Ruch - Lechia ( sportowo)
ponoc 1-0 dla ruchu... i srutwinio strzelil... teraz to bedzie mial chyba dozywotnio to miejsce w druzynie - wiec za pare chwil jego piewcy sie uaktywmnia i beda pod niebiosa wynosic...
PS. chyba na te spiele musza przestac lazic, bo jak laza to torow nie strzelaja, a jak mie nie ma to moze nawet wygraja...
PS. chyba na te spiele musza przestac lazic, bo jak laza to torow nie strzelaja, a jak mie nie ma to moze nawet wygraja...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
brawo Miki ????? zaco za tyn brak szybkości zate zjebane akcje z te 0 gry to cud że te tory strzzelił Brawo to Śrutwa za brama i za walka a Wleciał chyba nimo na ławie nikogo na zmiana bo nato wyglądo grają co niektórzy ciulato a łon czeko ze zmianami._BiADACZ_ pisze:w sumie szpil niy boł najgorszyŚrutwa mie zaskoczoł pozytywnie
oby tak dalij
i brawo Miki !! NIEBIEEEEEEEEEESCY !!
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
-
- Kontakt:
Wynik bardzo ładny
3-0 :twisted: Śrutwa zagroł nie najgorzej ale najważniejsze ze brama szczelił!!Miki noprowdy bardzo dobry mecz rozegroł 2 bramki i miołby 3 ino ze obronica wybił z pustej bramki!!!No a zaskoczony jestem bo ponad 270 minut nie stracilimy bramki!!!Oby tak dalej!!Moim zdaniem fajnie wyłaził dzisiej doping jak cały stadion śpiewoł i ogólnie dzisiej było dobrze z dopingiem może dlatego ze był dzisiej megafon i mom nadzieja ze już zawsze bydzie :twisted: !! RUCHU Chorzów KOCHAM CIE!!!!!!

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gregor za 2 bramki!!!
Taki typ zawodnika, niewidoczny, ale 3 ( z czego dwie setki)sytuacje mial i byly 2 bramki. Inni moze maja szybkosc, walka itd, ale nic z teog nie wynika. Mi sie np nie podobal za bardzo Grzybek. Za to bardzo duzy plus dla Barana i Balula. Ogolnie wszyscy raczej pozytywnie. Pasnik musi popracowac nad gra nogami. Lepszy doping jak dla mnie niz na Sosnowcu i Jaworznie. Brawo!
Taki typ zawodnika, niewidoczny, ale 3 ( z czego dwie setki)sytuacje mial i byly 2 bramki. Inni moze maja szybkosc, walka itd, ale nic z teog nie wynika. Mi sie np nie podobal za bardzo Grzybek. Za to bardzo duzy plus dla Barana i Balula. Ogolnie wszyscy raczej pozytywnie. Pasnik musi popracowac nad gra nogami. Lepszy doping jak dla mnie niz na Sosnowcu i Jaworznie. Brawo!
Ostatnio zmieniony 7 kwie 2006, o 20:43 przez jajo, łącznie zmieniany 1 raz.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- kRycha
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
oczywiscie ja wielki strateg przepowiedzialem jak bedzie wygladal srodek pomocy :lol:
Baran na defensywnym bardziej podobal mi sie niz Bonk tak w ogole ...
Baran , Makuch , Srutwa , Miki i Pulkowski dzisiaj na plus ...
Martwi mnie Cwielong , nasz jedyny potencjalny towar eksportowy sie mocno zagubil ...
Mecz ten nazwalbym rozegranym z glowa bez fajerwerkow ale grajmy tak jak najdluzej bo warto
Baran na defensywnym bardziej podobal mi sie niz Bonk tak w ogole ...
Baran , Makuch , Srutwa , Miki i Pulkowski dzisiaj na plus ...
Martwi mnie Cwielong , nasz jedyny potencjalny towar eksportowy sie mocno zagubil ...
Mecz ten nazwalbym rozegranym z glowa bez fajerwerkow ale grajmy tak jak najdluzej bo warto
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mecz przeciętny. Kilka akcji jednak było dobrych i ciekawych. Miki wykorzystoł to co mioł. To taki typ zawodnika. On nie mo byc widoczny ino skuteczny. Mario na + widac że mioł przerwa i odpoczoł, natomiast pepe poniżej wszelkiej krytyki, dzisiej przeszedł obok meczu.
Jeszcze troche zgrania i bedzie ok.
Jeszcze troche zgrania i bedzie ok.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...