Ruch - Lechia ( sportowo)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#166 Post autor: wojt » 7 kwie 2006, o 20:53

No to pieknie, auto zdupcone, na szpilu mnie nie było a oni takie zwyciestwo. Brawo Ruch brawo Mario!

staRvin
Kontakt:

#167 Post autor: staRvin » 7 kwie 2006, o 20:58

Miki nic nie grol ale 2 bramy strzelil :) jeden chop obok mie pado o Mikim "łon choby strus pedziwiatr ino maras widac nic wiecej" :twisted:

Miroslaw
Kontakt:

#168 Post autor: Miroslaw » 7 kwie 2006, o 21:03

pol roku tak mi browar nie smakowol :lol: a i ta fala dobre HEY NIEBIESCY HEY

gl

#169 Post autor: gl » 7 kwie 2006, o 21:04

Gratuluje wyniku.

Tylko Lechia!!!

Awatar użytkownika
Radvan
Kontakt:

#170 Post autor: Radvan » 7 kwie 2006, o 21:05

ku*** jak loni by mnieni tako skutecznosc od poczatku to momy 9 a nie 5 PTK :D NIEBIESSSCCYYYYY

Lofs
Kontakt:

#171 Post autor: Lofs » 7 kwie 2006, o 21:05

Szpil na dość przeciętnym poziomie, ale liczą się bramki. Lechia moim zdaniem mocno zawiodła, momentami zdecydowanie panowalliśmy na boisku. Zwycięstwo dość pewne. Mikulenas przypomina mi Raula - nie gra kompletnie niz i wdupi 2 tory, ale...o to chodzi! Mario tez walczak. Cieszy niezła gra 1 linii. Paśnik kolejny szpil bez straty t6ora, ale popełnia fatalne błędy, szczeście że ta wypuszczono bal poszła na bok w 2 połowie, wybicie tyz nie zawsze pewne
za***ista perspektywa weekendu :D

PS. nie wie kto, czemu kibice Lechii ani roz gemby nie otwarli przez cały szpil? trocha dziwne, przejecjhać całą Polske żeby ino siedzieć i nawet roz nie dać o sobie znać. Zresztą tyn wyjazd kompletnie dlo nich beznadziejny, jeszcze ino by brakowało żeby nasi hools ich dorwali kajś na dworcu.
Panie, zmiłuj się nad nami...

ruby z kaliny

#172 Post autor: ruby z kaliny » 7 kwie 2006, o 21:06

pjynknie chopy pjynknie zrobiliscie mi prezynt urodzinowy i swojymy kumplowi tyz yno tak dali :wink:

pio17

#173 Post autor: pio17 » 7 kwie 2006, o 21:07

Mecz ogólnie spoko oczywiscie nie idealny, dobra gra szybkie podania i przede wszytkim dokładne!
Mikulenes(sory za błedy ale nie wiem jak to sie pisze:P) rozegrał ten mecz na przecietnym poziomie, mimo dwuch bramek, notował duzo strat piłek, poprostu nie umie przejsc przeciwnika, gubi sie z piłką. No ale ogólnie na plus!! Śrutwa mało pokazał ale usmiech miałem od ucha do ucha gdy szczelił gola!!
Pepe ogólnie na (-) duzo strat... słabe podania, i ani jeden strzał na bramke(celny) no i wyglada na to ze kontuzja. To by było na tyle z przedstawienia napastników, Bizy nie uwzgledniam bo nic ciekawego według mnie nie zrobił....a wszedł w koncówce. :) <lol> Ale wygrana sie liczy!!!!! 3pkt 3 brameczki <bomba> :D:D
aha i jeszcze plusik dla bramkarza... Bo głównie dzieki niemu nie stracilismy bramki:)

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#174 Post autor: Kirek » 7 kwie 2006, o 21:11

To byli kibice Lechii, czy statysci ?? Bo jak kibice to nieźle dupy dali. :roll: :roll:

Co do szpilu Mario na +. Miki niech w żodnym szpilu nic nie pokazuje byle tory ciuloł.

Ciekawi mnie czemu Petasz nie zagroł Ćwielong przeca w obronie nie jest lepszy a przeszoł obok meczu. Może bysmy cos wtedy pograli lewa strona..

PS.Humor bydzie przez tydzien dobry :D :D

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#175 Post autor: m-p » 7 kwie 2006, o 21:12

Wynik cieszy ! Dobry mecz Maria (bramka ,asysta) Barana i Mikiego( 2 bramy)
Pasnik w dalszym ciagu na zero To cieszy. Minus Pepe ( po raz kolejny) rozczarowuje Grzyb
duzo biegal ale jeszcze wiecej strat i niecelnych podan. Wiekszosc akcji idzie prze srodek
Pod koniec co niektorych lapią skurcze ( z sosnewcem tez :? )
A 10-na znowu byla 10-sioną :niebiescy:

D_CH
Kontakt:

#176 Post autor: D_CH » 7 kwie 2006, o 21:13

Kirek pisze:To byli kibice Lechii, czy statysci ?? Bo jak kibice to nieźle dupy dali. :roll: :roll:
Co do szpilu Mario na +. Miki niech w żodnym szpilu nic nie pokazuje byle tory ciuloł.

Ciekawi mnie czemu Petasz nie zagroł Ćwielong przeca w obronie nie jest lepszy a przeszoł obok meczu. Może bysmy cos wtedy pograli lewa strona..

rozwin to jak mozesz :roll: czy to ze nie spiewali czy jaki ch** :> ?
Dobre CHłopaki!

NBS
Kontakt:

#177 Post autor: NBS » 7 kwie 2006, o 21:14

Gra dzisiaj była bardzo dobra.
Paśnik nieźle się spisał wybronił jedną sam na sam i jeden strzał, przy którym trzeba było b.szybko zareagować, jakby nie te ostatnie wypuszczenie piłki to byó by b.dobrze(tego kiksa nie licze, bo według mnie nie powinni mu tak dogrywać, jak napastnik jest 2m od niego)
Obrona też zagrała niezły mecz, chociaż było pare błędów(dobrze, że Lechia nie potrafiła ich wykorzystać) I co najważniejsze już 3 mecz na 0.
Śrutwa, fajne przejscie obroncy i bramka, widać było że starał się...
Mikulenas, nic nie gra, wywala się o piłki, ale jak przyjdzie co do czego to umie wykorzystać sytuacje i jest dobry w wykańczaniu akcji, czyli tym czego brakowało z Zaglebiem.
Podobała mi się też gra Grzyba, w pierwszej połowie, wszystkie akcje szły jego stroną(prawą).
A gra Ćwielonga dzisiaj bardziej na -

Ogólnie mecz na +, tak jak ten z Zaglebiem, tyle ze tam nie potrafili wykorzystac sytuacji.

PS. Wydawało mi się, czy kibice Lechii część meczu stali tyłem?

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#178 Post autor: Slawko » 7 kwie 2006, o 21:16

Dzis pierwszy raz od daaawna zech byl w mlynie... i musza powiedziec ze bylo naprawde za***iscie! Nie moga mowic ale warto bylo:)

Co do szpilu to poziom przecietny ale w koncu mamy skutecznosc. Mario pierwsza brama bardzo ladna i swietna asysta przy trzeciej.

Frekwencja mysle ze ponad 4tys i przy takich wynikach bedzie coraz lepiej.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#179 Post autor: Kirek » 7 kwie 2006, o 21:17

Domin_Chorzów pisze:
Kirek pisze:To byli kibice Lechii, czy statysci ?? Bo jak kibice to nieźle dupy dali. :roll: :roll:

rozwin to jak mozesz :roll: czy to ze nie spiewali czy jaki ch** :> ?
Widziols jakos fana tam albo choćby sekunda dopingu?? :)

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#180 Post autor: Lutz » 7 kwie 2006, o 21:21

SIEEEEEEEEEEG :!: Ale zaś pora ślimtoków po Srutwie musiało sie przejechać , nu ja takie majom powołanie - napastnik niy ma od piyknej gry yno od strzylanio torów . Tako reflaksjo - jakby my wygrali piyrsze 2 szpile + te 6 punktów co nom pzpn "ukrod" to by my mieli jak sie niy myla 30 , a tak kufa psinco - szkoda :(

ODPOWIEDZ