontuzja. Bo Pepe to przerwa w grze, albo ława n apewno by się przydała. Paśnik mnie coraz bardziej pozytywnie zaskakuje (odpukać). Przypomina mi Lecha z początków gryw Ruchu.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Dyktator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zobaczcie sobie co piszą na forum Lechii (mecz sprzedany :roll: ciekawe kto by od nich kupił):
http://lechia.gda.pl/forum/
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wogule jakie tam emocje w czasie mecz :lol: wjebali 3-0 i chca zwalniac trenera...skad my to znamyElmer pisze:zobaczcie sobie co piszą na forum Lechii (mecz sprzedany :roll: ciekawe kto by od nich kupił):

- Lutz
- Kontakt:
Niy kto ino za coElmer pisze:zobaczcie sobie co piszą na forum Lechii (mecz sprzedany :roll: ciekawe kto by od nich kupił):

- ruchowiec71
- Kontakt:
Super mecz w końcu zwyciestwo choc jak jzu ktos napisął nie był idelany w naszym wykonaniu ale psoojnie niech sie eszcze zgraj ai mam nadzieje ze bedzie dobrze. Wy tu gdybacie o tym ze z sosnowcem zwycięstwo że ze szcaksa tez i plus 6 pkti czołowka no okej ale na jesien bielsko pewne zwyciestwo piats tez i jeszcze u siebie kszo i kujawiak to teraz bymsy byli liderem z kilkanostami zwycietawami wiec jest dobrze po dzisijesyzm meczu teraz 4 pkt na wyjazdach z łks i switem i bedzie fajnie. Jednak obiekatywnei trzeb aprzyznac że brak nam prawdziwego rozgrywającego a Bonk (jak wrci po karze) takim na pewo nie jest. Brak lewoskrzydłowego szkoda ze petasz ni egral bo pepe jzu lepiej gra na ataku (jak był salony to strzelił
))Grzyb jak ktos tu pisał że słaby w mojeje opini suer mecz. Wiadomo maiła kilka strat ale jets dobrze dochodzi do fromy p kontuzji z myszorem pare akcji zrobili. Baran super wzmocnienie ale w porównaiu z klaczka leiej niehc gra w obronie (ewentulanie jak Kosmicki wyzdrowieje to mzoę wtedy znów w 2 lini). szkoda ze taki Mraio nie ma 10 lat mniiej. A co do Mikulenasa to tak mnie wkurzął swoaj gra ale 2 razy wyszedm do prostopadłej piłki i 2 bramki (raz mu sie jeszez i eudało)
Pozdrawiam i do zobaczenia naastepnych meczach
Doping moim zdaniem super i ta fala:D:D:D

Pozdrawiam i do zobaczenia naastepnych meczach
Doping moim zdaniem super i ta fala:D:D:D
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA ERKA
NIEBIESKA ERKA
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niy chca sie chwolic, bo wyniku zech nie trefil, ale godolech wom kto szczeli bramy 
Miki - skoro mo go nie byc widac a co mecz mo sczylac po 2 budy to niy mom nic przeciwko. My nie som Real ani Barcelona, zeby nos bylo widac.
Śrutwa - +
Baran - duży +
Paśnik - zaś na 0 +
Grzyb - niezle widac z meczu na mecz sie rozkrynco.
Co do dopingu to ostatnie 20 minut meczu zdowalo mi sie ze to 10 prowadzila doping nie mlyn. Pozatym ktos wczesnij pisol ze mlyn sie czasami mieszol ...

Miki - skoro mo go nie byc widac a co mecz mo sczylac po 2 budy to niy mom nic przeciwko. My nie som Real ani Barcelona, zeby nos bylo widac.
Śrutwa - +
Baran - duży +
Paśnik - zaś na 0 +
Grzyb - niezle widac z meczu na mecz sie rozkrynco.
Co do dopingu to ostatnie 20 minut meczu zdowalo mi sie ze to 10 prowadzila doping nie mlyn. Pozatym ktos wczesnij pisol ze mlyn sie czasami mieszol ...